یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
65657
۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
195 بازدید
۰

قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد

رئیس قوه قضاییه گفت: قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در نشست مسئولان عالی قضایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی […]



قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد
قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد

رئیس قوه قضاییه گفت: قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در نشست مسئولان عالی قضایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در خانه ملت اظهار داشت: چاره‌ای جز این نداریم که دست بر دست هم دهیم و مسائل مهم را هم برای خنثی کردن همه نقشه‌های دشمن از جمله تحریم‌های ظالمانه و هم برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های داخلی بکاربندیم.

محسنی‌اژه‌ای افزود: راهی نداریم به جز اینکه به ظرفیت‌های داخلی و استعدادها و منابع داخلی خود تکیه کنیم و با همین داشته‌ها، مشکلات مردم و مسائل را حل کنیم.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: تجربه کرده‌ایم که نه تنها در طول این چهل و چند ساله بلکه پیشتر از آن هم چشم داشتن به بیگانگان و دشمن، شکست خورده است و امروز باید دست در دست هم با توفیق حضرت حق و همکاری مردم مجاهد،مسلمان و انقلابی مشکلات را حل کنیم و این موضوع نیاز به همفکری و وفاق بیشتر دارد.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مسئله اقتصاد و معیشت مردم مهم‌ترین و محوری‌ترین مسائل است، افزود: نمایندگان از همه مشکلات کشور مطلع هستند و امروز گرفتاری مردم در مسائل اقتصادی بسیار اساسی و مهم است و باید ببینیم که چطور می‌توان این مسائل را حل کرد.

محسنی اژه‌ای افزود: اینکه گفته شود ناترازی‌هایی وجود دارد و بگردیم تا مقصر را پیدا کنیم و به گردن دیگری بیندازیم، درست نیست بلکه درس گرفتن از آسیب‌ها بسیار خوب است اما باید ببینیم چگونه می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم؛ آیا امروز می‌توان همه مشکلات اقتصادی کشور را با تصدی‌گری دولت حل کرد؟ نمیتوانیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مسئله عفاف و حجاب گفت:‌ عفاف و حجاب امروز بدون تردید به وضعی که اکنون در برخی خیابان‌ها دیده می‌شود به هیچ وجه و با هیچ منطقی درست نیست و باید برای آن فکری داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند و وحی منزل نیست همچنین چنانچه نیاز به تفسیر وجود دارد و ابهامی دارد هم مجلس باید این اقدام را انجام دهد.

محسنی‌اژه‌ای با تاکید بر اینکه باید مسائل اجتماعی و امنیتی را مهم بشماریم، افزود: یکی از مسائل مهمی که می‌تواند جلوی بسیاری از اختلافات، خودکامگی و مشکلاتی را بگیرد، این است که همه قانونمدار باشیم و قانون فصل الخطاب باشد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد همچنین در زمان وضع قانون باید تلاش کنیم تا قانونی دقیق و متناسب و قابل اجرا تدوین شود، اما اگر قانونی وضع شد همه باید ملتزم به قانون باشیم. ممکن است قوه قضاییه و قوه مجریه ایرادی به قانون داشته باشند اما وقتی قانون ابلاغ و لازم الاجرا شد همه باید به آن ملتزم باشند و اگر همه ما به ویژه کارگزاران نظام در همه قوا و بعد از آن همه مردم ملاک و معیار را در بسیاری از مسائل قانون قرار دهیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و اگر مشکلی به وجود بیاید سریعتر می‌توان حل کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 65657 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60457 بازدید ]
8 سال پيش [ 35664 بازدید ]
9 سال پيش [ 20930 بازدید ]
6 سال پيش [ 20550 بازدید ]
5 سال پيش [ 14240 بازدید ]
8 سال پيش [ 13968 بازدید ]
9 سال پيش [ 12850 بازدید ]
6 سال پيش [ 11103 بازدید ]
8 سال پيش [ 10002 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9487 بازدید ]
4 سال پيش [ 9259 بازدید ]
4 سال پيش [ 8830 بازدید ]
7 سال پيش [ 8141 بازدید ]
5 سال پيش [ 8133 بازدید ]
4 سال پيش [ 8060 بازدید ]
3 سال پيش [ 8020 بازدید ]
4 سال پيش [ 7756 بازدید ]
5 سال پيش [ 7729 بازدید ]
4 سال پيش [ 7324 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1429 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1792 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1835 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1467 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1797 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1424 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1440 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1792 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1317 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1395 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1220 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1300 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1303 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1148 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1179 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1120 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 590 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 538 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 467 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 634 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 603 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 462 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 142 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 594 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 127 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 844 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 746 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 888 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 405 بازدید ]