سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
32139
۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۶
1153 بازدید
۰

آیا روحانی واقعاً از زمان سهمیه‌بندی اطلاع نداشت؟/ معاون وزیر کشور: صورت‌جلسه را سه‌شنبه به رئیس‌جمهور داده بودیم

به گزرش تبریزما  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در سفر روز چهارشنبه خود به استان آذربایجان‌شرقی درباره گران شدن موضعی گرفت که واکنش و انتقاد بسیاری از کارشناسان و کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت. او در بخشی از سخنان خود در جلسه شورای اداری، با اشاره به تصمیم دولت برای گران شدن بنزین گفت: «اختیار این کار را […]



به گزرش تبریزما  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در سفر روز چهارشنبه خود به استان آذربایجان‌شرقی درباره گران شدن موضعی گرفت که واکنش و انتقاد بسیاری از کارشناسان و کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت.

او در بخشی از سخنان خود در جلسه شورای اداری، با اشاره به تصمیم دولت برای گران شدن بنزین گفت: «اختیار این کار را به وزیر کشور و شورای امنیت کشور واگذار کرده بودم و حتی خود من هم صبح روز جمعه فهمیدم که قیمت‌ها تغییر کرده است.»

این بخش از سخنان رئیس‌جمهور حتی صدای اصلاح‌طلبان تندرو را نیز درآورد،‌ از جمله غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی که خطاب به وزیر کشور و روحانی گفته بود: به‌عنوان یکی از حامیان این دولت غرق در عرق شرم از مصاحبه دیشب جناب وزیر کشور بودم که سخنان همراه با قهقهه امروز جناب رئیس‌جمهور پاک ناامیدمان کرد. دریغ از کمی انصاف و احساس و تدبیر.

پس از این انتقادها بود که مشاوران و نزدیکان روحانی در پی اصلاح سخن روحانی برآمدند،‌ حسام‌الدین آشنا در این خصوص نوشت:‌ مسئولیت‌ هماهنگی اقدامات حساس و دارای ابعاد اجرایی و امنیتی در سطح ملی برعهده شورای امنیت کشور به‌ریاست وزیر کشور است. سخنان رئیس جمهور در این باره، نشانه نهایت اعتماد و اعتقاد راسخ ایشان به توانمندی‌های دکتر رحمانی‌فضلی، معاونان و استانداران محترم برای انجام وظایف فرابخشی ‌است.

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور نیز صبح امروز در گفت‌و‌گویی با نادرست خواندن برداشت‌های نادرست صورت‌گرفته درباره اظهارات دکتر روحانی در آذربایجان‌شرقی گفت: ایشان با حساسیت و دغدغه بسیار زیادی مسایل رخ‌داده در کشور پس از اصلاح قیمت بنزین را دنبال می‌کردند و اظهارات ایشان هم به‌معنی سلب مسئولیت از خود نبوده و نیست.

اما حالا جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور در گفت‌و‌گویی با وب‌سایت رویداد۲۴ موضعی متفاوت‌تر از آشنا و واعظی گرفته است.

او در حاشیه نشست خبری صبح امروز در این باره می‌گوید: «روز سه‌شنبه ساعت ۱۰ صبح شورای امنیت کشور برگزار شد و در همان جلسه زمان سهمیه‌بندی مطرح شد. بعد از جلسه صورت‌جلسه آن در اختیار رئیس جمهور قرار گرفت. روز چهارشنبه نیز وزیر کشور در دولت گزارش می‌دهد بنابراین تلقی من این است که رییس جمهور خواسته بگوید به وزیر کشور اعتماد دارم، اما شما خوشبین باشید.»

ساعاتی بعد از انتشار این خبر، دفتر معاون سیاسی وزیر کشور اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد: معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه نشست امروز ستاد انتخابات کشور هیچ تصریحی بر مطلع بودن ریاست محترم جمهور از تاریخ و ساعت اجرای طرح نداشته اند و صرفا گفته اند که رئیس جمهور در جریان جلسات شورای امنیت کشور (شاک) مرتبط با این موضوع بودند و روز سه شنبه پس از برگزاری جلسه، صورتجلسه شاک برای ایشان ارسال شده است. 

در ادامه این اطلاعیه آمده است: همچنین آقای دکتر رحمانی فضلی  وزیر کشور در جلسه چهارشنبه دولت گزارش  جلسات شاک و تدابیر اتخاذ شده را ارایه کرده اند، اما  تعیین زمان بندی دقیق اجرای این طرح در دولت مطرح نشده است.

 آیا روحانی واقعاً از زمان سهمیه‌بندی اطلاع نداشت؟/ معاون وزیر کشور: صورت‌جلسه را سه‌شنبه به رئیس‌جمهور داده بودیم

آیا روحانی واقعاً از زمان سهمیه‌بندی اطلاع نداشت؟/ معاون وزیر کشور: صورت‌جلسه را سه‌شنبه به رئیس‌جمهور داده بودیم

آیا روحانی واقعاً از زمان سهمیه‌بندی اطلاع نداشت؟/ معاون وزیر کشور: صورت‌جلسه را سه‌شنبه به رئیس‌جمهور داده بودیم

آیا روحانی واقعاً از زمان سهمیه‌بندی اطلاع نداشت؟/ معاون وزیر کشور: صورت‌جلسه را سه‌شنبه به رئیس‌جمهور داده بودیم

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32139 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58490 بازدید ]
8 سال پيش [ 33721 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12071 بازدید ]
8 سال پيش [ 10965 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9266 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 393 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 843 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 131 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 84 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 538 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 92 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 104 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 218 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 104 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید