پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
58020
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
500 بازدید
۰

فوری: استعفای خطیبی از سرمربیگری تراکتور

سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد. به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در […]



سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد.

به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در اقدامی غیرمنتظره از سرمربیگری سرخ پوشان آذربایجان کناره گیری کرد.
خطیبی پس از حضور در تراکتور و قبل از رقابت های آسیایی، یک پیروزی مقابل نساجی مازندران و دو تساوی برابر نفت مسجدسلیمان و مس رفسنجان داشت و در حالی از سپاهان شکست خورد که یک اخراجی دادند و یک پنالتی هم در زمانی که بازی یک بر صفر بود، توسط پیمان بابایی خراب کردند.
اما در شرایطی که کمتر هوادار تراکتور انتظار نتایج خوب از تراکتور بحران زده و بی پول در آسیا را داشت، شاگردان رسول خطیبی دست به کار بزرگی زدند و بدون شکست در ۶ مسابقه و کسب ۱۰ امتیاز، پشت سر شارجه از گروه B صعود کردند و حریف النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شدند.
اما پس از بازگشت تراکتور از آسیا بحران بی پول در این تیم رخنه کرد و به مرور بازیکنان صدای اعتراض بازیکنان بلند شد؛ تا جایی که مسعود شجاعی و اشکان دژاگه تصمیم به قطع همکاری گرفتند و دیگر بازیکنان هم یک جلسه تمرینی را برگزار نکردند و یک استوری اعتراضی مشترک گذاشتند تا در شرایط سختی قرار بگیرند.
هرچه بود، شاگردان رسول خطیبی در دو دیدار اخیرشان مقابل پیکان و صنعت نفت هم روند شکست ناپذیری آسیا را ادامه دادند و دو مساوی گرفتند، اما این روند آنها امروز در اراک و برابر آلومینیوم از بین رفت؛ اتفاقی که واکنش خطیبی را هم به همراه داشت.
تراکتور امروز در شرایطی مقابل آلومینیوم قرار گرفت که محمدرضا خانزاده را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و از دقیقه ۵۷ نیز هادی محمدی را به علت اخراج از دست داد تا در این روز پرماجرا و سخت، ۲ بر صفر در اراک بازنده شود و این تیم شرایط بحرانی تری را سپری کند.
رسول خطیبی پس از پایان مسابقه با آلومینیوم و بنابر گفته بازیکنان تراکتور، از آنها خداحافظی کرده و به تنهایی و بدون اتوبوس تیم از ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک رفته است.
این سرمربی بومی تراکتور که پس از حضور در این تیم با چالش جدی کمبود بازیکن و وضعیت نامساعد مالی مواجه بود، در نهایت تصمیم به قطع همکاری با تراکتور گرفت تا این باشگاه برای چهارمین بار در این فصل که یک رکورد برای یک تیم پرهوادار محسوب می شود، به فکر انتخاب سرمربی باشد.
بازیکنان تراکتور عنوان کردند که خطیبی هفته قبل به آنها گفته بود اگر تا بازی با آلومینیوم، اعضای تیم دریافتی نداشته باشند از سمت خود کناره گیری می کند که امروز این اتفاق در اراک و ورزشگاه خاطره انگیزی که خطیبی در آن جشن صعود به لیگ برتر گرفته بود، افتاد.
بازیکنان تراکتور که پس از شکست تلخ مقابل آلومینیوم از استعفای سرمربی تیم هم شوکه شدند، در نیم فصل دوم و پس از حضور خطیبی هیچ دریافتی نداشتند که این موضوع می تواند شرایط آنها را در ادامه فصل سخت تر کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128551

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58020 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60622 بازدید ]
9 سال پيش [ 35853 بازدید ]
9 سال پيش [ 21112 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14417 بازدید ]
9 سال پيش [ 14113 بازدید ]
9 سال پيش [ 13049 بازدید ]
7 سال پيش [ 11255 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9663 بازدید ]
5 سال پيش [ 9416 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8323 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8188 بازدید ]
5 سال پيش [ 7926 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1653 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1587 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1624 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1693 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1364 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 510 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 885 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 998 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 527 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 542 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 546 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 752 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 563 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 524 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 554 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 737 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1079 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 710 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید