چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
3900
۲۲ تیر ۱۳۹۶ - ۳:۵۹
611 بازدید
۰

۳۰ درصد مردم آذربایجان شرقی کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند

تبریز ما: مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۳۰ درصد از مردم این استام معادل یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند. به گزارش تبریز ما، احد جودی افزود: تلاش می کنیم تا پایان سالجاری یک میلیون و ۵۰۰ هزار کارت ملی هوشمند دیگر صادر و تحویل مردم کنیم […]




۳۰ درصد مردم آذربایجان شرقی کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند

تبریز ما: مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۳۰ درصد از مردم این استام معادل یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند.

به گزارش تبریز ما، احد جودی افزود: تلاش می کنیم تا پایان سالجاری یک میلیون و ۵۰۰ هزار کارت ملی هوشمند دیگر صادر و تحویل مردم کنیم که این آمار را به ۶۰ درصد برسانیم و با توجه به افزایش دفاتر پیشخوان در سطح استان ۴۰ درصد باقی نیز با سرعت صادر خواهد شد.
وی ازآمادگی ثبت احوال آذربایجان شرقی برای دایر نمودن نمایندگی ثبت احوال در هر جای استان که نیاز باشد خبر داد و اظهار کرد: با توجه به تقاضاهای بالا اگر امکانات و تجهیزات مناسب توسط درخواست کنندگان تامین شود، پس از بررسی و تصمیم گیری این نمایندگی ها دایر خواهد شد و آذربایجان شرقی از بابت توسعه یافتگی ادارات در بین دیگر استان های کشور جزو توسعه یافته ترین ها به شمار می رود.

جودی اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۴۰ اداره و نمایندگی، غیر از دفاتر پستی و پیشخوان که خدمات ثبت احوال ارائه می کنند، در آذربایجان شرقی فعال است.

وی ادامه داد: بخش های کاغذکنان و کندوان شهرستان میانه تقاضای دایر شدن نمایندگی ثبت احوال را دارند که موضوع در حال بررسی است.

جودی، کاهش جمعیت آذربایجان شرقی به حدود یک و دو دهم را هشداری جدی خواند و گفت: با این وضعیت جمعیت ما به سمت پیری می رود و باید برنامه های مدون برای کنترل جمعیت برای حل این موضوع داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ثبت احوال استان می تواند ظرف ۱۵ روز کارت هوشمند ملی و ظرف یک روز شناسنامه های جدید صادر و تحویل کند، افزود: ما از مراجعه مردم جهت اخذ یا تعویض کارت ملی به کارت ملی هوشمند استقبال می کنیم و پیش بینی می کنیم ظرف دو سال تمامی مردم استان بتوانند از آن بهره مند شوند.

مدیر کل ثبت احوال استان با بیان اینکه هم اکنون مردم از مزایای کارت ملی هوشمند بهره مند نیستند و صرفا’ همان کاربرد کارت ملی قدیمی را دارد، گفت: کاربرد اصلی کارت ملی هوشمند این است که سیستم های ادارات به آن مجهز شده و مردم بدون صرف هزینه و بوروکراسی های اداری و همراه داشتن اسناد، مدارک و کپی با مراجعه به ادارات، امور خود را حل و فصل کنند.

فرماندار شهرستان میانه نیز با اشاره به اینکه در بخش های شهرستان در زمینه ثبت احوال کمبودهایی وجود دارد، خواستار دایر نمودن دفتر نمایندگی اداره ثبت احوال در بخش های تابعه شهرستان شد.

حمید شکری افزود: با توجه به لزوم ثبت به موقع وقایع حیاتی، بخش های کندوان و کاغذکنان میانه نیاز به دایر شدن این نمایندگی را دارند.

وی با بیان اینکه پیش نیاز بسیاری از امور در کشور برای برنامه ریزی و توسعه، بحث اطلاعات و آمار صحیح از جمله وقایع حیاتی است، گفت: ما در این زمینه نواقصی داریم که این نواقص، برنامه ریزی ها را نیز با مشکل مواجه کرده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3900 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 976 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 155 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 761 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 636 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 573 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 360 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 809 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 689 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 225 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید