چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
59452
۱۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
958 بازدید
۰

آغاز عملیات اجرایی سایت دو منظوره اطفای حریق و امداد کوهستان در ورزقان

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، محمدباقر خانی در جلسه هماهنگی برای احداث سایت دائمی و دو منظوره اطفای حریق جنگل و مرتع و امداد کوهستان در محدوده روستای خوینه‌رود شهرستان ورزقان با اشاره به قرارگیری ۴۵ هزار هکتار از جنگل‌های قره‌داغ در شهرستان ورزقان، اظهار داشت: جنگل‌ها، مراتع و مناطق حفاظت شده از جمله‌ […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، محمدباقر خانی در جلسه هماهنگی برای احداث سایت دائمی و دو منظوره اطفای حریق جنگل و مرتع و امداد کوهستان در محدوده روستای خوینه‌رود شهرستان ورزقان با اشاره به قرارگیری ۴۵ هزار هکتار از جنگل‌های قره‌داغ در شهرستان ورزقان، اظهار داشت: جنگل‌ها، مراتع و مناطق حفاظت شده از جمله‌ ثروت‌ها و نعمت‌های الهی به شمار می‌روند که به هیچوجه عنوان قابل ارزش گذاری نیستند و باید همچون گنجینه‌ای ارزشمند از این نعمات صیانت و حفاظت کرده و به نسل‌های آینده تحویل داد.
وی با اشاره به برخی خطرات پیرامون این نعمت‌های خداوندی بویژه آتش‌سوزی مناطق جنگلی، تصریح کرد: متاسفانه همه‌ساله بخشی از جنگل‌های قره‌داغ در اثر آتش‌سوزی و سایر عوامل تخریب می‌شوند که در این راستا پس از پیگیری‌های بسیار احداث سایت دو منظوره اطفای حریق و امداد کوهستان در محدوده شهرستان ورزقان با مساعدت و تامین مالی مجتمع مس سونگون نهایی شده و به زودی اجرایی می‌شود.
فرماندار شهرستان ورزقان، تاکید کرد: سایت اطفای اطفای حریق مرتع و جنگل و امداد کوهستان که عملیات اجرایی آن به زودی در محدوده روستای خوینه‌رود شروع می‌شود؛ در دهه‌های گذشته به دلیل مزیت‌هایی چون دسترسی به مراکز شهرستان و استان در سریعترین زمان ممکن، اشرافیت به تمامی مناطق جنگل‌های ارسباران و قرار گرفتن در ارتفاع مناسب نسبت به سایر بخش‌های جنگل در مواقع محلول‌پاشی مورد تائید کارشناسان قرار گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از پشتیبانی‌ها و نقش آفرینی‌های مجتمع مس سونگون در مواقع بحرانی بویژه در بحث آتش سوزی مناطق جنگلی، اظهار داشت: مس سونگون موهبتی الهی است که باید بیش از آنچه که در گذشته اتفاق افتاده در امر پیشگیری از وقوع بحران بویژه آتش‌سوزی مناطق جنگلی به جهت موقعیت قراری‌گیری این معدن از این نعمت الهی بهره ‌برد.

وی افزود: سایت دائمی اطفای حریق جنگل و مرتع که در محدوده روستای خوینه‌رود شهرستان ورزقان احداث خواهد شد برای خدمات رسانی به تمامی مناطق جنگل‌های قره‌داغ در ۶ شهرستان استان با به روز‌ترین تجهزات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

محمدباقر هنربر، با اشاره نقش غیرقابل انکار جنگل‌های قره‌داغ در محیط‌زیست استان، تصریح کرد: همه باید در خصوص حفاظت و صیانت از منابع طبیعی احساس مسئولیت نمایند؛ کما اینکه در آتش سوزی‌های اخیر مراتع و مناطق جنگلی استان نیروهای بومی و داوطلب مردمی نقش مهمی در مهار آتش داشتند که قدردان این عزیزان هستیم.

بیات ماکو مدیر مجتمع مس سونگون نیز در این جلسه احداث سایت دو منظوره اطفای حریق و مجتمع امداد کوهستان با تجهیزات کامل، احداث باند پرواز هواپیمایی محلول پاش و ایجاد نهالستان درختان سازگار و بومی مناطق جنگی به منظور توسعه جنگل‌کاری در محدوده جنگل‌های قره‌داغ و شهرستان ورزقان را از جمله اقدامات شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سونگون برای صیانت از مناطق جنگلی و منابع طبیعی منطقه دانست و افزود: عملیات اجرایی پروژه‌های فوق به زودی با هماهنگی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری و مدیران استانی و شهرستانی آغاز و به عنوان اقداماتی ماندگار در صیانت‌ از منابع طبیعی منطقه به یادگار خواهند ماند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=22109

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59452 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 169 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 327 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 526 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 661 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 264 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 932 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1149 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید