شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
9073
۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۴:۰۶
617 بازدید
۰

کاهش ۳۱ درصدی بارش در کشور نسبت به میانگین بلندمدت

[ad_1] تبریز ما: رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی از کمبود ۳۱ درصدی بارش کشور از ابتدی سال آبی جدید خبر داد و افزود: از ابتدای مهر تا تاریخ ۴ آذرماه، پنج استان قم، اصفهان، خراسان جنوبی، مرکزی و یزد بیشتر از ۸۰ درصد کمبود بارش داشتند. به گزارش تبریز ما، شاهرخ […]



[ad_1]

تبریز ما: رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی از کمبود ۳۱ درصدی بارش کشور از ابتدی سال آبی جدید خبر داد و افزود: از ابتدای مهر تا تاریخ ۴ آذرماه، پنج استان قم، اصفهان، خراسان جنوبی، مرکزی و یزد بیشتر از ۸۰ درصد کمبود بارش داشتند.

به گزارش تبریز ما، شاهرخ فاتح وضعیت بارش کشور را از ابتدای سال آبی جدید تشریح کرد و گفت: از اول مهرماه ۹۶ تا پایان ۴ آذرماه در کل کشور ۲۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت شده است، این در حالی است که بارش بلندمدت کشور در این بازه زمانی ۳۰ میلی‌متر برآورد شده است، بنابراین بارندگی امسال در مقایسه با بارش بلندمدت، ۳۱ درصد کاهش دارد.

وی همچنین با اشاره به میزان بارش سال گذشته کشور اظهار کرد: در سال گذشته در همین بازه زمانی دو ماهه؛ بارش کل کشور ۱۵.۳  میلی‌متر بود؛ بنابراین بارش امسال نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد افزایش را تجربه کرد.

کاهش ۳۱ درصدی بارش در کشور نسبت به میانگین بلندمدت

با وجود بارش‌های خوب روزهای گذشته هنوز ۳۱ درصد کاهش بارش نسبت به میانگین بلندمدت داریم

رئیس مرکز ملی خشکسالی سازمان هواشناسی در مورد تاثیر بارش‌های چند روز اخیر کشور تاکید کرد: بارش‌های روزهای اخیر قطعا در کاهش کمبود بارشی کشور اثرگذار بوده است اما نباید فراموش کنیم که بارش‌های رگباری با حجم وسیع، آن هم در بازه زمانی کوتاه بیشتر باعث وقوع حوادثی مانند سیلاب و آبگرفتگی می‌شود، بنابراین بهتر آن است بارش‌ها به‌ موقع و به تدریج باشد و توزیع زمانی مناسبی داشته است. با وجود بارش‌های خوب روزهای گذشته هنوز ۳۱ درصد کاهش بارش نسبت به میانگین بلندمدت داریم.

کاهش ۷۴ درصدی بارش تهران نسبت به میانگین بلندمدت

فاتح در ادامه به شرایط بارشی استان تهران اشاره کرد و گفت: تهران از ابتدای مهر تا تاریخ ۴ آذرماه، ۱۰.۳ میلی‌متر بارش دریافت کرده و با توجه به اینکه بارش این استان در سال گذشته؛ ۱۸.۸ میلی‌متر و بارش بلندمدت؛ ۳۹.۶ میلی متر است؛ نسبت به سال قبل ۴۵.۲ و نسبت به میانگین بلندمدت ۷۴ درصد کاهش بارش داشته است.

کاهش ۳۱ درصدی بارش در کشور نسبت به میانگین بلندمدت

در دوماه اول پاییز ۵ استان بیشتر از ۸۰ درصد کمبود بارش داشتند

وی همچنین با اشاره به استان‌های کم بارش کشور طی دو ماه گذشته، اظهار کرد: از ابتدای مهر تا تاریخ ۴ آذرماه، پنج استان قم، اصفهان، خراسان جنوبی، مرکزی و یزد بیشتر از ۸۰ درصد کمبود بارش داشتند.

رئیس مرکز ملی خشکسالی سازمان هواشناسی در پایان تاکید کرد: دو ماه ابتدایی پاییز امسال در فقر بارشی شدید سپری شد. امیدواریم در یک ماه باقی مانده این فصل، کم‌بارشی‌ها تا حدی جبران شود. البته بر اساس پیش بینی‌های پژوهشکده اقلیم‌شناسی صورت گرفته بارش‌های آذر، دی و بهمن، مجموع بارش کشور را به سمت نرمال نزدیک خواهد کرد اما بعید است بارش‌ها به حدی باشد که کل کم‌بارش‌های کشور جبران شود.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9073 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59669 بازدید ]
8 سال پيش [ 34850 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19738 بازدید ]
5 سال پيش [ 13461 بازدید ]
8 سال پيش [ 13196 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10354 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8806 بازدید ]
4 سال پيش [ 8549 بازدید ]
4 سال پيش [ 8087 بازدید ]
5 سال پيش [ 7441 بازدید ]
7 سال پيش [ 7414 بازدید ]
3 سال پيش [ 7279 بازدید ]
4 سال پيش [ 7099 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
5 سال پيش [ 7051 بازدید ]
3 سال پيش [ 6076 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 386 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 772 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 692 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید