سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
52729
۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۴
253 بازدید
۰

منطقه آزاد ارس در زمینه توسعه شرکت‌های فن آور همکاری می‌کند

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس از امضای توافق نامه همکاری در اجرای برنامه گرنت فناوری بین صندوق پژوهش و فناوری ارس، پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه شرکت‌های فن آور و دانش بنیان خبر داد.


منطقه آزاد ارس در زمینه توسعه شرکت‌های فن آور همکاری می‌کند

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس از امضای توافق نامه همکاری در اجرای برنامه گرنت فناوری بین صندوق پژوهش و فناوری ارس، پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه شرکت‌های فن آور و دانش بنیان خبر داد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، محسن نریمان در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری ارس نیز به عنوان صندوق عامل برنامه گرنت فناوری (حمایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری و پارک فاوا از پایان نامه ها، کسب و کارهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ) در آذربایجان شرقی انتخاب شده است.

وی افزود: براساس این توافق نامه با انتخاب صندوق پژوهش و فن آوری ارس به عنوان صندوق عامل برنامه گرنت فناوری توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی (پارک مجری طرح گرنت فناوری)، منابع تخصیصی توسط سازمان حامی، نزد این صندوق تودیع و از این طریق برنامه گرنت فناوری اجرا می شود.

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس گفت: در مرحله‌ی اول، این طرح در پنج استان آذربایجان شرقی، فارس، خراسان رضوی، مرکزی و سمنان اجرا می‌شود.

نریمان اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری ارس تنها صندوق پژوهش و فناوری استان آذربایجان شرقی و شمال غرب کشور بوده و خدمات و تسهیلات متنوعی را به عنوان صندوق عامل از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت های فناور و دانش بنیان ارایه می کند.

صندوق پژوهش و فناوری ارس بصورت رسمی از آبان سال ۱۳۹۸و همزمان با برگزاری نمایشگاه ربع رشیدی، آغاز به فعالیت کرده است و در این مدت با تاسیس دفتر و اقدامات اولیه توانسته خدمات قابل توجهی را به مخاطبان خود ارائه کند.

طرح گرنت فناوری به منظور بسط و توسعه توان ملی در نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر دانایی، زمینه‌سازی حرکت دانشگاه‌های کشور به سوی دانشگاه کارآفرین، ارتقای ظرفیت توسعه فنّاوری در مراکز پژوهشی و حمایت از صاحبان ایده‌های فنّاور در جهت تولید نمونه اولیه (MVP)، توسط دفتر امور فنّاوری وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری در قالب حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دارای ایده‌های فنّاورانه و بازارگرا اجرا می شود.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 52729 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58490 بازدید ]
8 سال پيش [ 33721 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12071 بازدید ]
8 سال پيش [ 10964 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9266 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 542 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 758 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1874 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 233 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 233 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 919 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 510 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 685 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 545 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1075 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 226 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید