چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
74740
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
95 بازدید
۰

فرار موفق تراکتور از باخت سنگین

تراکتور با یک گل مغلوب النصر شد تا در سخت ترین شرایط ممکن با حداقل فاصله مغلوب رقیب قدرتمند و گرانقیمت خود شود.



فرار موفق تراکتور از باخت سنگین
فرار موفق تراکتور از باخت سنگین

تراکتور با یک گل مغلوب النصر شد تا در سخت ترین شرایط ممکن با حداقل فاصله مغلوب رقیب قدرتمند و گرانقیمت خود شود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتور پس از التهاب و فراز و نشیب‌های فراوان و تغییر چند باره سرمربی پس از پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا امشب در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف النصری رفت که هنوز عدم صعود به فینال و شکست مقابل پرسپولیس در نیمه نهایی فصل قبل را فراموش نکرده بود. تراکتوری‌ها در حالی برای بازی به دوحه رفتند که زمزمه‌های انصراف‌شان به دلیل کمبود بازیکن هم شنیده می‌شد اما در نهایت تنها با ۱۶ بازیکن راهی قطر شدند تا با تیم گرانقیمت عربستانی مسابقه دهند.

شاگردان فیروز کریمی علیرغم دریافت گل زودهنگام از حریف، در ادامه اجازه زدن گل های بعدی را به حریف ندادند و در شبی که اخباری چند واکنش خوب داشت و تراکتور در فاز هجومی به توفیق خاصی دست نیافت، نماینده عربستان با نتیجه یک بر صفر پیروز و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. این اتفاق در حالی رخ داد که تراکتور بدون شکست و ۵ کلین شیت متوالی از مرحله گروهی راهی دور حذفی شده بود.

شرح بازی:

نیمه اول: بازی با فشار تیم النصر شروع شد و این تیم به دنبال باز کردن دروازه تراکتور در همان دقایق ابتدایی بود. برنامه اصلی عربستانی ها نفوذ از عمق مدافعان تراکتور و ایجاد موقعیت های تک به تک بود که اولین اقدام آنها با یک خطر جدی روی دروازه اخباری همراه بود. تنها چند دقیقه بعد طی یک تاکتیک مشابه، النصر توسط ابوبکر دروازه تراکتور را باز کرد. بعد از این گل که در همان ۱۰ دقیقه ابتدایی زده شد از فشار تیم عربستانی کاسته شد و شاگردان کریمی آرام آرام قصد نزدیک شدن به دروازه حریف را داشتند اما مدافعان النصر این اجازه را به آنها ندادند. در ادامه نیمه اول هر دو تیم چند موقعیت روی دروازه هم ایجاد کردند که موقعیت های النصر خطرناک تر بود اما هیچ توپی از خط دروازه ها عبور نکرد تا تراکتور با شکست یک بر صفر راهی رختکن شود.

نیمه دوم: النصر نیمه دوم را هم مثل نیمه اول بهتر از تراکتور شروع کرد و می توانست به گل دوم برسد اما درخشش اخباری این اجازه را به نماینده عربستان نداد. در ۱۵ دقیقه دوم نیمه دوم تراکتور با ایجاد یک تغییر در ترکیب خود کمی از فشار النصر کاسته و به دنبال ایجاد روزنه در خط دفاعی این تیم برای رسیدن به موقعیت گل بود. شاگردان منزس که کمی خسته شده بودند اندکی عقب کشیدند تا شرایط برای طراحی حملات تراکتور فراهم شود اما این حملات از شدت کافی برای تهدید دروازه عبدالله برخوردار نبودند. هر چه به دقایق پایانی بازی نزدیک تر می شدیم بازهم شاهد عقب روی تراکتور و پیگیری دوباره حملات النصر بودیم؛ حملاتی که راه به جایی نبرد و در نهایت بازی دو تیم با نتیجه یک بر صفر به سود نماینده عربستان به پایان رسید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 74740 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1417 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 109 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 74 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 151 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 219 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 147 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 98 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید