پنجشنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۴ /
32502
۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸
595 بازدید
۰

پیش بینی ۴۰۰ میلیارد تومان برای احداث مسکن حاشیه نشینان تبریز

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در بودجه سال ۹۹، مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان برای ورود مستقیم شهرداری جهت احداث مسکن برای حاشیه نشینان پیش بینی شده است. به گزارش تبریزما و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، فریدون بابایی اقدم در حاشیه بازدید از بافت حاشیه‌ای شهر به همراه […]



رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در بودجه سال ۹۹، مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان برای ورود مستقیم شهرداری جهت احداث مسکن برای حاشیه نشینان پیش بینی شده است.

به گزارش تبریزما و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، فریدون بابایی اقدم در حاشیه بازدید از بافت حاشیه‌ای شهر به همراه استاندار آذربایجان شرقی و شهردار تبریز، با اشاره به جدیت شورای شهر در خصوص ساماندهی حاشیه نشینان، اظهار کرد: ما از آغاز شورای پنجم و طی دو سال اخیر موضوع ورود مجموعه شهرداری و شورا به بحث حاشیه نشینی را مطرح کرده‌ایم و در دور چهارم نیز جهت احداث مسکن با شرکت‌های خارجی و از جمله یک شرکت ترکیه‌ای که در مسکن مهر پردیس و پرند تهران کار کرده بود، در چند مرحله صحبت کردیم اما اتفاقاتی از جمله افزایش قیمت مصالح ساختمانی موجب عدم همکاری این شرکت شد.

او ادامه داد: با این حال اکنون ما مجبوریم که به وظایف قانونی خود به عنوان شورا و شهرداری عمل کنیم. بندهای ۱۴ و ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها ما را مجاب می‌کند که به بعضی موضوعات ورود پیدا کنیم و بر این اساس، در بند ۱۴ بحث رفع خطر به عهده شهرداری گذاشته شده و در بند ۲۱ نیز اتخاذ یک سری تدابیر در خصوص احداث مساکن ارزان قیمت برای افراد کم بضاعت شهر در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به وسعت مناطق پرخطر حاشیه شهر، عنوان کرد: در طرح تفصیلی تبریز ۴۸ هکتار به عنوان مناطق پرخطر مشخص شده است که در این مناطق با توجه به احتمال رانش و آسیب پذیری در گسل، امکان زندگی وجود ندارد.

او افزود: ما به همین دلیل در بودجه سال ۹۹ تبریز، مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان برای ورود مستقیم شهرداری به موضوع احداث مسکن در این بافت‌ها پیش بینی کرده‌ایم که ۳۰۰ میلیارد آن از منابع خود شهرداری است و ۱۰۰ میلیارد نیز از منابع بانکی کمک می‌شود.

بابایی اقدم در این رابطه، گفت: با توجه به اینکه زمین‌های مدنظر برای احداث مسکن برای خود ما نیست و متولی آن، دولت و مشخصاً راه و شهرسازی است، شخص استاندار به همراه معاون عمرانی خود و همچنین مدیرکل راه و شهرسازی از این زمین‌ها بازدید کردند و پس از بازدید قول مساعد گرفتیم که از زمین‌هایی که در اختیار آنها است جهت ساخت مسکن برای حاشیه نشینان، در اختیار شهرداری قرار دهند.

او با اشاره به شروع عملیات ساختمانی احداث مسکن در منطقه “اسد گولی”، یادآور شد: شرکت خانه سازی پیش ساخته آذربایجان در این منطقه کارگاه ایجاد کرده و در حال تجهیز آن است تا طی روزهای آینده عملیات ساختمانی احداث مسکن در این منطقه شروع شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه شهرک جوانان منطقه‌ای مناسب برای احداث مسکن برای حاشیه نشینان تبریز است، عنوان کرد: پیش بینی اصلی ما این است که در شهرکی موسوم به شهرک جوانان در انتهای محله حیدرآباد جنب ” کومور چایی” که در سال‌های گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار زمین آن در محدوده ما بوده و در طرح تفصیلی نیز مشخص شده است، برای حاشیه نشینان مسکن احداث کنیم.

او ادامه داد: جمعی از شهروندان ما در مناطقی زندگی می‌کنند که به معنای واقعی بدمسکن است و از حداقل استانداردها برخوردار نیست و ما اگر مصمم به ورود به قضیه حاشیه نشینی و رفع مشکلات آن هستیم و می‌خواهیم مناظر نازیبایی که در حاشیه شهرمان است را برطرف کنیم، باید در میان مدت احداث مسکن در شهرک جوانان را آغاز کنیم.

بابایی اقدم با اشاره به اینکه مقدمات احداث مسکن در این شهرک انجام شده است، گفت: لازمه احداث مسکن در شهرک جوانان این است که ابتدا در شورای برنامه ریزی استان و در مرحله بعد در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور تصویب شود. ظرفیتی که در شهرک جوانان وجود دارد می‌تواند مشکلات بخش عمده‌ای از مناطق پرخطر را برطرف کند و شروعی خوب برای ورود به بحث حاشیه نشینی باشد.

او افزود: پس از این اقدام، در کنار شهرک جوانان فضاهای دیگری هم داریم که قرار است در اولویت‌های بعدی باشد. اغلب حاشیه نشینان به درجاسازی علاقه دارند و نمی‌خواهند جاهای دورتر بروند و ما نیز تلاش می‌کنیم که اگر فضاهایی شناسایی و تحویل این پروژه می‌شود، حتی الامکان در نزدیکی محل زندگی این عزیزان باشد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32502 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59190 بازدید ]
8 سال پيش [ 34341 بازدید ]
8 سال پيش [ 19671 بازدید ]
6 سال پيش [ 19274 بازدید ]
5 سال پيش [ 12983 بازدید ]
8 سال پيش [ 12756 بازدید ]
8 سال پيش [ 11565 بازدید ]
6 سال پيش [ 9860 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8740 بازدید ]
6 سال پيش [ 8358 بازدید ]
4 سال پيش [ 8098 بازدید ]
4 سال پيش [ 7608 بازدید ]
7 سال پيش [ 6955 بازدید ]
5 سال پيش [ 6951 بازدید ]
3 سال پيش [ 6824 بازدید ]
4 سال پيش [ 6648 بازدید ]
5 سال پيش [ 6637 بازدید ]
4 سال پيش [ 6630 بازدید ]
3 سال پيش [ 5336 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 343 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 665 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 399 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1141 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 383 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1773 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 335 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 624 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 335 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 337 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید