به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه گردشگری در این مراسم، رضا خلیلی، مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز با اشاره به تجربه موفق همکاری انجمن علمی، دانشجویان مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز با این سازمان گفت: این همکاری توانست نیروهای متخصص و فعال را جهت توسعه گردشگری کلانشهر تبریز شناسایی کرده و آمادگی راهنمایان برای مواجه با رویداد ۲۰۱۸ را به ارمغان بیاورد.
خلیلی افزود: دانشجویان میتوانند همپای علم آموزی با کسب تجربه های موفق و با ارائه ایده های خلاقانه و درآمدساز آینده شغلی خود را نیز تضمین کنند.
در ادامه این نشست راهنمایان افتخاری نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در زمینه توسعه گردشگری و بهبود فرایند خدمات گردشگری بیان کردند.
در این مراسم از دانشجویان انجمن علمی مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز که بعنوان راهنمایان افتخاری گردشگری در نوروز و تابستان ۱۳۹۶ در اتوبوسهای تبریزگردی سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز فعالیت داشتند با اهداء لوح تقدیر و هدایای ویژه تقدیر شد.