چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
56857
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
246 بازدید
۰

شهردار تبریز: در پیشگاه مردم سربلندیم

شهردار تبریز گفت: تیم فعلی مدیریت شهری با تمام توان کار کرده و پیش مردم سربلند است. به گزارش تبریز ما، ایرج شهین‌باهر که در آیین بهره‌برداری از فاز دوم مسیرگشایی شهید میلانی سخن می‌گفت، افزود: اگر در پایان شورای پنجم، شهرداری را بدون بدهی تحویل مردم می‌دهیم در سایه شفافیت و جلوگیری از هزینه‌های […]



شهردار تبریز گفت: تیم فعلی مدیریت شهری با تمام توان کار کرده و پیش مردم سربلند است.
به گزارش تبریز ما، ایرج شهین‌باهر که در آیین بهره‌برداری از فاز دوم مسیرگشایی شهید میلانی سخن می‌گفت، افزود: اگر در پایان شورای پنجم، شهرداری را بدون بدهی تحویل مردم می‌دهیم در سایه شفافیت و جلوگیری از هزینه‌های بی‌مورد است.
وی اظهار کرد: شهرداری تبریز امروز به خاطر تلاش‌های تیم فعلی مدیریت شهری که در چهار سال گذشته با تمام توان کار کرده‌اند، پیش مردم سربلند است.
او ادامه داد: به‌رغم اینکه در دوره شورای پنجم، شهرداری تبریز صدها پروژه در مناطق مختلف شهر اجرا کرده، اما هیچ پرونده قضایی تشکیل نشده و یا موضوعات خاص پیش نیامده است و این، ارزش کار تیم کنونی را نشان می‌دهد.
شهردار تبریز گفت: اینکه ما صد پروژه انجام دهیم اما ۹۰ پرونده در نهادهای نظارتی تشکیل شود، دلچسب نیست. دلچسب این است که ماموریت‌ها و اقدامات در سایه مدیریت بخش‌هایی همچون عمرانی، بازرسی، حراست، شهرداران مناطق و تمامی عزیزانی که در این حوزه‌ها دقت و تامل و تاثیر دارند، به درستی انجام شود.
او افزود: همکاران ما در دوره فعلی مدیریت شهری، طوری کار کرده‌اند که لازم نباشد بعد از اتمام ماموریت‌ها به مراجع قضایی پاسخگو باشیم و این، بسیار حائز اهمیت است.
شهین‌باهر با بیان اینکه در دوره فعلی مدیریت شهری ترک تشریفات وجود نداشته است، گفت: امروز کمتر دستگاهی پیدا می‌شود که تمامی قراردادهای خود را در معرض دید عموم قرار دهد. به طوری که همه شهروندان می‌توانند جزئیات قراردادها، موضوعات مالی و هزینه‌کرد شهرداری را در سامانه شهرداری مشاهده کنند.
او بیان کرد: اگر در پایان شورای پنجم، شهرداری را بدون بدهی تحویل مردم می‌دهیم در سایه شفافیت، مدیریت شیشه‌ای و قانونی و جلوگیری از هزینه‌های بی‌مورد است.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127380

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56857 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19059 بازدید ]
5 سال پيش [ 18676 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12079 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 7778 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 79 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 303 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 293 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 525 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 49 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 911 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 264 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 795 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1098 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 704 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید