چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
71073
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
99 بازدید
۰

لیکنز: هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می‌شود/ می‌توانیم سهمیه بگیریم

سرمربی تراکتورسازی نسبت به کسب سهمیه آسیایی خوشبین است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتورسازی امروز در بازی با ذوب آهن سومین شکست پشت سر هم لیگ برتر را متحمل شد و این تیم دیگر شانس زیادی برای رسیدن به قهرمانی ندارد. جورج لیکنز، سرمربی تراکتورسازی در نشست خبری بعد از […]



لیکنز: هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می‌شود/ می‌توانیم سهمیه بگیریم
لیکنز: هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می‌شود/ می‌توانیم سهمیه بگیریم

سرمربی تراکتورسازی نسبت به کسب سهمیه آسیایی خوشبین است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتورسازی امروز در بازی با ذوب آهن سومین شکست پشت سر هم لیگ برتر را متحمل شد و این تیم دیگر شانس زیادی برای رسیدن به قهرمانی ندارد. جورج لیکنز، سرمربی تراکتورسازی در نشست خبری بعد از بازی با ذوب آهن حضور یافت. مشروح صحبت های زیر را بخوانید:

خیلی بدشانس بودیم

امروز روز بدشانسی ما بود، خیلی بدشانسی آوردیم. بعد از ۲ بازی گذشته این بهترین عملکرد ما در زمین بود. امروز بازی ترکیبی خوبی انجام دادیم اما شانس با ما یار نبود هفته گذشته هم یک پنالتی را برای ما نگرفتند و امروز هم دید چه اتفاقاتی رخ داد. در دو بازی قبلی بد بودیم اما امروز نمایش خوبی ارائه دادیم و سزوار باخت نبودیم. در دیدار قبلی هم خوب بازی کردیم. ذوب‌آهن در این روزها شرایط خوبی در لیگ و آسیا دارد و امروز هم به پیروزی رسید. برای آنها در لیگ قهرمانان آسیا آرزوی موفقیت دارم.

هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می شود  

هیچ موقع نگفتم که قرار است قهرمان شویم اما عملکرد و شخصیت‌  ما در بازی‌های قبلی نشان دهنده کیفیت تیم ما بود. غیر از دیدار مقابل سپیدرود در بازی‌های دیگر نشان دادیم که شخصیت تیمی ما چگونه است.

برگشت اعتماد به نفس شاید خیلی سخت باشد

هفته آینده با پرسپولیس بازی داریم و باید تمرکزمان را روی این بازی بگذاریم. با توجه به اتفاقاتی که رخ داده است شاید برگشت اعتماد به نفس خیلی سخت باشد اما خیلی خوب برگشتیم. امروز اتفاقاتی رخ داد که نتوانستیم برنده باشیم. مربی حریف هم در پایان مسابقه به من گفت که بازی خوبی انجام دادیم و شانس آوردیم پیروز شدیم.

بعضی اوقات داوری ها روی نتایج تاثیر گذارند

من نمی‌خواهم در مورد داوری این بازی صحبت کنم بلکه می‌خواهم در مورد داوری بازی‌های قبلی صحبت کنم در بازی نساجی یک پنالتی برای ما گرفته نشد همینطور در بازی قبل از آن. من برای ذوب‌آهن احترام قائلم این تیم، تیم خوبی است نتایج‌شان این را نشان می‌دهد اما بعضی اوقات داوری مانند بازی مقابل نساجی تأثیر می‌گذارد.

به فوتبال پاک اعتقاد دارم

نه، به این باور ندارم با شما هم عقیده نیستم من به فوتبال پاک اعتقاد دارم فقط جزئیات شانس بود که روی نتایج تأثیر گذاشت. من در مورد قهرمانی صحبت نکرده بودم نباید فشار قهرمانی را روی دوش تیم می‌گذاشتیم در این شرایط مربی و بازیکنان باید خودشان را کنترل کنند.

نقی زاده جانشین خوبی برای ایمانی بود

ما در بازی قبلی اکبر ایمانی را از دست دادیم اما نقی‌زاده جایگزین خوبی برای او بود. اسماعیلی‌فر و مهدی‌پور شاید امروز استرس داشتند اما کارشان را به نحو احسن انجام دادند. چیزی که می‌خواهیم این است که از نتیجه این بازی انرژی منفی نگیریم در این بازی عملکرد خوبی داشتیم و باید انرژی مثبت بگیریم.

بهترین هواداران دنیا را داریم

اول از همه باید بگویم هواداران ما بهترین هواداران دنیا هستند در مورد چند تماشاگر باید بگویم که آنها هوادار تراکتورسازی نیستند ما هواداران بی‌شماری داریم و این مسائل برای چند هوادار بود و برای همه هواداران نبود.

می توانیم سهمیه آسیایی بگیریم

الان به جز پرسپولیس فاصله چندانی بین تیم‌ها وجود ندارد و ما می‌توانیم سهمیه بگیریم. همیشه به بازیکنانم گفتم دوست ندارم کارت بگیرند گفتم کارت‌های بیهوده نگیرند این کنترل شخصی است که ما به آن نیاز داریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 71073 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1549 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 103 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 100 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 147 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 108 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 228 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 85 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید