شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
56933
۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
541 بازدید
۰

کانون بیماری هاری در آذربایجان‌شرقی ۵۹درصد کاهش یافت

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، امیر حسین بهداد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارسال ۲۳ هزار و ۷۳۰ قلاده سگ گله و نگهبان علیه بیماری هاری توسط ادارات دامپزشکی شهرستان ها مورد واکسیناسیون قرار گرفته اند که نتیجه آن کاهش تعداد کانون های این بیماری از ۱۲۸ کانون در سال […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، امیر حسین بهداد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارسال ۲۳ هزار و ۷۳۰ قلاده سگ گله و نگهبان علیه بیماری هاری توسط ادارات دامپزشکی شهرستان ها مورد واکسیناسیون قرار گرفته اند که نتیجه آن کاهش تعداد کانون های این بیماری از ۱۲۸ کانون در سال ۱۳۹۸ به ۵۲ کانون در سال ۱۳۹۹ بود.
هاری نوعی بیماری حاد ویروسی سیستم اعصاب مرکزی است که موجب آنسفالومیلیت در همه پستانداران خونگرم و انسان می شود و شخص مبتلا شده در صورتی که واکسن این بیماری را دریافت نکرده باشد صد در صد محکوم به مرگ است، این بیماری عفونی، از بیماری های مشترک بسیار مهم بین انسان و دام محسوب می شود و یکی از قدیمی ترین بیماری های ویروسی که به طور معمول پس از حیوان گزیدگی از راه بزاق حیوان هار به حیوان دیگر یا انسان منتقل می شود.
بهداد با اشاره به اهمیت بالای کنترل بیماری هاری در بین سگ های صاحب دار و بدون صاحب اظهار کرد: اهمیت بیماری هاری از سه جنبه قابل توجه است یکی از آنها میزان کشندگی بالا بوده و مورد دیگر افزایش گزارشات در مورد افزایش روند حیوان گزیدگی در انسان ها است و دیگری تلفات دام ها در اثر حیوان گزیدگی توسط حیوانات اهلی و وحشی هار و ایجاد خسارت های اقتصادی به دامداران می باشد.
وی افزود: بر این اساس دامپزشکی آذربایجان شرقی همه ساله اقدام به واکسیناسیون سگ های گله و نگهبان می کند و توصیه می کند تا صاحبان سگ های صاحبدار نیز به جهت در امان ماندن خود و خانواده خود حتما اقدام به واکسیناسیون مرتب سالانه حیوانات خود کند.
بهداد همچنین با اشاره به فرار رسیدن هفته جهانی ایمن سازی، اظهار کرد: این هفته در واقع برای افزایش آگاهی و بالا بردن میزان ایمن سازی در برابر بیماری های قابل پیشگیری با واکسن است که در این حوزه دامپزشکی با واکسیناسیون منظم سالانه دام ها علیه انواع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، با شیوع این بیماری در حیوانات مقابله  از انتقال بیماری های خطرناک و کشنده ای همچون هاری به انسان ها جلوگیری می کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه اصلی ترین راه انتقال بیماری هاری از حیوانات به انسان، حیوان گزیدگی توسط حیوان هار است، افزود: در صوتی که شخصی دچار حیوان گزیدگی شود باید در سریعترین زمان ممکن خود را به مراکز بهداشت رسانده و اقدام به تزریق واکسن ضد هاری نمایند تا از مبتلا شدن به این بیماری نجات یابد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=18652

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56933 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 46 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1756 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 779 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 3888 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 660 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 693 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 285 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 641 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 639 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 584 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 564 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 510 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 494 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید