سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
7757
۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
716 بازدید
۰

محاسبه ارزش منطقه ای املاک تا پایان سال جاری برابر روال فعلی است

تبریز ما: مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز از عدم افزایش ارزش منطقه ای املاک تا آخر سال جاری خبر داد. به گزارش تبریز ما، محمد حسین‌زاده با اعلام این خبر گفت: براساس مصوبه‌ی هیات وزیران و ابلاغ استانداری مبنی بر افزایش ارزش معاملاتی املاک ( ارزش منطقه ای) در خصوص عوارض پروانه ساختمانی […]



تبریز ما: مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز از عدم افزایش ارزش منطقه ای املاک تا آخر سال جاری خبر داد.

به گزارش تبریز ما، محمد حسین‌زاده با اعلام این خبر گفت: براساس مصوبه‌ی هیات وزیران و ابلاغ استانداری مبنی بر افزایش ارزش معاملاتی املاک ( ارزش منطقه ای) در خصوص عوارض پروانه ساختمانی و عوارض نوسازی در سال جاری بطور میانگین ۶ برابر افزایش داشت که این امر موجب تحمیل بار مالی مضاعف به شهروندان شده بود.

وی ادامه داد: در این راستا شهرداری تبریز در جهت مساعدت به شهروندان و جلوگیری از پدیدار شدن رکود در ساخت‌و ساز در شرایط فعلی بازار مسکن لایحه ای را برای شورای اسلامی شهر تبریز مبنی بر عدم افزایش ارزش منطقه ای ارسال کردکه با تصویب شورای اسلامی شهر تبریز و تایید فرمانداری تا پایان سال جاری برابر روال فعلی، محاسبه ارزش منطقه‌ای ادامه خواهد داشت.

حسین زاده تصریح کرد: با در نظر گرفتن این فصل و فرا رسیدن فصل سرما انتظار میرود شهروندان که قصد اخذ مجوز پروانه ساختمانی را دارند نسبت به طی مراحل اداری اقدام کنند ضمنا شهروندان تا پرداخت عوارض نوسازی و مشاغل، با همکاری‌های خود در این زمینه در آبادانی شهرمان سهیم شوند تا شاهد شکوفایی و عمران و آبادانی هر چه بهتر کلانشهر تبریز شویم.

محاسبه ارزش منطقه ای املاک تا پایان سال جاری برابر روال فعلی است

وی اشاره کرد: برای پیشگیری از ساخت‌و سازهای غیر‌مجاز و یا احداث‌های مازاد بر پروانه، برابر پیشنهاد شهرداری تبریز و مصاحبه شورای اسلامی شهر و تاییدیه فرمانداری، جدول ارزش معاملاتی ساختمان به هنگام تعیین جریمه نسبت به متخلفات ساختمانی سه برابر افزایش یافت.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز افزود: بدیهی است وقوع این امر در کاهش تخلفات ساختمانی و رعایت سرانه‌های شهری و جلوگیری از بی‌نظمی در توسعه پایدار شهری موثر واقع خواهد شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7757 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58493 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19049 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10966 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9269 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7041 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 276 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 61 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 305 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 350 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 40 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 783 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 61 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 276 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید