سه شنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۴ /
32166
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۴
572 بازدید
۰

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

به گزارش تبریزما ، در مراسم بیست و سومین سالروز ملی صادرات که با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد از ۴۴ صادرکننده نمونه و ممتاز سال ۱۳۹۸ تجلیل به عمل آمد. بیش از ۳۰۰ متقاضی در ۱۲ گروه کالایی و خدماتی […]



به گزارش تبریزما ، در مراسم بیست و سومین سالروز ملی صادرات که با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد از ۴۴ صادرکننده نمونه و ممتاز سال ۱۳۹۸ تجلیل به عمل آمد.

بیش از ۳۰۰ متقاضی در ۱۲ گروه کالایی و خدماتی برای احراز عنوان صادرکننده ممتاز و نمونه مورد ارزیابی قرار گرفتند.

این گروه ها شامل کلیه گروه های کشاورزی، گیاهان دارویی، صنایع غذایی، صنایع دستی، دارو و تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی، محصولات شوینده، لوازم خانگی انرژی بر و غیر انرژی بر، خودروسازی، تجهیزات و ماشین الات صنعتی، بازرگانی عمومی و گروه فناوری بالا(HI_TECH) بوده است.

پراکندگی استانی ۴۴ منتخب صادراتی سال ۱۳۹۸ نیز از ۱۴ استان سراسر کشور بوده است.

بیست و سومین سالروز ملی صادرات امروز یکشنبه در سالن اجلاس سران با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، وزیر صمت، نمایندگان مجلس، صادرکنندگان و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.

شونیز را بیشتر بشناسیم

کارخانه شکلات‌سازی شونیز باوجود اینکه ۱۰ سال از تاسیسش بیشتر نمی‌گذرد اما تجربه مدیریت بیش از ۴ دهه‌ای پرویز بیوک را پشت سر خود دارد و از همین روست که خیلی زود توانسته جایگاه ویژه‌ای در بازار داخلی و خارجی به دست بیاورد؛ پرویز بیوک خود در مصاحبه‌ای دراین‌باره گفته بعد از تاسیس کارخانه برای جذب مشتریان جدید مشکلی نداشته است زیرا همه مشتریان سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری است که او و رویه کارش را در تولیدات محصولات باکیفیت به‌خوبی می‌‌‌‌‌‌شناسند.

پرویز بیوک مجموعه صنعتی داداش‌برادر شونیز را تا جایی ارتقا داده است که هم‌اکنون بیش از ۶۰ محصول در این کارخانه تولید می‌‌‌‌‌‌شود و محصولات آنها از طریق نمایندگی ها به نقاط مختلف کشور و استان‌ها ‌‌‌‌‌‌‌ و شهرهای گوناگون ارسال می‌‌‌‌‌‌شود. علاوه بر این شرکت شونیز ‌در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در صادرات محصولات موفقیت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری به دست آورده است. هم‌اکنون بیش از ۳۲۰۰ نفر در مجموعه صنعتی شونیز مشغول کار هستند و این کارخانه با ۸۰ هزار متر مربع زمین و ۴۳ هزار و ۷۰۰ ‌متر زیربنا یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی صنعتی شکلات و شیرینی کشور است. ‌
بدون شک بزرگ‌ترین موفقیت پرویز بیوک در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در کنار تولید محصولات باکیفیت برندسازی بوده است، ‌او در گفت‌وگویی دراین‌باره گفته: «در گذشته برند تنها شامل اسم و پکیج بود در حالی که امروزه موارد دیگری ‌همچون فروش، پخش، وصول و خدمات پس از فروش را نیز دربر می‌‌‌‌‌‌گیرد و از اهمیت ویژه‌ای برخورد دار است. از ‌همین رو شرکت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بزرگ برای جلوگیری از آسیب‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی احتمالی، بهره‌گیری از چند برند را در دستور کار دارند تا در ‌صورت صدمه دیدن اعتبار یک برند محصولات دیگر دچار مشکل نشوند و در همین راستا بهره‌گیری از چند برند جدید ‌مانند توفیس، ملیکا و رامتین و بازارسازی برای آنها ‌‌‌‌‌‌‌را در دستور کار داریم و البته توانسته‌ایم برای برخی از آنها ‌‌‌‌‌‌‌ ‌جایگاه مناسبی نزد مشتری ایجاد کنیم.»‌

  پرویز بیوک در گفت‌وگویی اعلام کرده که آرزوی او این است که بتواند سالانه بیش از هزار کانتینر محصولات شرکت شونیز را به کشورهای دیگر صادر کند.

شونیز را بیشتر بشناسیم  کارخانه شکلات‌سازی شونیز باوجود اینکه 10 سال از تاسیسش بیشتر نمی‌گذرد اما تجربه مدیریت بیش از 4 دهه‌ای پرویز بیوک را پشت سر خود دارد و از همین روست که خیلی زود توانسته جایگاه ویژه‌ای در بازار داخلی و خارجی به دست بیاورد؛ پرویز بیوک خود در مصاحبه‌ای دراین‌باره گفته بعد از تاسیس کارخانه برای جذب مشتریان جدید مشکلی نداشته است زیرا همه مشتریان سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری است که او و رویه کارش را در تولیدات محصولات باکیفیت به‌خوبی می‌‌‌‌‌‌شناسند.  پرویز بیوک مجموعه صنعتی داداش‌برادر شونیز را تا جایی ارتقا داده است که هم‌اکنون بیش از 60 محصول در این کارخانه تولید می‌‌‌‌‌‌شود و محصولات آنها از طریق نمایندگی ها به نقاط مختلف کشور و استان‌ها ‌‌‌‌‌‌‌ و شهرهای گوناگون ارسال می‌‌‌‌‌‌شود. علاوه بر این شرکت شونیز ‌در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در صادرات محصولات موفقیت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری به دست آورده است. هم‌اکنون بیش از 3200 نفر در مجموعه صنعتی شونیز مشغول کار هستند و این کارخانه با 80 هزار متر مربع زمین و 43 هزار و 700 ‌متر زیربنا یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی صنعتی شکلات و شیرینی کشور است. ‌ بدون شک بزرگ‌ترین موفقیت پرویز بیوک در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در کنار تولید محصولات باکیفیت برندسازی بوده است، ‌او در گفت‌وگویی دراین‌باره گفته: «در گذشته برند تنها شامل اسم و پکیج بود در حالی که امروزه موارد دیگری ‌همچون فروش، پخش، وصول و خدمات پس از فروش را نیز دربر می‌‌‌‌‌‌گیرد و از اهمیت ویژه‌ای برخورد دار است. از ‌همین رو شرکت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بزرگ برای جلوگیری از آسیب‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی احتمالی، بهره‌گیری از چند برند را در دستور کار دارند تا در ‌صورت صدمه دیدن اعتبار یک برند محصولات دیگر دچار مشکل نشوند و در همین راستا بهره‌گیری از چند برند جدید ‌مانند توفیس، ملیکا و رامتین و بازارسازی برای آنها ‌‌‌‌‌‌‌را در دستور کار داریم و البته توانسته‌ایم برای برخی از آنها ‌‌‌‌‌‌‌ ‌جایگاه مناسبی نزد مشتری ایجاد کنیم.»‌    پرویز بیوک در گفت‌وگویی اعلام کرده که آرزوی او این است که بتواند سالانه بیش از هزار کانتینر محصولات شرکت شونیز را به کشورهای دیگر صادر کند.

.. و امروز این کارآفرین موفق تبریز با دریافت مدال افتخار صادرات کشور افتخاری دیگر به نام تبریز و آذربایجان ثبت کرد.

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32166 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58770 بازدید ]
8 سال پيش [ 33925 بازدید ]
8 سال پيش [ 19302 بازدید ]
6 سال پيش [ 18873 بازدید ]
5 سال پيش [ 12635 بازدید ]
8 سال پيش [ 12370 بازدید ]
8 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9489 بازدید ]
7 سال پيش [ 8372 بازدید ]
6 سال پيش [ 7964 بازدید ]
4 سال پيش [ 7742 بازدید ]
4 سال پيش [ 7252 بازدید ]
5 سال پيش [ 6585 بازدید ]
7 سال پيش [ 6579 بازدید ]
2 سال پيش [ 6477 بازدید ]
5 سال پيش [ 6313 بازدید ]
4 سال پيش [ 6275 بازدید ]
4 سال پيش [ 6253 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 327 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 766 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 493 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 300 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 346 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید