چهارشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۴ /
64836
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
237 بازدید
۰

نیازهای اساسی شهر در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز

شهروندان تبریزی با شرکت در نظرسنجی مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی ، اولویت های شهر را در بودجه سال آینده شهرداری بیان کردند.



شهروندان تبریزی با شرکت در نظرسنجی مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی ، اولویت های شهر را در بودجه سال آینده شهرداری بیان کردند.

به گزارش شهریار، با اجرای این نظرسنجی در موضوعات مختلف، یکی از آیتم های طرح سوال اولویت های شهر در بودجه سال آینده بود که توسط شهروندان به آن پاسخ داده شده است.

بر اساس نتایج به دست آمده، نخستین اولویت شهروندان در بودجه سال آینده شهرداری آسفالت کامل خیابان های اصلی، فرعی و محلات است که ۲۷.۸۹ درصد پاسخ دهندگان آن را بیان کرده اند.  

اولویت دوم شهر، ایجاد فضای سبز، پارک، مراکز تفریحی و نگهداری مناسب از آنها در سطح شهر است که ۱۹.۱۳ درصد شهروندان خواستار گنجاندن این آیتم در بودجه سال آتی شده اند.

مسیرگشایی و احداث پل های روگذر و زیرگذرسومین اولویتِ ۹.۳۲ درصد از شهروندان در بودجه سال آینده است.

چهارمین موردی که توسط شهروندان در این نظرسنجی درخواست شده، توجه به مشکلات ترافیکی و روان سازی ترافیک معابر شهری است که ۷.۹۸ درصد به این مهم رأی داده اند.

نیازهای اساسی شهر در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز

دیگر موارد درخواست شهروندان، به ترتیب رسیدگی به معابر و بازسازی آنها با ۵.۸۶ درصد، زیباسازی، نورپردازی و روشنایی شهر با ۵.۰۹ درصد، رسیدگی به وضعیت محله ها به ویژه در نقاط کم برخوردار شهر با ۴.۳۲ درصد، رسیدگی به ساخت و سازها و بافت های فرسوده با ۳.۹۴ درصد و رسیدگی به وضعیت اتوبوسرانی و افزایش تعداد اتوبوس ها با ۳.۷۵ درصد می باشند.

همچنین در بخش دیگر این نظرسنجی نظافت شهر، ساماندهی سطل های زباله و تنظیف جوی ها و جداول به میزان ۲.۷۸ درصد، شهرسازی و اصلاح زیرساخت ها با ۱.۷۳ درصد، رسیدگی به فاضلاب ها با ۱.۶۳ درصد، توسعه امکانات ورزشی با ۱.۲۵ درصد، جمع آوری سدمعبر به میزان ۱.۱۵درصد، کاهش آلودگی هوا با ۱.۰۵درصد، توسعه فضاهای فرهنگی با ۱.۰۵، تکمیل پروژه مترو با ۰.۸۶ درصد، توسعه و ترویج گردشگری با ۰.۵۷ درصد، جمع آوری سگهای ولگرد با ۰.۲۸ و نصب دوربین های کنترل ترافیک با ۰.۲۸ درصد به ترتیب مورد درخواست شهروندان بوده اند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64836 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59930 بازدید ]
8 سال پيش [ 35141 بازدید ]
8 سال پيش [ 20460 بازدید ]
6 سال پيش [ 20040 بازدید ]
5 سال پيش [ 13738 بازدید ]
8 سال پيش [ 13473 بازدید ]
8 سال پيش [ 12360 بازدید ]
6 سال پيش [ 10605 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9488 بازدید ]
6 سال پيش [ 9045 بازدید ]
4 سال پيش [ 8820 بازدید ]
4 سال پيش [ 8346 بازدید ]
5 سال پيش [ 7680 بازدید ]
7 سال پيش [ 7670 بازدید ]
3 سال پيش [ 7531 بازدید ]
4 سال پيش [ 7406 بازدید ]
4 سال پيش [ 7315 بازدید ]
5 سال پيش [ 7287 بازدید ]
3 سال پيش [ 6532 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 739 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 954 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 779 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 775 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 764 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 741 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 954 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 679 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 727 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 679 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 691 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 621 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 603 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 614 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 604 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 320 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 811 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 112 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 386 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]