پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
52459
۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
244 بازدید
۰

تحویل ندادن جنازه فوتی های کرونا غیرممکن است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تحویل ندادن یا ‌تحویل جنازه‌ی اشتباهی فوتی های کرونا در بیمارستان‌ها غیرممکن است.


تحویل ندادن جنازه فوتی های کرونا غیرممکن است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تحویل ندادن یا ‌تحویل جنازه‌ی اشتباهی فوتی های کرونا در بیمارستان‌ها غیرممکن است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، روزبه رجایی روز پنجشنبه در یک گفت و گوی خبری با اشاره به برخی شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر تحویل ندادن جنازه بیماران کرونایی یا دادن جنازه ای اشتباهی اظهار کرد: به عنوان مثال مباحثی در خصوص استفاده از ارگان‌های بیماران فوتی کرونایی برای پیوند مطرح شد، در حالی که انجام تست کرونا برای بیمار اهدا کننده ضروری بوده و در صورت مثبت بودن تست آن بیمار، امکان پیوند وجود ندارد.

وی اضافه کرد: ارگان‌های بیماری که مبتلا به کرونا است، اصلا به درد پیوند نمی‌خورد، این شایعه بیشتر شبیه شوخی بی‌مزه‌ای است که آنقدر گسترش یافت که تبدیل به موضوعی جدی و تراژدیک شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با بیان اینکه هیچ درمان قطعی برای درمان کووید۱۹ در جهان وجود ندارد، یادآوری کرد: تمامی درمان‌های مطرح شده در جهان، درمان‌های کمک کننده هستند؛ برخی داروها مانند رمدسیور هم اندیکاسیون‌ها و دستورالعمل‌های خاص خود را دارند و این گونه نیست که بتوان دارو را برای تمامی مبتلایان به کرونا استفاده کرد.

وی گفت:  مقالات نشان می‌دهند این دارو فقط در مورد برخی بیماران کمک کننده است و نقشی در کاهش مرگ و میر کرونا ندارد.

وی افزود: در مورد دارو هم کمبودهای مقطعی در سراسر کشور وجود دارد؛ داروها از طریق وزارت بهداشت و درمان توزیع شده و از طریق معاونت غذا و دارو در اختیار بیمارستان‌های بستری کننده مبتلایان به کووید ۱۹ قرار می‌گیرد.

وی گفت: مباحثی مانند فرستادن بیماران برای تهیه داروی کرونا به بیرون از بیمارستان هم مطرح می‌شود که بخشنامه‌ای به بیمارستان‌ها صادر کرده و از آن‌ها خواسته‌ایم تا به هیچ وجه بیماران را به بیرون از بیمارستان نفرستند، شاید آن داروی خاص، تنها برای یک بیمار از هر ۱۰ بیمار کرونایی نیاز باشد.

در هفته های اخیر شایعاتی مبنی بر تحویل ندادن جنازه فوتی های کرونا به بازماندگان، تغییر جنازه ها در حین تحویل و فروش اعضای فوتی ها برای پیوند، در فضای مجازی آذربایجان شرقی منتشر و دست به دست شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 52459 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19065 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8165 بازدید ]
5 سال پيش [ 7786 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6396 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6026 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 90 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 865 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 305 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 536 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 885 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 196 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 279 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 701 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 922 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 250 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 357 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 239 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 401 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 583 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید