یکشنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۵ /
32894
۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۹
2676 بازدید
۰

شرکت در انتخابات حقوق سیاسی و عقلی ملت ایران است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت حضور در انتخابات مجلس گفت: شرکت در انتخابات حقوق سیاسی و عقلی ملت ایران است. به گزارش تبریزما به نقل از مهر– حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم دیشب در دیدار طلاب و روحانیون مرند و جلفا در قم با تاکید بر اینکه مشارکت در انتخابات نشانه […]



نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت حضور در انتخابات مجلس گفت: شرکت در انتخابات حقوق سیاسی و عقلی ملت ایران است.

به گزارش تبریزما به نقل از مهر– حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم دیشب در دیدار طلاب و روحانیون مرند و جلفا در قم با تاکید بر اینکه مشارکت در انتخابات نشانه بلوغ فکری است اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص کنونی و تبلیغات منفی دشمنان برای تحریم انتخابات، این حق تبدیل به یک وظیفه شرعی، عقلی و اجتماعی تبدیل شده است که باید به آن عمل کرد.

امام جمعه تبریز افزود: ملت با استفاده از این حق می‌تواند پاسخ کوبنده‌ای به دشمن بدهند و با شرکت گسترده در انتخابات مهر تأییدی بر نظام اسلامی و حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی بزند.

وی ادامه داد: تک تک آرای ملت نشانه آگاهی بالای آنان است و کسی نباید چنین تصور کند که رأی وی ارزشی نخواهد داشت بلکه یقین داشته باشد که رأی در سرنوشت‌اش تأثیرگذار است.

آل هاشم با بیان اینکه انتخابات در هر موقعیت و شرایطی امر مهمی است، بیان کرد: در شرایط کنونی با توجه به وجود برخی مشکلات معیشتی در جامعه دشمنان از وضعیت موجود سوءاستفاده کرده و با القای ناامیدی، مردم را به حضور نیافتن در انتخابات تشویق می‌کنند بنابراین در چنین شرایطی باید با حضور پرشور در این رویداد مهم سیاسی به فتنه‌های دشمنان پاسخ محکمی داده شود.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه شرکت گسترده در انتخابات ضامن امنیت و اقتدار کشور است، افزود: هر زمان مردم در صحنه‌های مختلف حضور پررنگی داشته باشد، به همان میزان دشمن عقب‌نشینی می‌کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار داشت: درصد بالای مشارکت ملت در انتخابات پشتوانه‌ای قوی برای نظام به شمار می‌رود و باعث می‌شود مسؤولان در سطح بین‌المللی با اقتدار حضور یابند و از منافع کشور دفاع کنند.

وی افزود: در حالی که اگر مشارکت کمتر باشد، نه تنها استکبار جهانی قدرت‌نمایی بیشتری خواهد داشت بلکه مسؤولان نیز دلگرمی برای فعالیت بیشتر را از دست خواهند داد. شرکت در انتخابات حقوق سیاسی، عقلی و دینی ملت ایران است و آنان باید از این حق خود استفاده کنند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32894 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60675 بازدید ]
9 سال پيش [ 35900 بازدید ]
9 سال پيش [ 21181 بازدید ]
7 سال پيش [ 20743 بازدید ]
6 سال پيش [ 14473 بازدید ]
9 سال پيش [ 14152 بازدید ]
9 سال پيش [ 13107 بازدید ]
7 سال پيش [ 11305 بازدید ]
8 سال پيش [ 10291 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9720 بازدید ]
5 سال پيش [ 9454 بازدید ]
5 سال پيش [ 9121 بازدید ]
6 سال پيش [ 8388 بازدید ]
5 سال پيش [ 8376 بازدید ]
8 سال پيش [ 8333 بازدید ]
4 سال پيش [ 8240 بازدید ]
5 سال پيش [ 7970 بازدید ]
6 سال پيش [ 7913 بازدید ]
4 سال پيش [ 7625 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 107 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 99 بازدید ]
ادمین تبریز ما 2 ماه پيش [ 89 بازدید ]
ادمین تبریز ما 2 ماه پيش [ 76 بازدید ]
ادمین تبریز ما 2 ماه پيش [ 82 بازدید ]
ادمین تبریز ما 2 ماه پيش [ 86 بازدید ]
ادمین تبریز ما 2 ماه پيش [ 113 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1720 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 2130 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 2207 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1735 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1687 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1785 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 2057 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 1663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1803 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 688 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1687 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 410 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 296 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 سال پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 814 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 285 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 956 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید