پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
56969
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
691 بازدید
۰

آغاز ثبت نام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان + جزییات

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، محمود مرتضایی‌فرد امروز (پنج‌شنبه) با اعلام این خبر گفت: ثبت نام ششمین دوره وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و وظیفه بگیران همسر به تعداد ۱۴۰۰ فقره و به مبلغ ۲۵ میلیون تومان از فردا (جمعه ۱۰اردیبهشت ماه) به مدت دو هفته به صورت اینترنتی اجرا می شود. وی با […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، محمود مرتضایی‌فرد امروز (پنج‌شنبه) با اعلام این خبر گفت: ثبت نام ششمین دوره وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و وظیفه بگیران همسر به تعداد ۱۴۰۰ فقره و به مبلغ ۲۵ میلیون تومان از فردا (جمعه ۱۰اردیبهشت ماه) به مدت دو هفته به صورت اینترنتی اجرا می شود.

آغاز ثبت نام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان +
جزییات

وی با بیان اینکه متقاضیان دریافت این تسهیلات از ۱۰ تا ۲۵ اردیبهشت می توانند از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی به نشانی sabasrm.ir درخواست خود را ثبت کنند، گفت: پیش بینی می شود با هماهنگی و همکاری بانک عامل پرداخت این تسهیلات برای یک هزار و ۴۰۰ نفر از واجدین شرایط حداکثر تاپایان خردادماه سالجاری یا اوایل تیرماه انجام شود.

مرتضایی فرد با بیان اینکه «نرخ تسهیلات ۱۰درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه خواهد بود» درباره شرایط دریافت این تسهیلات اظهار کرد: حداقل حقوق خالص دریافتی فروردین ماه سال جاری مشمولین باید یک میلیون تومان بوده و تاریخ عقدنامه فرزند نیز در بازه زمانی اول خرداد ۱۳۹۸ تا اول اردیبهشت ۱۴۰۰ باشد.

وی با بیان سایر شرایط این وام گفت: ارائه تسهیلات صرفاً به ازدواج اولیه (زوجین) فرزند یا نوه تحت تکفل بازنشستگان، موظفین و فرزند همسر وظیفه بگیر تعلق می گیرد، ضمن اینکه در صورت مشمولیت پدر و مادر در صندوق، صرفاً یک فقره تسهیلات به فرزندان پرداخت خواهد شد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که در دوره‌­های قبلی نسبت به اخذ این تسهیلات اقدام کرده اند و موفق به دریافت تسهیلات شده اند، امکان ثبت نام و بهره‌مندی از تسهیلات جاری را برای سایر فرزندان خود نخواهند داشت. همچنین متقاضیانی که در دوره قبل ثبت نام کردند و مشمول این تسهیلات نشدند درصورت تمایل باید دوباره ثبت نام کنند.

مرتضایی فرد با اشاره به اینکه تسهیلات مورد نظر مشمول بیمه عمر مانده بدهکار بوده و هزینه آن برعهده متقاضی است، تصریح کرد: پس از پایان زمان ثبت نام اینترنتی، متقاضیان براساس میزان حداقل حقوق خالص دریافتی و تعداد تسهیلات استفاده شده از صندوق اولویت‌بندی شده و پس از راستی آزمایی مدارک درخواستی توسط مدیریت های استانی، واجدین شرایط براساس سقف اعتبار و تعداد، اعلام خواهند شد.

وی یادآور شد: از سال ۹۸ که این تسهیلات اجرایی شده تا کنون، به حدود ۵هزار و ۵۰۰ نفر از واجدین شرایط طی ۵ دوره تسهیلات ۲۰ و ۲۵ میلیون تومانی پرداخت شده و در این دوره نیز به هزار و ۴۰۰نفر دیگر از مشمولان، وام ۲۵ میلیون تومانی پرداخت می شود.

مرتضایی فرد با اشاره به آمار ثبت نام متقاضیان وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری گفت: در دوره اول برای ۱۰۰۰ فقره وام، حدود ۴۳ هزار نفر ثبت نام کردند، در دوره دوم برای ۱۵۰۰ فقره وام حدود ۱۰ هزار نفر ثبت نام کردند، در دوره سوم برای ۱۰۰۰ فقره وام، ۲۸ هزار و ۹۵۵ نفر ثبت نام، برای دوره چهارم با ۱۰۰۰ فقره وام، ۲۷ هزار و ۳۳۸ نفر ثبت نام کردند و در دوره پنجم نیز برای ۱۰۰۰ فقره وام، ۳۳ هزار و ۶۸۳ نفر ثبت نام کردند.

او با بیان اینکه “پس از پرداخت وجه به مشمولان تسهیلات در هر دوره، درخواست سایر متقاضیان حذف شده و برای دور بعدی، متقاضیان قبلی در صورت علاقه‌مندی باید مجدد ثبت‌نام می‌کردند” اظهار کرد: فرآیند بررسی‌های معمول برای تمامی ثبت‌نام کنندگان انجام می‌شود و ثبت‌نام در هر دوره، هیچ‌گونه حقی برای استفاده از تسهیلات مذکور برای متقاضیان ایجاد نمی‌کند.

به گزارش اداره‌کل روابط‌ عمومی و اموربین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، وی از متقاضیان خواست تا پیش از آغاز زمان ثبت‌نام (ساعت ۹ صبح جمعه ۱۰ اردیبهشت ماه) به سایت مربوطه مراجعه نکنند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=18727

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56969 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14044 بازدید ]
9 سال پيش [ 12927 بازدید ]
6 سال پيش [ 11173 بازدید ]
8 سال پيش [ 10097 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9565 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
6 سال پيش [ 8203 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8091 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7799 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1533 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1941 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1968 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1572 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1504 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1939 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1532 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1918 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1395 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1282 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1250 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 667 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 544 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3665 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 2946 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 389 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 770 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 961 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید