جمعه, ۳۰ آبان ۱۴۰۴ /
55616
۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۴
418 بازدید
۰

چه بر سر سرمایه‌گذاران خرد می‌آید؟!

کارشناس و تحلیلگر مسائل مالی گفت: بهترین کار برای استفاده از سرمایه اندک مردم در تولید، هدایت آن به بورس است.


چه بر سر سرمایه‌گذاران خرد می‌آید؟!

کارشناس و تحلیلگر مسائل مالی گفت: بهترین کار برای استفاده از سرمایه اندک مردم در تولید، هدایت آن به بورس است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا اظهار کرد: در کشور ما باسیاست‌های غلط دست‌اندرکاران و نبود بازار کارا مثل بعضی از کشورهای درحال‌توسعه و عدم مدیریت صحیح سبب شده به‌جای سودآوری و چشم‌انداز آتی شرکت‌ها اخبار ضدونقیض، شایعه‌های موجود روزانه و عدم هماهنگی دستگاه‌های دولتی در انتشار اخبار بیشترین تأثیر را در نوسان قیمت در بازار را داشته باشد.

این تحلیلگر بازار بورس اضافه کرد: در کشورهای دیگر جهت هدایت سرمایه اندک مردم به سمت تولید، آنها را برای سرمایه‌گذاری در بورس تشویق می‌کنند تا از این طریق تضاد طبقاتی، هزینه‌های اجتماعی و نرخ بیکاری را کاهش و رفاه، امنیت اجتماعی و تولید ناخالص ملی افزایش دهند.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: قوانین اتخاذ شده در کشور ما نه‌تنها راهگشا نبوده بلکه نقش کاتالیزگر را در عدم ثبات بازی می‌کنند و دراین‌بین رسالت حقوقی‌ها، بازارگردان‌ها و دستگاه‌های نظارتی بورس ایجاب می‌کرد که در شرایط بحرانی از بازار حمایت و اخبار مثبت منتشر کنند.

فتحی گفت: اما آنها به رسالت خود عمل‌نکرده و در نقطه مقابل حمایت ایستاده و خروج گسترده حقوقی‌ها باعث شده که سهام‌داران خرد بیش‌ازپیش سردرگم بوده و بازگشت شاخص به قبل از ریزش به یک آرزو مبدل شود.

به باور این کارشناس و تحلیلگر بازار مالی، دراین‌بین پس‌انداز اندک مردم که حاصل سال‌ها رنج و صرفه‌جویی‌های بیش از بیش به امید بازدهی مثبت از طریق سرمایه‌گذاری در بورس بوده‌اند به تاراج رفته است.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه عدم آگاهی مردم به اصول اولیه سرمایه‌گذاری باعث شده که تعداد کثیری از مردم بدون داشتن دانش بورسی وارد بازار سرمایه شوند، اضافه کرد: مردم سایر سرمایه‌گذاری‌های خود را تبدیل به پول نقد کرده و تماماً سهام شرکت‌های بورسی بدون توجه به تشکیل سبد سهام را خریداری کرده‌اند و حتی دارایی‌های مثل زمین، ساختمان، خودرو فروخته و گاهی وام‌هایی با نرخ بهره بالا یا وام ازدواج دریافت کرده و در بورس سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

فتحی افزود: رشد شارپی سهام شرکتها که گاهی در بین اینها رشد ده هزار و حتی بیست هزار درصدی در یک سال نیز مشاهده می شود حبابی به مردم مال باخته نشان داد که تاوان همان سراب و عدم آگاهی باعث شده بر اینکه بورس باید شغل دوم باشد حتی اگر درآمد اول زندگی باشد بدست فراموشی سپرده شده و باعث از دست دادن شغل،افسردگی سلب اعتماد عمومی و مهمتر اینکه از هم پاشیدگی خانواده ها را در پی داشته است و نوعی شکست بر سازمان بورس اوراق بهادار و دستگاه های مرتبط با این سازمان نیز می باشد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 55616 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59656 بازدید ]
8 سال پيش [ 34839 بازدید ]
8 سال پيش [ 20147 بازدید ]
6 سال پيش [ 19728 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13190 بازدید ]
8 سال پيش [ 12061 بازدید ]
6 سال پيش [ 10344 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9199 بازدید ]
6 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8539 بازدید ]
4 سال پيش [ 8076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7402 بازدید ]
3 سال پيش [ 7261 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7066 بازدید ]
5 سال پيش [ 7046 بازدید ]
3 سال پيش [ 6065 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 158 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 593 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 164 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 429 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1020 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 769 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1068 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 406 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 600 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 780 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 312 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید