پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
79318
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
193 بازدید
۰

هواداران نگران محرومیت ماشین‌سازی نباشند

سرمربی ماشین‌سازی به هواداران این تیم اطمینان داد که مشکلی از بابت بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی ماشین‌سازان را تهدید نمی‌کند.



هواداران نگران محرومیت ماشین‌سازی نباشند
هواداران نگران محرومیت ماشین‌سازی نباشند

سرمربی ماشین‌سازی به هواداران این تیم اطمینان داد که مشکلی از بابت بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی ماشین‌سازان را تهدید نمی‌کند.

رسول خطیبی در نشست خبری پیش از دیدار ماشین‌سازی مقابل سایپا در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: با توجه به اینکه بازی قبل ما مقابل گل‌گهر لغو شد در این هفته سعی کردیم با بازی دوستانه بچه‌ها را در شرایط بازی قرار دهیم. خوب تمرین کرده‌ایم و چیزهایی که بچه‌ها باید انجام دهند به آنها گفته شده است.

«سایپا تیمی جوان و باانگیزه است و برای امتیاز گرفتن به تبریز آمده.»،‌ سرمربی تیم فوتبال ماشین‌سازی تبریز با بیان این جمله خاطر نشان کرد: آمادگی لازم برای این بازی را داریم و می‌خواهیم سه امتیاز را بگیریم و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد قطعاً امتیازات کامل بازی را می‌گیریم. از لحاظ بدنی شرایط خوبی داریم و از لحاظ محرومیت و مصدومیت مشکلی نداریم. فقط جفرسون مشکل کوچکی دارد که فکر نمی‌کنم برای بازی فردا مشکلی داشته باشد.

وی درباره اینکه تعطیلات چقدر روی آمادگی تیمش تأثیر دارد, اضافه کرد: وقتی بازی ما با گل‌گهر کنسل شد, تمرینات را بر اساس بازی با سایپا تغییر دادیم و دیدار دوستانه را هم برای این دیدار انجام دادیم تا بازیکنان در شرایط مسابقه باشند. این خیلی برای ما خوب بود و مشکلی وجود ندارد اما در کل این تعطیلات به کل لیگ و تیم‌ها ضربه می‌زند و امیدوارم دیگر این مسائل را نبینیم و بازی‌ها به موقع انجام شود، ولی ما مشکلی از این بابت نداریم.

خطیبی درباره رأیی که علیه ماشین‌سازی از سوی فیفا درباره شیمبا صادر شده و این باشگاه از دو پنجره نقل‌وانتقالاتی محروم شده است, تصریح کرد: این مسئله برای سال‌های قبل است و نصیرزاده در این باره توضیح داده است که مشکل خاصی نخواهیم داشت. نصیرزاده اعلام کرده که قانون عوض شده و بعد از پرداخت مبلغ قرارداد, محرومیت دو پنجره باز می‌شود و مشکلی خاصی نخواهد بود. ما به دنبال این هستیم که یکی دو بازیکن مدنظرمان را به تیم اضافه کنیم و این را به باشگاه هم اعلام کردیم. هواداران نگران بسته شدن پنجره نباشند. مشکلی نیست. باشگاه در حال پیگیری است تا مبلغ را پرداخت کند و پنجره نقل‌وانتقالاتی باز شود.

سرمربی تیم فوتبال ماشین‌سازی با اشاره به حمایت هواداران ابراز داشت: ما در بازی قبلی مقابل ذوب‌آهن تا دقیقه ۹۰ عقب بودیم، اما شرایط برد را داشتیم و در نهایت به هدف‌مان رسیدیم. آن برد برای هواداران بود که تا آخر مسابقه به بچه‌ها انگیزه دادند. برای همین بود که ما در آن بازی پیروز شدیم. این موضوع را در همه‌ی بازی‌ها از هواداران انتظار دارم و اینکه حمایت‌مان کنند. الان سه هفته است که بازیکنان ما از لحاظ امتیازی کار بزرگی انجام داده‌اند و دوست داریم این روند را ادامه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: هواداران می‌دانند تیم شخصیت پیدا کرده است و امیدوارم فردا هواداران مانند بازی قبل از بچه‌ها حمایت کنند. قطعا با حمایت آنها بازیکنان روحیه‌ مضاعف خواهند داشت. وقتی هواداران به ورزشگاه می‌آیند و بازیکنان می‌بینند که تشویق می‌شوند احساس مسؤلیت می‌کنند و این پتانسیل تیم را بالا می‌برد. بیشتر بازیکنان ما تازه به لیگ برتر آمده‌اند و اگر حمایت ببینند می‌توانند به رده‌های بالاتر بیایند و حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79318 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14044 بازدید ]
9 سال پيش [ 12927 بازدید ]
6 سال پيش [ 11173 بازدید ]
8 سال پيش [ 10097 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
6 سال پيش [ 8203 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8091 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7799 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1533 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1941 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1966 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1939 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1917 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1282 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1249 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1202 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 132 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 697 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 254 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 188 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 132 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 256 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 113 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 100 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 207 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید