جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
32166
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۴
665 بازدید
۰

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

به گزارش تبریزما ، در مراسم بیست و سومین سالروز ملی صادرات که با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد از ۴۴ صادرکننده نمونه و ممتاز سال ۱۳۹۸ تجلیل به عمل آمد. بیش از ۳۰۰ متقاضی در ۱۲ گروه کالایی و خدماتی […]



به گزارش تبریزما ، در مراسم بیست و سومین سالروز ملی صادرات که با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد از ۴۴ صادرکننده نمونه و ممتاز سال ۱۳۹۸ تجلیل به عمل آمد.

بیش از ۳۰۰ متقاضی در ۱۲ گروه کالایی و خدماتی برای احراز عنوان صادرکننده ممتاز و نمونه مورد ارزیابی قرار گرفتند.

این گروه ها شامل کلیه گروه های کشاورزی، گیاهان دارویی، صنایع غذایی، صنایع دستی، دارو و تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی، محصولات شوینده، لوازم خانگی انرژی بر و غیر انرژی بر، خودروسازی، تجهیزات و ماشین الات صنعتی، بازرگانی عمومی و گروه فناوری بالا(HI_TECH) بوده است.

پراکندگی استانی ۴۴ منتخب صادراتی سال ۱۳۹۸ نیز از ۱۴ استان سراسر کشور بوده است.

بیست و سومین سالروز ملی صادرات امروز یکشنبه در سالن اجلاس سران با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، وزیر صمت، نمایندگان مجلس، صادرکنندگان و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.

شونیز را بیشتر بشناسیم

کارخانه شکلات‌سازی شونیز باوجود اینکه ۱۰ سال از تاسیسش بیشتر نمی‌گذرد اما تجربه مدیریت بیش از ۴ دهه‌ای پرویز بیوک را پشت سر خود دارد و از همین روست که خیلی زود توانسته جایگاه ویژه‌ای در بازار داخلی و خارجی به دست بیاورد؛ پرویز بیوک خود در مصاحبه‌ای دراین‌باره گفته بعد از تاسیس کارخانه برای جذب مشتریان جدید مشکلی نداشته است زیرا همه مشتریان سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری است که او و رویه کارش را در تولیدات محصولات باکیفیت به‌خوبی می‌‌‌‌‌‌شناسند.

پرویز بیوک مجموعه صنعتی داداش‌برادر شونیز را تا جایی ارتقا داده است که هم‌اکنون بیش از ۶۰ محصول در این کارخانه تولید می‌‌‌‌‌‌شود و محصولات آنها از طریق نمایندگی ها به نقاط مختلف کشور و استان‌ها ‌‌‌‌‌‌‌ و شهرهای گوناگون ارسال می‌‌‌‌‌‌شود. علاوه بر این شرکت شونیز ‌در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در صادرات محصولات موفقیت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری به دست آورده است. هم‌اکنون بیش از ۳۲۰۰ نفر در مجموعه صنعتی شونیز مشغول کار هستند و این کارخانه با ۸۰ هزار متر مربع زمین و ۴۳ هزار و ۷۰۰ ‌متر زیربنا یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی صنعتی شکلات و شیرینی کشور است. ‌
بدون شک بزرگ‌ترین موفقیت پرویز بیوک در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در کنار تولید محصولات باکیفیت برندسازی بوده است، ‌او در گفت‌وگویی دراین‌باره گفته: «در گذشته برند تنها شامل اسم و پکیج بود در حالی که امروزه موارد دیگری ‌همچون فروش، پخش، وصول و خدمات پس از فروش را نیز دربر می‌‌‌‌‌‌گیرد و از اهمیت ویژه‌ای برخورد دار است. از ‌همین رو شرکت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بزرگ برای جلوگیری از آسیب‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی احتمالی، بهره‌گیری از چند برند را در دستور کار دارند تا در ‌صورت صدمه دیدن اعتبار یک برند محصولات دیگر دچار مشکل نشوند و در همین راستا بهره‌گیری از چند برند جدید ‌مانند توفیس، ملیکا و رامتین و بازارسازی برای آنها ‌‌‌‌‌‌‌را در دستور کار داریم و البته توانسته‌ایم برای برخی از آنها ‌‌‌‌‌‌‌ ‌جایگاه مناسبی نزد مشتری ایجاد کنیم.»‌

  پرویز بیوک در گفت‌وگویی اعلام کرده که آرزوی او این است که بتواند سالانه بیش از هزار کانتینر محصولات شرکت شونیز را به کشورهای دیگر صادر کند.

شونیز را بیشتر بشناسیم  کارخانه شکلات‌سازی شونیز باوجود اینکه 10 سال از تاسیسش بیشتر نمی‌گذرد اما تجربه مدیریت بیش از 4 دهه‌ای پرویز بیوک را پشت سر خود دارد و از همین روست که خیلی زود توانسته جایگاه ویژه‌ای در بازار داخلی و خارجی به دست بیاورد؛ پرویز بیوک خود در مصاحبه‌ای دراین‌باره گفته بعد از تاسیس کارخانه برای جذب مشتریان جدید مشکلی نداشته است زیرا همه مشتریان سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری است که او و رویه کارش را در تولیدات محصولات باکیفیت به‌خوبی می‌‌‌‌‌‌شناسند.  پرویز بیوک مجموعه صنعتی داداش‌برادر شونیز را تا جایی ارتقا داده است که هم‌اکنون بیش از 60 محصول در این کارخانه تولید می‌‌‌‌‌‌شود و محصولات آنها از طریق نمایندگی ها به نقاط مختلف کشور و استان‌ها ‌‌‌‌‌‌‌ و شهرهای گوناگون ارسال می‌‌‌‌‌‌شود. علاوه بر این شرکت شونیز ‌در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در صادرات محصولات موفقیت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بسیاری به دست آورده است. هم‌اکنون بیش از 3200 نفر در مجموعه صنعتی شونیز مشغول کار هستند و این کارخانه با 80 هزار متر مربع زمین و 43 هزار و 700 ‌متر زیربنا یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی صنعتی شکلات و شیرینی کشور است. ‌ بدون شک بزرگ‌ترین موفقیت پرویز بیوک در سال‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی گذشته در کنار تولید محصولات باکیفیت برندسازی بوده است، ‌او در گفت‌وگویی دراین‌باره گفته: «در گذشته برند تنها شامل اسم و پکیج بود در حالی که امروزه موارد دیگری ‌همچون فروش، پخش، وصول و خدمات پس از فروش را نیز دربر می‌‌‌‌‌‌گیرد و از اهمیت ویژه‌ای برخورد دار است. از ‌همین رو شرکت‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی بزرگ برای جلوگیری از آسیب‌ها‌‌‌‌‌‌‌ی احتمالی، بهره‌گیری از چند برند را در دستور کار دارند تا در ‌صورت صدمه دیدن اعتبار یک برند محصولات دیگر دچار مشکل نشوند و در همین راستا بهره‌گیری از چند برند جدید ‌مانند توفیس، ملیکا و رامتین و بازارسازی برای آنها ‌‌‌‌‌‌‌را در دستور کار داریم و البته توانسته‌ایم برای برخی از آنها ‌‌‌‌‌‌‌ ‌جایگاه مناسبی نزد مشتری ایجاد کنیم.»‌    پرویز بیوک در گفت‌وگویی اعلام کرده که آرزوی او این است که بتواند سالانه بیش از هزار کانتینر محصولات شرکت شونیز را به کشورهای دیگر صادر کند.

.. و امروز این کارآفرین موفق تبریز با دریافت مدال افتخار صادرات کشور افتخاری دیگر به نام تبریز و آذربایجان ثبت کرد.

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

مدال افتخار صادرات بر سینه کارآفرین تبریزی

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32166 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60190 بازدید ]
8 سال پيش [ 35385 بازدید ]
9 سال پيش [ 20687 بازدید ]
6 سال پيش [ 20310 بازدید ]
5 سال پيش [ 13987 بازدید ]
8 سال پيش [ 13704 بازدید ]
9 سال پيش [ 12607 بازدید ]
6 سال پيش [ 10846 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9725 بازدید ]
6 سال پيش [ 9265 بازدید ]
4 سال پيش [ 9045 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7905 بازدید ]
7 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7786 بازدید ]
3 سال پيش [ 7775 بازدید ]
4 سال پيش [ 7536 بازدید ]
5 سال پيش [ 7509 بازدید ]
3 سال پيش [ 6918 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1079 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1350 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1114 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1081 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1082 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1373 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 940 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1001 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1070 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 928 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 909 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 861 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 859 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 713 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 900 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 796 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 656 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 435 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1121 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 159 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 755 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 570 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 432 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید