دوشنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ /
32796
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸
1950 بازدید
۰

جانشین سپاه: آمریکا پس از انقلاب نگران منافعش در جغرافیای گسترده تری از دنیا شد

جانشین فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران گفت: ‌آمریکا و دشمنان اسلام پس از انقلاب اسلامی نگران منافع خود در فراتر از جغرافیای ایران شدند. به گزارش تبریزما ،سردار علی فدوی روز چهارشنبه در مراسم چهلم شهید قاسم سلیمانی در مصلای تبریز، اظهار کرد: ‌ استکبار منافع خود را در جغرافیای ایران از دست داد و […]



جانشین فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران گفت: ‌آمریکا و دشمنان اسلام پس از انقلاب اسلامی نگران منافع خود در فراتر از جغرافیای ایران شدند.

به گزارش تبریزما ،سردار علی فدوی روز چهارشنبه در مراسم چهلم شهید قاسم سلیمانی در مصلای تبریز، اظهار کرد: ‌ استکبار منافع خود را در جغرافیای ایران از دست داد و نگران توسعه انقلاب در فراتر از جغرافیای ایران در سایر نقاط جهان شد و بر این اساس به شدت با انقلاب دشمنی می کند و حتی لحظه ای را نیز در این خصوص از دست نمی‌دهد.

وی افزود: ‌شب پیروزی انقلاب اسلامی ایران کسی احتمال آن را نمی داد اما خداوند ریشه فاسد طاغوت را بر کند انگار که اصلاً وجود نداشته است و خیلی سریع توانمندی های انقلاب اسلامی از مرزها فراتر رفت.

وی ادامه داد: ‌ انقلاب طیف وسیعی از دنیا را فرا گرفت و دشمنان اسلام را نگران کرد چون منافع خود را در جغرافیای ایران از دست دادند بر این اساس نگران از دست دادن منافع بیشتری در دنیا شدند.

سردار فدوی با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران، ‌اظهار کرد: رزمندگان اسلام جنگیدن در خانه را در جنگ تحمیلی خیلی سریع تبدیل به جنگ در خانه دشمن کرد.

وی ادامه داد: ‌ مردان بزرگی همچون سردار شهید سلیمانی از حریم اسلام و مسلمانان دفاع جانانه ای انجام دادند اجازه نفوذ استکبار در منطقه را ندادند بر این اساس دشمنی آمریکا با آنها را به دنبال داشتند.

وی اضافه کرد: با آمدن شهید سلیمانی به نیروی قدس روند این نیرو متفاوت تر شد و از این موضوع شیاطین عالم ناراحت بودند و نمی خواستند حتی یک روز هم شهید سلیمانی زنده باشد ولی سال ها طول کشید تا ‌سردار را به شهادت برسانند.

سردار فدوی گفت: پس از شهادت حاج قاسم دلدادگانش در مراسم تشییع پیکر شگفتی جهانیان را برانگیختند.

وی افزود:  شهید سلیمانی دل داده شهدای قبل از خود بود و زمانی که نام شهید کاظمی و شهید باکری می‌آمد تحمل نداشت و منقلب می شد و به  مثابه کسی که دلداده اش را ندیده است بی‌تابی می‌کرد.

وی گفت: ‌حاج قاسم سلیمانی مثل شهید باکری ساعت قبل از شهادت نوشته بود خدایا مرا پاکیزه بپذیر و همانند وصیتی که شهید باکری قبل از عملیات پاک آن را نوشته بود،  از خداوند متعال طلب کرد.

سردار فدوی همچنین گفت: مردان خدا برای شهادت خود نیز منشا اثر هستند یعنی پس از پرشدن پیمانه شهادت و اسباب آن به وجود می آید و شهادت تجلی پیدا می کند در خصوص شهید سلیمانی نیز ابزار آن به وجود آمد و بزرگترین شیاطین و خبایث جهان عامل شهادت بزرگمرد الهی شدند.

وی بیان اینکه حاج قاسم هر لحظه آماده شهادت و سر دادن بود، تاکید کرد: ‌ سخنانی که شهید سلیمانی در فرودگاه دمشق گفته بود این اطمینان را به وجود می‌آورد که شهید شده به شهادت نزدیک شده و خود آن را می دانسته است.

‌وی ادامه داد: ‌انجام تکالیف الهی از طرف شهید سلیمانی وی را به مراتب بالا رساند تا پس از پیروزی هایش در میدان مبارزه با داعش به آرزوی شهادت نائل شود.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به شرکت گسترده مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ‌ مردم ایران اسلامی همچون دوره های قبلی انتخابات در  ۲ اسفندماه نیز پای صندوق‌های رای به صورت گسترده حاضر خواهند شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32796 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60549 بازدید ]
8 سال پيش [ 35779 بازدید ]
9 سال پيش [ 21018 بازدید ]
6 سال پيش [ 20628 بازدید ]
6 سال پيش [ 14333 بازدید ]
8 سال پيش [ 14055 بازدید ]
9 سال پيش [ 12958 بازدید ]
6 سال پيش [ 11182 بازدید ]
8 سال پيش [ 10106 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9582 بازدید ]
5 سال پيش [ 9342 بازدید ]
5 سال پيش [ 8943 بازدید ]
6 سال پيش [ 8219 بازدید ]
7 سال پيش [ 8217 بازدید ]
5 سال پيش [ 8193 بازدید ]
3 سال پيش [ 8106 بازدید ]
5 سال پيش [ 7858 بازدید ]
5 سال پيش [ 7812 بازدید ]
4 سال پيش [ 7465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 57 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1955 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1983 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1584 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1514 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1957 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1542 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1572 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1929 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1369 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1434 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1511 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1311 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1404 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1421 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1226 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1262 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 527 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 554 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 198 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 653 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 381 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 464 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 526 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 389 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 480 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 532 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 981 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 534 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید