جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
71073
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
149 بازدید
۰

لیکنز: هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می‌شود/ می‌توانیم سهمیه بگیریم

سرمربی تراکتورسازی نسبت به کسب سهمیه آسیایی خوشبین است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتورسازی امروز در بازی با ذوب آهن سومین شکست پشت سر هم لیگ برتر را متحمل شد و این تیم دیگر شانس زیادی برای رسیدن به قهرمانی ندارد. جورج لیکنز، سرمربی تراکتورسازی در نشست خبری بعد از […]



لیکنز: هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می‌شود/ می‌توانیم سهمیه بگیریم
لیکنز: هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می‌شود/ می‌توانیم سهمیه بگیریم

سرمربی تراکتورسازی نسبت به کسب سهمیه آسیایی خوشبین است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتورسازی امروز در بازی با ذوب آهن سومین شکست پشت سر هم لیگ برتر را متحمل شد و این تیم دیگر شانس زیادی برای رسیدن به قهرمانی ندارد. جورج لیکنز، سرمربی تراکتورسازی در نشست خبری بعد از بازی با ذوب آهن حضور یافت. مشروح صحبت های زیر را بخوانید:

خیلی بدشانس بودیم

امروز روز بدشانسی ما بود، خیلی بدشانسی آوردیم. بعد از ۲ بازی گذشته این بهترین عملکرد ما در زمین بود. امروز بازی ترکیبی خوبی انجام دادیم اما شانس با ما یار نبود هفته گذشته هم یک پنالتی را برای ما نگرفتند و امروز هم دید چه اتفاقاتی رخ داد. در دو بازی قبلی بد بودیم اما امروز نمایش خوبی ارائه دادیم و سزوار باخت نبودیم. در دیدار قبلی هم خوب بازی کردیم. ذوب‌آهن در این روزها شرایط خوبی در لیگ و آسیا دارد و امروز هم به پیروزی رسید. برای آنها در لیگ قهرمانان آسیا آرزوی موفقیت دارم.

هرگز نگفتم تراکتور قهرمان می شود  

هیچ موقع نگفتم که قرار است قهرمان شویم اما عملکرد و شخصیت‌  ما در بازی‌های قبلی نشان دهنده کیفیت تیم ما بود. غیر از دیدار مقابل سپیدرود در بازی‌های دیگر نشان دادیم که شخصیت تیمی ما چگونه است.

برگشت اعتماد به نفس شاید خیلی سخت باشد

هفته آینده با پرسپولیس بازی داریم و باید تمرکزمان را روی این بازی بگذاریم. با توجه به اتفاقاتی که رخ داده است شاید برگشت اعتماد به نفس خیلی سخت باشد اما خیلی خوب برگشتیم. امروز اتفاقاتی رخ داد که نتوانستیم برنده باشیم. مربی حریف هم در پایان مسابقه به من گفت که بازی خوبی انجام دادیم و شانس آوردیم پیروز شدیم.

بعضی اوقات داوری ها روی نتایج تاثیر گذارند

من نمی‌خواهم در مورد داوری این بازی صحبت کنم بلکه می‌خواهم در مورد داوری بازی‌های قبلی صحبت کنم در بازی نساجی یک پنالتی برای ما گرفته نشد همینطور در بازی قبل از آن. من برای ذوب‌آهن احترام قائلم این تیم، تیم خوبی است نتایج‌شان این را نشان می‌دهد اما بعضی اوقات داوری مانند بازی مقابل نساجی تأثیر می‌گذارد.

به فوتبال پاک اعتقاد دارم

نه، به این باور ندارم با شما هم عقیده نیستم من به فوتبال پاک اعتقاد دارم فقط جزئیات شانس بود که روی نتایج تأثیر گذاشت. من در مورد قهرمانی صحبت نکرده بودم نباید فشار قهرمانی را روی دوش تیم می‌گذاشتیم در این شرایط مربی و بازیکنان باید خودشان را کنترل کنند.

نقی زاده جانشین خوبی برای ایمانی بود

ما در بازی قبلی اکبر ایمانی را از دست دادیم اما نقی‌زاده جایگزین خوبی برای او بود. اسماعیلی‌فر و مهدی‌پور شاید امروز استرس داشتند اما کارشان را به نحو احسن انجام دادند. چیزی که می‌خواهیم این است که از نتیجه این بازی انرژی منفی نگیریم در این بازی عملکرد خوبی داشتیم و باید انرژی مثبت بگیریم.

بهترین هواداران دنیا را داریم

اول از همه باید بگویم هواداران ما بهترین هواداران دنیا هستند در مورد چند تماشاگر باید بگویم که آنها هوادار تراکتورسازی نیستند ما هواداران بی‌شماری داریم و این مسائل برای چند هوادار بود و برای همه هواداران نبود.

می توانیم سهمیه آسیایی بگیریم

الان به جز پرسپولیس فاصله چندانی بین تیم‌ها وجود ندارد و ما می‌توانیم سهمیه بگیریم. همیشه به بازیکنانم گفتم دوست ندارم کارت بگیرند گفتم کارت‌های بیهوده نگیرند این کنترل شخصی است که ما به آن نیاز داریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 71073 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 219 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید