جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
54813
۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰:۵۶
591 بازدید
۰

مغربی، عضو شورای اسلامی شهر باسمنج: توسعه منطقه باسمنج، با ایجاد بخش مستقل امکان پذیر است

به گزارش تبریزما:عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، گفت: توسعه منطقه باسمنج، با ایجاد بخش مستقل امکان پذیر است. به گزارش ملت آزاد، جواد مغربی با اعلام مطلب فوق افزود: تا زمانی که باسمنج در تقسیمات کشوری جایگاه ثابت و درستی نداشته باشد، پیشرفت و توسعه باسمنج غیرممکن خواهد بود چون روستاها عملا در باسمنج و […]



به گزارش تبریزما:عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، گفت: توسعه منطقه باسمنج، با ایجاد بخش مستقل امکان پذیر است.
به گزارش ملت آزاد، جواد مغربی با اعلام مطلب فوق افزود: تا زمانی که باسمنج در تقسیمات کشوری جایگاه ثابت و درستی نداشته باشد، پیشرفت و توسعه باسمنج غیرممکن خواهد بود چون روستاها عملا در باسمنج و منطقه منزوی هستند و هیچ نقشی در استراتژی منطقه ایفا نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه اگر باسمنج به یک بخش مستقل تبدیل شود، شورای بخش می تواند معضلات روستاهای همجوار را نیز نقش حل و فصل نماید؛ تصریح کرد: باید روستاهای همجوار با شهرداری باسمنج در این راستا همصدا و یکدشت باشند تا منطقه توسعه یاید، زیرا توسعه منطقه در سایه ایجاد بخش مستقل است.
عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، با تاکید بر اینکه شورای اسلامی شهر پیگیر مساله ایجاد بخش مستقل به صورت جدی می باشد، اضافه کرد: همانطوری که قدما فرموده اند، یک دست صدا ندارد و لازم است که همکاریهای لازم صورت گیرد اما در این بین، عده ای سودجو و زمین خوار هم هستند که راضی به ایجاد بخش مستقل نیستند و با الحاق شهر می خواهند به مقاصد شخصی خود برسند.
مغربی، در ادامه با اشاره به اینکه، نقش شورای اسلامی شهر در توسعه شهری – فرهنگی – اجتماعی – اقتصادی و … بسیار مهم می باشد و شورا یک تفکر بنیادین است که در تمام ادوار گذشته دارای ارزش و احترام خاصی بوده، چرا که سر منشاء اصلی خدمت به مردم است؛ بیان داشت: نقش شورا در توسعه شهری بسیار مهم است و آن هم تحت شرایطی می باشد که متأسفانه در کشور ما شورا اصلا جایگاه خود را ندارد و دستگاههای دولتی مخصوصا سیستم شهرداری به آن به چشم سربار می نگرد و این در حالی است که در کشورهای پیشرفته شورا همه کاره شهر می باشد و حیطه اختیارات آن خیلی گسترده است، اما در کشورمان شورا فقط و فقط در انتخاب شهردار دخیل است که البته آن هم اگر به درستی انجام پذیرد.
عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، نبود فاضلاب شهری، ترافیک بالا و عدم تعریض خیابان اصلی را بخشی از مشکلات شهر باسمنج بیان داشته و اضافه کرد: برخی از خیابان ها نیاز به تعریض دارند که البته بدون همکاری مردم و اهالی میسر نخواهد شد و احیای بافت های فرسوده و معرفی محصولات کشاورزی منطقه همچون خیار شور و پنیر لیقوان و گلسرخ و …، ایجاد بازارچه میوه و تره بار، مدیریت صحیح در ورزش باسمنج و توجه به ورزش همگانی و توسعه فرهنگی و ورزشی منطقه از نیازهای اساسی شهر می باشند.
مغربی در خصوص عملکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری باسمنج نیز بیان کرد: شورای دوره پنجم که از سال ۹۶ آغاز شده است، چندین ملک که در مسیر تعریض خیابان قرار داشته اند تملک نموده و مسیر خیابان بیت الاحزان را اصلاح و احداث کرده است.
وی افزود: ساخت و نصب تندیس مادر و تندیس ستارخان، احداث زمین چمن فوتبال، آسفالت و زیرسازی خیابان ولیعصر(عج) و جاده جانقور و سطح شهر، کانال کشی عسگردره سی در ضلع جنوبی و پروژه خیابان کشاورزی و زیرسازی و آسفالت جاده هروی از دیگر فعالیتهای شورای اسلامی شهر و شهرداری می باشند.
مغربی در خاتمه گفت: این شهر به موفقیت نخواهد رسید مگر با پشتکار و تلاش مردم باسمنج که به همدیگر اعتماد کنند و احترام بگذارند، چرا که هیچ کس از دوگانگی و چند پارچگی خیری ندیده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54813 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60191 بازدید ]
8 سال پيش [ 35387 بازدید ]
9 سال پيش [ 20687 بازدید ]
6 سال پيش [ 20312 بازدید ]
5 سال پيش [ 13987 بازدید ]
8 سال پيش [ 13705 بازدید ]
9 سال پيش [ 12607 بازدید ]
6 سال پيش [ 10846 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9728 بازدید ]
6 سال پيش [ 9265 بازدید ]
4 سال پيش [ 9048 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7905 بازدید ]
7 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7787 بازدید ]
3 سال پيش [ 7776 بازدید ]
4 سال پيش [ 7536 بازدید ]
5 سال پيش [ 7509 بازدید ]
3 سال پيش [ 6918 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1080 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1351 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1392 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1115 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1081 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1376 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 940 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1002 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 862 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 861 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 441 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 659 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 101 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 474 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 166 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 886 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 379 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 734 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 136 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 367 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 369 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید