پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
57138
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
308 بازدید
۰

یکی از برکات پیروزی انقلاب احیای موقوفات بود

۵۰۰۰ بسته معیشتی از محل موقوفات و نیات واقفان، امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه از امامزاده سید محمد کججانی تبریز توزیع شد. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در حاشیه برگزاری این طرح ضیافت الهی، با اشاره به همزمانی توزیع بسته‌های معیشتی اداره اوقاف با لیالی قدر، گفت: یکی از برکات پیروزی […]



۵۰۰۰ بسته معیشتی از محل موقوفات و نیات واقفان، امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه از امامزاده سید محمد کججانی تبریز توزیع شد.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در حاشیه برگزاری این طرح ضیافت الهی، با اشاره به همزمانی توزیع بسته‌های معیشتی اداره اوقاف با لیالی قدر، گفت: یکی از برکات پیروزی انقلاب، احیای موقوفات بود. بعد از انقلاب اسلامی ایران، نیاتی که واقفان عزیز کشور داشتند، احیا شد و هنوز هم جا دارد تا در این رابطه تلاش‌هایی انجام گیرد و تمامی نیات واقفان اجرا شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی در قالب رزمایش ضیافت همدلی، یک امتحان الهی برای مردم و حضور هر چه بیشتر افراد توانمند در جریان کمک رسانی است. در حالی که دولت به تنهایی قدرت رسیدگی به نیامندان جامعه را ندارد، مردم عادی و خیران در این امتحان سربلند آمدند.
وی متذکر شد: تعدادی از نیازمندان و جامعه هدف توزیع بسته‌های معیشتی، پیش از شیوع کرونا هم تحت پوشش نهادهای حمایتی بودند اما تعدادی دیگر هم‌چون کارگران روزمزد و … نیز در اثر تعطیلی کار در زمان شیوع کرونا از تامین‌ معیشت خود محروم ماندند.
حجت‌الاسلام آل‌هاشم در خصوص این‌ شبهه که تجمیع بسته‌های معیشتی در مساجد و بازدید مسئولان از روند توزیع آن‌ها موجب تحقیر نیازمندان می‌شود، گفت: بازدید مسئولان از این روند موجب تحقیر نیازمندان نیست، بلکه این امر یک‌ نوع رقابت در امر خیر و تشویق افرادی است که می‌توانند در این رابطه کمک کنند.
وی تاکید کرد: توصیه می‌کنیم که در هنگام تحویل بسته‌های معیشتی، تحکیم و احترام اشخاص حفظ شود و با توزیع مخفیانه و شبانه، هیج احدی متوجه این امر نشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در جریان حضور در این مراسم، بازدیدی از میزان پیشرفت و موفقیت عمرانی پروژه‌های امامزاده سیدمحمدکججانی تبریز به عمل آمد که بنا بر مشاهده‌ها، این مجموعه در وضعیت عالی قرار دارد.
امام جمعه تبریز با قدردانی از متولی و مدیریت این امامزاده و تجلیل از حجت‌الاسلام صمد خلیلی مدیر آستان مقدس امامزاده سیدمحمدکججانی بخاطر عملکرد این امامزاده در ایام کرونایی، افزود: قدردان زحمات تمامی خیران و خادمان و نظارت‌های حجت‌الاسلام حسینی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هستیم که در این امامزاده خدمت می‌کنند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص امامزادگان مبنی بر این‌که امامزاده‌ها باید به مراکز فرهنگی تبدیل شوند، ادامه داد: در این راستا باید تمامی تلاش خود را بکار گیریم تا بتوانیم برخی از برنامه‌های فرهنگی شهرها را به سمت محوریت برگزاری در امامزاده‌ها سوق بدهیم.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: برگزاری و حضور برخی از اردوهای دانشجویی، دانش‌آموزی و حوزوی در این امامزادگان نیز اقدام خوبی در راستای اقدام به قطب فرهنگی امامزادگان است، زیرا همان طور که امامان برای ما عزیز هستند، امامزادگان نیز برای ما واجب التکریم و قابل احترام هستند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127654

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57138 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8164 بازدید ]
5 سال پيش [ 7785 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6395 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6026 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 32 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 32 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 34 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 45 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 45 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 45 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 46 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 46 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 46 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 46 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 46 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 46 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 47 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 47 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 47 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 47 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 47 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 48 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 48 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 285 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 797 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 306 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 321 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 866 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 349 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 470 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 624 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 257 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 510 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1668 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 1350 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید