چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
54813
۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰:۵۶
458 بازدید
۰

مغربی، عضو شورای اسلامی شهر باسمنج: توسعه منطقه باسمنج، با ایجاد بخش مستقل امکان پذیر است

به گزارش تبریزما:عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، گفت: توسعه منطقه باسمنج، با ایجاد بخش مستقل امکان پذیر است. به گزارش ملت آزاد، جواد مغربی با اعلام مطلب فوق افزود: تا زمانی که باسمنج در تقسیمات کشوری جایگاه ثابت و درستی نداشته باشد، پیشرفت و توسعه باسمنج غیرممکن خواهد بود چون روستاها عملا در باسمنج و […]



به گزارش تبریزما:عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، گفت: توسعه منطقه باسمنج، با ایجاد بخش مستقل امکان پذیر است.
به گزارش ملت آزاد، جواد مغربی با اعلام مطلب فوق افزود: تا زمانی که باسمنج در تقسیمات کشوری جایگاه ثابت و درستی نداشته باشد، پیشرفت و توسعه باسمنج غیرممکن خواهد بود چون روستاها عملا در باسمنج و منطقه منزوی هستند و هیچ نقشی در استراتژی منطقه ایفا نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه اگر باسمنج به یک بخش مستقل تبدیل شود، شورای بخش می تواند معضلات روستاهای همجوار را نیز نقش حل و فصل نماید؛ تصریح کرد: باید روستاهای همجوار با شهرداری باسمنج در این راستا همصدا و یکدشت باشند تا منطقه توسعه یاید، زیرا توسعه منطقه در سایه ایجاد بخش مستقل است.
عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، با تاکید بر اینکه شورای اسلامی شهر پیگیر مساله ایجاد بخش مستقل به صورت جدی می باشد، اضافه کرد: همانطوری که قدما فرموده اند، یک دست صدا ندارد و لازم است که همکاریهای لازم صورت گیرد اما در این بین، عده ای سودجو و زمین خوار هم هستند که راضی به ایجاد بخش مستقل نیستند و با الحاق شهر می خواهند به مقاصد شخصی خود برسند.
مغربی، در ادامه با اشاره به اینکه، نقش شورای اسلامی شهر در توسعه شهری – فرهنگی – اجتماعی – اقتصادی و … بسیار مهم می باشد و شورا یک تفکر بنیادین است که در تمام ادوار گذشته دارای ارزش و احترام خاصی بوده، چرا که سر منشاء اصلی خدمت به مردم است؛ بیان داشت: نقش شورا در توسعه شهری بسیار مهم است و آن هم تحت شرایطی می باشد که متأسفانه در کشور ما شورا اصلا جایگاه خود را ندارد و دستگاههای دولتی مخصوصا سیستم شهرداری به آن به چشم سربار می نگرد و این در حالی است که در کشورهای پیشرفته شورا همه کاره شهر می باشد و حیطه اختیارات آن خیلی گسترده است، اما در کشورمان شورا فقط و فقط در انتخاب شهردار دخیل است که البته آن هم اگر به درستی انجام پذیرد.
عضو شورای اسلامی شهر باسمنج، نبود فاضلاب شهری، ترافیک بالا و عدم تعریض خیابان اصلی را بخشی از مشکلات شهر باسمنج بیان داشته و اضافه کرد: برخی از خیابان ها نیاز به تعریض دارند که البته بدون همکاری مردم و اهالی میسر نخواهد شد و احیای بافت های فرسوده و معرفی محصولات کشاورزی منطقه همچون خیار شور و پنیر لیقوان و گلسرخ و …، ایجاد بازارچه میوه و تره بار، مدیریت صحیح در ورزش باسمنج و توجه به ورزش همگانی و توسعه فرهنگی و ورزشی منطقه از نیازهای اساسی شهر می باشند.
مغربی در خصوص عملکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری باسمنج نیز بیان کرد: شورای دوره پنجم که از سال ۹۶ آغاز شده است، چندین ملک که در مسیر تعریض خیابان قرار داشته اند تملک نموده و مسیر خیابان بیت الاحزان را اصلاح و احداث کرده است.
وی افزود: ساخت و نصب تندیس مادر و تندیس ستارخان، احداث زمین چمن فوتبال، آسفالت و زیرسازی خیابان ولیعصر(عج) و جاده جانقور و سطح شهر، کانال کشی عسگردره سی در ضلع جنوبی و پروژه خیابان کشاورزی و زیرسازی و آسفالت جاده هروی از دیگر فعالیتهای شورای اسلامی شهر و شهرداری می باشند.
مغربی در خاتمه گفت: این شهر به موفقیت نخواهد رسید مگر با پشتکار و تلاش مردم باسمنج که به همدیگر اعتماد کنند و احترام بگذارند، چرا که هیچ کس از دوگانگی و چند پارچگی خیری ندیده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54813 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19060 بازدید ]
5 سال پيش [ 18678 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12080 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8157 بازدید ]
5 سال پيش [ 7779 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6014 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1451 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1115 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 257 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 758 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1441 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 204 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 777 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 256 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 317 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 232 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید