سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
80820
۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
279 بازدید
۰

پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است

معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است.



پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است
پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است

معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است.

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پایان نشست «تجاوز اسرائیل عیله ایران: چشم‌انداز آینده»، در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف برگزاری این نشست گفت: جنگی ترکیبی‌ که رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده، ابعاد مختلفی دارد. گرچه به‌صورت ضمنی شاهد آتش‌بس هستیم، اما در دیگر ابعاد، به‌ویژه در فضاهای اندیشکده‌ای و بین تصمیم‌گیران و تصویرسازان، این جنگ همچنان با شدت ادامه دارد. مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز تصمیم‌ساز در حوزه روابط بین‌الملل، وظیفه دارد بستری برای گفت‌وگوی مستقیم و مشخص متفکران داخلی و بین‌المللی فراهم کند.

وی افزود: آنچه امروز برگزار شد، تلاشی در همین راستا بود. «مجمع گفت‌وگوی تهران» نهادی است که مرکز مطالعات آن را ایجاد کرده و اکنون جامعه‌ای بزرگ از بیش از ۱۰۰ کشور را در بر گرفته است. در این نشست، پنلی درباره جنگ تحمیلی اخیر برگزار شد که صدها نفر به‌صورت آنلاین پیگیر آن بودند. این پنل بر تجاوز اخیر و دفاع جانانه مردم ایران متمرکز بود. استقبال مخاطبان و کیفیت گفت‌وگوها نشان داد که جامعه بین‌المللی مشتاق شنیدن پیام‌های بی‌واسطه جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: این پنل متشکل از دیدگاه‌های متنوع بود که بیانگر پویایی گفتمان در چارچوب منافع ملی است. مجمع گفت‌وگوی تهران سالانه برگزار می‌شود و نشست‌هایی مشابه نیز در دستور کار دائمی است. در هفته‌های آینده نشست‌های بیشتری برگزار خواهد شد و احتمالاً نشست منطقه‌ای حضوری نیز در تهران برگزار خواهد شد.

معاون وزیر امور خارجه در مورد اخبار منتشرشده از سوی مقامات آمریکایی مبنی بر احتمال آغاز مذاکرات، هم گفت: وزارت امور خارجه مواضع خود را روشن بیان کرده است. پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است. ما در میانه مذاکرات با اروپایی‌ها بودیم که ایالات متحده با حمله به سایت فوردو آن را برهم زد.

خطیب‌زاده گفت: هر مذاکره‌ای نیازمند حداقلی از اعتماد است؛ اما تجاوز به تمامیت ارضی ایران، این اعتماد را از بین برد. مسئولیت نقض حاکمیت ملی ایران با ایالات متحده است و این اقدام بخشیدنی نیست. با این حال، دیپلماسی همواره اصل اساسی سیاست خارجی ایران بوده و یکی از مولفه‌های آن، مذاکرات در وقت مقتضی است که در صورت لزوم، تصمیم آن توسط مقامات عالی اتخاذ خواهد شد.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80820 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9040 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 610 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 296 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1439 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 290 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید