چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
47277
۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
485 بازدید
۰

عواملی از درون وزارتخانه، بدنبال عقیم گذاشتن اصلاح آیین‌نامه‌های صندوق هستند!

نامه سرگشاده اعضا شاغل و بازنشسته صندوق بازنشستگی آینده‌ساز، خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز ۲۱ آبان ماه، به انضمام اسامی ۷۵۰ نفر از امضا کنندگان و تایید کنندگان نامه به دفتر وزیر تحویل داده شد.


عواملی از درون وزارتخانه، بدنبال عقیم گذاشتن اصلاح آیین‌نامه‌های صندوق هستند!

نامه سرگشاده اعضا شاغل و بازنشسته صندوق بازنشستگی آینده‌ساز، خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز ۲۱ آبان ماه، به انضمام اسامی ۷۵۰ نفر از امضا کنندگان و تایید کنندگان نامه به دفتر وزیر تحویل داده شد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، در این نامه، اصلی‌ترین خواسته اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز‌، بهره‌مندی از قوانین کار و تامین اجتماعی و دیگر قوانین حمایتی نظام همانند دیگر کارگران و بازنشستگان سراسر کشور اعلام شده است که این قوانین، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اصلاح اجحافات گسترده در حقوق ماهانه بازنشستگان، بهره‌مندی از قوانین کار و تامین اجتماعی همچون ماده ۷۶ قانون بازنشستگی سخت و زیان‌آور را شامل می‌شوند.

 

در این نامه آمده است:

 

“جناب آقای دکتر شریعتمداری

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

 

با سلام و عرض ادب

احتراما ضمن تشکر از اهتمام آن وزیر محترم و  وزارتخانه متبوعه در تدوین و تصویب اساسنامه جدید صندوق بازنشستگی آینده‌ساز طبق قانون ساختار نظام جامع تامین اجتماعی که پس از تصویب نهایی آن توسط ریاست محترم جمهوری، بارقه‌های امید را در دل‌های تک تک اعضا این صندوق روشن نموده و همانطوری‌که مستحضر می‌باشید؛ اعضا این صندوق بازنشستگی بویژه کارگران شاغل و بازنشسته آن سال‌ها بدلیل نادیده گرفته شدن مصوبات مجلس و تبصره‌های ۱-۲-۴  ماده ۱۱ قانون تشکیل وزارت بهداری و قوانین کار و تامین اجتماعی و سایر بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های حمایتی نظام جمهوری اسلامی از سوی صندوق آینده‌ساز با مشکلات عدیده‌ای دست به گریبان بوده‌اند. با امیدواری به استقرار قانون در صندوق، مطالبات قانونی خود را تا اجرای اساسنامه جدید مسکوت نموده و با مشکلات کمرشکن کنار آمدند و دم نزدند تا اجرای قانون در صندوق به تعویق نیافتد.

 

اما متاسفانه با گذشت ۸ ماه از ابلاغ اساسنامه جدید و علیرغم نص صریح مفاد اساسنامه جهت اصلاح آیین‌نامه‌ها، اینک نه فقط تلاش‌های مورد انتظار توسط آن وزارتخانه صورت نمی‌گیرد، بلکه متاسفانه شاهد این هستیم که عواملی از درون وزارتخانه با خلق دستورالعمل‌هایی کاملا خلاف مفاد اساسنامه، با خریدن وقت بدنبال عقیم گذاشتن اصلاح آیین‌نامه‌ها هستند.

 

به نظر می‌رسد؛ انبوه مطالبات انباشته شده اعضا و میزان خسارات مادی و معنوی آنان از عدم اجرای قوانین نظام جمهوری اسلامی به طور صحیح به اطلاع وزیر محترم رسانده نمی‌شود و وزیر محترم در جریان نیستند که صندوق بازنشستگی آینده‌ساز در حق شاغل و بازنشسته خود مرتکب چه ظلم‌ها و ستم‌هایی می‌شود که به هیچوجه شایسته نیست.

 

بنابراین از آن مقام محترم استدعا داریم، در خصوص پایان دادن به محرومیت چندین ساله اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز از قوانین حمایتی نظام جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اجرای قوانین و مقررات ذکر شده در اساسنامه قانونی جدید و پیرو فرجه داده شده آن مقام محترم وزارت، دستورات ویژه و فوری صادر تا کلیه آیین‌نامه‌های صندوق حداکثر تا پایان آبانماه ۹۹ و براساس قوانین تامین اجتماعی، قانون کار و بخشنامه‌های حمایتی دولت اصلاح و اجرا گردانند.

 

با تشکر

اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز”

 

لازم به ذکر است؛ براساس مصوبه هیأت دولت، نظارت کلان و مسئولیت صندوق از ابتدای امسال به وزارت کار محول شده است.

 

گفتنی است اعضا صندوق بازنشستگی آینده ساز عمدتا کارگران شاغل و بازنشسته کارخانجات بزرگی همچون (مجموعه تراکتورسازی و ماشین سازی تبریز، کمباین سازی، لیفتراک سازی، هپکو، آذرآب و ماشین سازی اراک و مجموعه بزرگ ایرانخودرو و سایپا تهران) هستند که یک سوم از اعضا ۱۵۰۰۰ نفری صندوق در تبریز سکونت دارند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 47277 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 691 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 834 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 802 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 565 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1121 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 691 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 124 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 544 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 653 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 809 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 453 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 428 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید