چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
81395
۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
176 بازدید
۰

صداقت و تدین لازم است اما کافی نیست

در صداقت، تدین، صفا، تواضع و اخلاقمداری دکتر مسعود پزشکیان تردیدی وجود ندارد. به همین دلیل باید خدا را شاکر باشیم، برای موفقیت دولت او دعا کنیم و از کمک کردن به او برای حل مشکلات کشور از هیچ تلاشی دریغ ننمائیم.



صداقت و تدین لازم است اما کافی نیست
صداقت و تدین لازم است اما کافی نیست

در صداقت، تدین، صفا، تواضع و اخلاقمداری دکتر مسعود پزشکیان تردیدی وجود ندارد. به همین دلیل باید خدا را شاکر باشیم، برای موفقیت دولت او دعا کنیم و از کمک کردن به او برای حل مشکلات کشور از هیچ تلاشی دریغ ننمائیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: داشتن رئیس‌ جمهور متدین، راستگو، باصفا، متواضع و اخلاقمدار برای کشور نعمت است. این نعمت را اکنون با ریاست جمهوری دکتر پزشکیان داریم. در صداقت، تدین، صفا، تواضع و اخلاقمداری دکتر مسعود پزشکیان تردیدی وجود ندارد. به همین دلیل باید خدا را شاکر باشیم، برای موفقیت دولت او دعا کنیم و از کمک کردن به او برای حل مشکلات کشور از هیچ تلاشی دریغ ننمائیم.

در عین حال باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که برخورداری رئیس ‌جمهور از این ویژگی‌ها که همگی ثبوتی هستند فقط بخشی از نیاز رئیس اجرائی کشور است و کسی که در چنین جایگاه خطیری قرار دارد باید از صفات سلبی هم برخوردار باشد.

صفات، چه در مورد مخلوق و چه در مورد خالق، دو دسته هستند، ثبوتی و سلبی. دسته اول، نقش پیشوایان را برعهده دارند و دسته دوم، پادزهرهائی هستند که به مثابه محافظ عمل می‌کنند و مانع کشیده شدن به مسیرهای نادرست می‌شوند و به دور شدن از پرتگاه‌ها کمک می‌کنند.

تجربه ۴۶ سال حکمرانی اسلامی در کشور ما نشان داده است مسئولین نظام جمهوری اسلامی در بخش صفات سلبی دچار کمبود هستند و به همین دلیل راه برای نفوذ و سوء‌استفاده فرصت‌طلبان از آنان باز است. بگذریم از بعضی مسئولین حتی در سطح رئیس‌ جمهور که مشکل از خودشان بود زیرا نه واجد صفات ثبوتی بودند و نه برخوردار از صفات سلبی و با گفتارها و کردارهای نکوهیده‌شان اعتبار ریاست ‌جمهوری را به زیر صفر بردند.

در هفته‌ها و روزهای اخیر، مواردی از نشانه‌های فرصت‌طلبی بعضی از افراد نزدیک به دولت مشاهده شده که موجب نگرانی شدید تمام کسانی گردیده که خواهان موفقیت دولت چهاردهم و تحکیم هرچه بیشتر پیوند میان این دولت با مردم هستند. بارزترین مورد، لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» است که با واکنش منفی گسترده افکار عمومی مواجه شده است.

رئیس ‌جمهور در برابر این واکنش‌ها گفته قرار است به‌زودی نشستی با حضور حقوق‌دانان، نخبگان و فعالان سیاسی با وزیر دادگستری برگزار شود و دو طرف دیدگاه‌هایشان درباره این لایحه را مطرح کنند تا وزیر دادگستری براساس این نشست به تصمیم برسد و آن تصمیم، معیار پس گرفتن لایحه از مجلس یا استمرار مسیر آن باشد.

این سخن رئیس‌ جمهور هرچند نشان‌دهنده حُسن‌ نیت وی و صداقت و تواضع در برابر صاحبنظران است ولی این سؤال اساسی را نیز به همراه دارد که چرا این نظرخواهی را قبل از دادن لایحه به مجلس انجام نداده‌اید؟ اگر دولت‌ها برای گرفتن تصمیمات مهم و اقدام برای تدوین لوایح و ارائه آنها به مجلس تمهیداتی از قبیل نظرخواهی از صاحبنظران و حتی در مواردی گرفتن نظر عموم مردم را رعایت کنند قطعاً به نتایج مطلوب‌تری خواهند رسید و به مشکلاتی از قبیل آنچه اکنون در زمینه لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» مواجه شده‌اند برخورد نخواهند کرد.

موارد دیگری از قبیل اعلام آمادگی برای سفر به افغانستان، دادن امتیاز به مصر برای برقراری روابط سیاسی و نشان دادن حُسن‌ نیت بیش از اندازه در برابر رئیس‌ جمهور و دولت آذربایجان نیز از جنس موضوع همین لایحه هستند.

حکومت خودخوانده طالبان هیچ جایگاهی از نظر قانونی و تکیه بر آراء مردم افغانستان ندارد. به رسمیت شناختن چنین حکومت بی‌بنیادی با هیچیک از موازین قانونی منطبق نیست کمااینکه سفر رئیس ‌جمهور و دیدارش با سران گروه تروریستی تکفیری طالبان برخلاف موازین و بی‌اعتنائی به مردم افغانستان است. دولت مصر نیز بعد از آنکه دولت ما را وادار به تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی در تهران کرد، فرح پهلوی فاسد و مجرم را برای یک سفر رسمی و برگزاری مراسم سالمرگ شاه معدوم به قاهره دعوت و به ملت و دولت ایران دهن‌کجی کرد. همکاری دولت باکو با رژیم صهیونیستی هم که اظهر من‌ الشمس است.

در چنین مواردی است که صفات سلبی بکار می‌آیند و با قرار گرفتن در کنار صفات ثبوتی، زمینه را برای کامل شدن موفقیت رئیس‌ جمهور و دولت فراهم می‌کنند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81395 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 285 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 218 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 250 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 62 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 218 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 308 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید