شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
28553
۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴
4056 بازدید
۶

پیاده شو آقای کیانی/ احترام بازیکن دست خود اوست

تبریز ما-جهانبخش احمدیان. در فوتبال ایران به جز ورزشگاه آزادی، نمی توان استادیوم دیگری پیدا کرد که یک بازیکن بدون دلیل مورد بی احترامی قرار گرفته باشد. این سنت بی احترامی به بازیکن، از دهه های پیش و زمان دو قطبی فوتبال ایران رواج داشت که هواداران دو تیم تهرانی، بازیکنان حریف و خانواده های […]



تبریز ما-جهانبخش احمدیان. در فوتبال ایران به جز ورزشگاه آزادی، نمی توان استادیوم دیگری پیدا کرد که یک بازیکن بدون دلیل مورد بی احترامی قرار گرفته باشد. این سنت بی احترامی به بازیکن، از دهه های پیش و زمان دو قطبی فوتبال ایران رواج داشت که هواداران دو تیم تهرانی، بازیکنان حریف و خانواده های آنها را مورد لطف قرار می دادند که مامان فلانی ائله ، علی دمبه بئله و…
در بقیه استادیوم ها اما قضیه کمی متفاوت است. هواداران تنها به فکر تشویق تیم های خود هستند، تا تخریب و توهین بازیکنان حریف که در این مورد بخصوص از پایتخت نشین های پیشی گرفته اند. مگر در مواردی خاص که عمده دلیل آن می تواند اتفاقات درون زمین باشد.
تصمیمات اشتباه داور، حرکتهای غیر اخلاقی بازیکنان، عدم رعایت فیرپلی و تحریک تماشاگران، عمده عوامل ناآرامی سکوها در استادیوم های شهرستان ها هستند.
برخی از بازیکنان سابق تراکتور که هم اکنون در دیگر تیم های لیگ برتری توپ می زنند، پس از خروج از این تیم گه گداری با هواداران این تیم کنتاکت پیدا پیدا می کنند می شوند. مثلا بختیار رحمانی را نگاه کنید، پس از جعل سند کارت پایان خدمت و حضور در تراکتور که لطف بزرگی شامل حال او بود، طی مصاحبه ای به هواداران تراکتور تاخت که بیشتر خوش خدمتی به تیم جدیدش بود. در مقابل بازیکنانی نیز داشتیم که چندین بار بین تراکتور و تیم های دیگر جابجا شدند، ولی کوچکترین حاشیه ای برای خود و هواداران به وجود نیاوردند.
یکی از این بازیکنان به تازگی مصاحبه ای انجام داده و حرفهایی زده است که عملکرد ۱۰ ساله خود در تراکتور را تحت شعاع قرار داده است. اظهار امیدواری وی برای احترام به بازیکنان سابق تراکتور، در حالی بیان شده است که به نظر قرار است سناریویی توسط این بازیکنان شکل بگیرد. هنوز پایش به تبریز نرسیده است که می گوید احترام ما را داشته باشید.
ایشان با این سن و سال، و پیشینه ای که در تبریز سراغ دارد، بایستی بداند که این هوادار هیچ گاه شروع کننده حواشی نبوده است. در ثانی، با کوله باری از تحربه، باید متوجه این موضوع نیز باشد که احترام یک بازیکن دست خود اوست.
با این مصاحبه ای که این بازیکن و امثال این بازیکن انجام می دهند، انتظار احترام امر بیخودی است. می گوید مرا تشویق نکنید چرا که باخت تیمتان را به نام من می نویسند که چون کیانی تشویق شد باختیم! از کجا می داند که تراکتور خواهد باخت؟! آیا در راستای همان مصاحبه مدیر عامل تیمشان است که گفته بود داوری ممکن است اشتباهی انجام دهد؟!
یا جایی گفته است که ما این تیم را به لیگ برتر آورده ایم، می توانستیم ادعا کنیم این تیم مال ماست. شما دقیقا چه کسانی هستید؟! به لطف تراکتور و هواداران آن سر و سامانی در این تیم یافته اید، نمک نشناس نباشید.
به رسم ادب و مهمان نوازی، قبل بازی اگر به سوی هواداران تراکتور بروید، مطمئن باشید تشویق خواهید شد و گرنه هر شاخی در استادیوم یادگار امام شکستنی است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28553 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60565 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8232 بازدید ]
5 سال پيش [ 8231 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2021 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1615 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1987 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 204 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 187 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 113 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 157 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 6
  • مرند دولت آباد
    ۹ / اسفند / ۱۳۹۷

    حرفهای تحریک آمیز را لطفا ننویسید و مصاحبه کیانی را هم بزارید بر کم بودن سواداش وگر نه آدم بدی نیست بنده خدا

    • جهانبخش احمدیان
      ۹ / اسفند / ۱۳۹۷

      فقط انعکاس دادیم. تحریک آمیز نبود 🙂

  • مرند دولت آباد
    ۹ / اسفند / ۱۳۹۷

    باعث بانی این جدایی اول خود کیانی کم سواد و مشاوره های غلط از کمالوند و تحریکات قلعه نوعی و ایرانپوریان و حسودی خطیبی و مشاورهای دشمنی زنوزی بود .که بین کیانی و تراختور فاصله انداخت
    وگرنه کیانی یک تراختوری اصیل هست .

    و خودش هم ثابت کرد که لیاقت اسطوره بودن را ندارد.

  • قارتال
    ۹ / اسفند / ۱۳۹۷

    جناب احمدیان اگه بنا باشه شاخ بشکونیم از همه اولی تر جناب رسول خطیبیه که بهترین دورانشو برا سپاهان خوش رقصی کرد وقتی از رده خارج شد اومد سراغ تراختوری که با امثال همین مهدی کیانی و باخون دل آوردیم لیگ برتر ، و شد اسباب جدایی کاپیتانی که دلش با ماست ماهم دلمون باهاشه ،پس از طرف خودت حرف بزن نه ازجانب هواداران تراختور.

    • جهانبخش احمدیان
      ۹ / اسفند / ۱۳۹۷

      خوب این هم حرفی است.
      صحبتم این بود که هر کسی یا تیمی بخواهد در یادگار امام، شاخ بازی در بیاورد، شکستنی است.

  • ساوالان/اردبیل
    ۱۰ / اسفند / ۱۳۹۷

    ازآقای جهانخش انتظارداشتم که مقاله ای بنویسندومرام وآرمان همیشگی هواداران تراختوررایادآورشوندکه سپاهان وهوادارانش،ازمعدودوشایدتنهاتیمی هست که مناسبات خوبی باماداشته اند.ماتاحال توهینی{بخصوص قومیتی}ازهواداران سپاهان نشنیده ایم.مضاف برآن چندین بازیکن سابق تراختورکه ازجان ودل برای تراختوربازی کرده اند،فعلا دراین تیم هستندوحفظ حرمت وحتی تشویق آنها،نشانگرفرهنگ والای ماخواهدبود،لاکن نویسنده محترم،برخلاف مصلحت،به تعبیرمنفی مصاحبه سراسر مثبت کیانی پرداخته وبرایشان«شاخ»کشیده! معلومست که جناب جهانبخش یاعصبی بوده اندویاخدای نکرده تحت تاثیروجود آنکسی قرارگرفته اندکه کیانی راازتراختورفراری داد!
    مامیدانیم آنکسی که کیانی رافراری داد،همانیست که گفت:وصیت کرده ام جسدمرادرپرچم سپاهان کفن کنند!همانکس که درلیگ ۱۴پیام سپاهان رابگوش «کیانی-ایرانپوریان-آقائی»رساندکه سپاهان درفصل بعدخواهان جذب آنهاست واین موضوع راکیانی به عباسی فاش کرد.