به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، وحید مجیدی با تاکید بر اینکه اجرای طرح تحول سلامت در راستای برنامه ششم توسعه کشور انجام می شود، اظهار کرد: دارندگان دفترچه بیمه سلامت برای دریافت خدمات، ملزم به مراجعه به مراکز دولتی هستند و سطح خدمات و میزان خدمات پرداختی در مراکز دولتی به هیچ وجه تغییر نیافته است.
وی خاطرنشان کرد: دارندگان دفترچه بیمه سلامت همگانی اگر بخواهند از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند باید به ازای هر نفر سالانه ۲۴۰ هزار تومان پرداخت کنند.
مجیدی اضافه کرد: براساس مصوبه دولت، تمام بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی (رایگان) خدمات خود را اعم از مراقبتهای اولیه، پزشکی عمومی، خدمات سرپایی و بستری از مراکز دولتی دریافت میکنند و اگر بخواهند از بخش خصوصی نیز خدمات بگیرند باید هزینه پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون ۵۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، تعداد بیمه شدگان آذربایجان شرقی را ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ذکر کرد که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر آن بیمه شده روستایی است.
مجیدی گفت: در حال حاضر بیش از ۶۲۰ هزار نفر در آذربایجان شرقی تحت پوشش بیمه سلامت رایگان هستند که می توانند همانند گذشته از خدمات بخش دولتی بهره مند شوند.
وی همچنین در مورد خدمات دهی به پنج بیماری خاص شامل ام اس، هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و پیوند کلیه اظهار کرد: بیماران خاص مشمول بیمه ایرانیان هستند و این افراد همانند گذشته از خدمات لازم به صورت رایگان استفاده می کنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی از پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه برای بیماران خاص در سال گذشته خبر داد و گفت: انجام دیالیز در مراکز دولتی و خصوصی کاملا رایگان است.
مجیدی، تعداد مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش بیمه سلامت استان را ۳۱۰ مرکز با ۴۸۰ پزشک برای هر ۴ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت روستایی ذکر کرد و افزود: همچنین هر ۷ هزار نفر جمعیت روستایی از خدمات یک کارشناس مامایی بهره مند است.
وی راهکار برون رفت از مشکلات درمانی و صرفه جویی در هزینه های دولت را اجرای سیستم ارجاع و پزشک خانواده دانست و گفت: سیستم پزشک خانواده طرحی کاملا علمی است که اگر درست اجرا شود بسیاری از مشکلات حوزه درمان رفع می شود.