دوشنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۴ /
67048
۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
109 بازدید
۰

وجود فضای امنیتی در دانشگاه‌ها مورد قبول نیست

استاندار آذربایجان شرقی از فضای امنیتی موجود دانشگاه ها انتقاد کرد و گفت: فضای دانشگاه باید فضای علمی در جهت دانشهای نوین بوده و نسل پنجم دانشگاه‌ها باشد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست روز شنبه ۱۷ آذرماه در آیین گرامیداشت روز دانشجو در تالار وحدت دانشگاه تبریز، جنبش دانشجویی را موتور محرکه حرکت های اصلاح گرایانه و انقلابی در سطح جامعه دانست و افزود: طلایه دار و پرچمدار آگاهی، عدالت طلبی، آرمان گرایی، مطالبه گرایی، روشن گرانه و انقلابی از جمله ویژگی های جنبش های دانشجویی در طول تاریخ معاصر بوده‌ است.

وی با بیان اینکه مسئولان باید بیشتر از سخنرانی پیگیر و شنوای مشکلات مردم و دانشجویان باشند، گفت: دانشجویان علاوه بر دانش و کسب آگهی، مسئولیتی در برابر مسائل اجتماعی برعهده دارند.

وی سیاست استانداری را مبتنی بر جایگاه والای آذربایجان در طول تاریخ عنوان کرد و افزود: آذربایجان همیشه برای سربلندی ایران کوشیده‌ است ولی ما استانداری آذربایجان شرقی را در حالی تحویل گرفتیم که در اکثر شاخص‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سرمایه‌گذاری در رتبه‌ی قابل قبولی قرار نداشت و سیاست گذاری ما بر اساس برگشت به جایگاه اولین آذربایجان است.

سرمست با بیان اینکه رتبه دانشگاه تبریز و دانشگاه های استان در رتبه بندی های بین‌المللی علمی و دانشگاهی قابل قبول نیست، ادامه داد: ۷۵۰ سال پیش تبریز بواسطه دانشگاه ربع رشیدی مهد دانشجو و دانشگاه بوده است.

وی سیاست مدیریتی استان را بهره‌مندی از ایده، نظر و توان دانشگاهی عنوان کرد و افزود: دانشگاه های استان بعنوان قطب های علمی و اندیشه ورزی باید همراه و همیار دولت باشند.

وی با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت با سیاستگذاری های دولتی باید افزایش پیدا کند، تصریح کرد: سیاست جذب دانشجو باید بر اساس نیاز صنعت و بخش خصوصی باشد که در این راستا دانشگاه صنعتی سهند قدم های خوبی برداشته است.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین سیاست عزل و نصب مدیران دولتی را بر اساس برنامه و کارنامه عنوان کرد و گفت: من بعضی از مدیران را بر اساس چارچوب دولت وفاق ملی و شایسته سالاری منصوب کرده‌ام.

وی بر لزوم تکمیل پروژه‌های عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد خبر داد و گفت: متاسفانه اغلب پروژه های نیمه تمام استانی پیشرفت فیزیکی ۱۰ الی ۲۰ درصدی دارند ولی ما بر اساس اهمیت و اولویت پروژه از جمله بزرگراه‌ها، آب، انتقال آب رودخانه ارس برای شرب شهر های شبستر و تبریز که از لحاظ پدافند غیر عامل اهمیت بسیاری دارد، پروژه ها را تکمیل خواهیم کرد.

وی احیای دریاچه ارومیه را ابر بحران فرا ملی دانست و گفت: دریاچه ارومیه با نگاه صرفا دولتی حل نخواهد شد و باید با همکاری همه اقشار و مسئولان استان های کردستان، آذربایجان شرقی و غربی این مسئله را حل کنیم.

سرمست از تشکیل مرکز ارتباط استانداری و دانشگاه ها خبر داد و گفت: من شخصاً برای ارتباط ارگان های دولتی و دانشگاه ها پیشقدم شده‌ام.

به گزارش ایسنا، این مراسم با حضور محمد جعفر قائم‌پناه معاون رئیس جمهور، روسای دانشگاه‌های استان، اساتید دانشگاه و هزاران دانشجوی دانشگاه های استان برگزار شد.

در این آیین نمایندگان نمایندگان تشکل های مختلف دانشجویی از جمله بسیج دانشجویی استان، انجمن اسلامی، کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان به بیان نظرات، انتقادات، پیشنهادات و راه‌حل مسائل و مشکلات ملی و استانی پرداختند.

نمایندگان تشکل‌های دانشجویی بی‌واسطه با معاون اجرایی رئیس جمهور در مورد مسائل اقتصادی، افزایش قیمت بنزین، فیلترینگ، مشکلات صنفی از جمله کیفیت غذا و خوابگاه‌های دانشجویی، آزادی بیان، عملکرد ۱۰۰ روزه دولت و تهدیدات رژیم صهیونسیتی گفت و گو کردند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67048 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58761 بازدید ]
8 سال پيش [ 33920 بازدید ]
8 سال پيش [ 19293 بازدید ]
6 سال پيش [ 18861 بازدید ]
5 سال پيش [ 12622 بازدید ]
8 سال پيش [ 12354 بازدید ]
8 سال پيش [ 11193 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9484 بازدید ]
7 سال پيش [ 8365 بازدید ]
6 سال پيش [ 7956 بازدید ]
4 سال پيش [ 7738 بازدید ]
4 سال پيش [ 7246 بازدید ]
5 سال پيش [ 6576 بازدید ]
7 سال پيش [ 6567 بازدید ]
2 سال پيش [ 6464 بازدید ]
5 سال پيش [ 6303 بازدید ]
4 سال پيش [ 6268 بازدید ]
4 سال پيش [ 6240 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز چند لحظه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 21 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 146 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 119 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 100 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید