سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
63192
۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
148 بازدید
۰

عملکرد ناامید کننده بخش حساس باشگاه تراکتور (عکس)

بخش رسانه باشگاه تراکتور به حدی ضعیف عمل می کند که حتی در وب سایت رسمی آن که ویترین باشگاه به حساب می آید هیچ اثری از آغاز بازی های لیگ برتر نیست!



عملکرد ناامید کننده بخش حساس باشگاه تراکتور (عکس)
عملکرد ناامید کننده بخش حساس باشگاه تراکتور (عکس)

بخش رسانه باشگاه تراکتور به حدی ضعیف عمل می کند که حتی در وب سایت رسمی آن که ویترین باشگاه به حساب می آید هیچ اثری از آغاز بازی های لیگ برتر نیست!

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بخش رسانه ای هر باشگاه، یکی از حساس ترین بخش های آن به شمار می رود. پوشش اخبار مربوط به باشگاه به صورت لحظه ای و کامل از جمله وظایف ابتدایی بخش رسانه ای آن به شمار می رود. در باشگاه تراکتور اما این بخش به گونه ای دیگر در حال انجام وظیفه است. در حالی که باشگاه تراکتور با مالکیت مهندس زنوزی یکی از متمول ترین باشگاه های فوتبال ایران به شمار می رود و این مساله را در بخش نقل و انتقالات به خوبی نشان داده، بخش رسانه باشگاه به حدی ضعیف عمل می کند که حتی در وب سایت رسمی آن که ویترین باشگاه به حساب می آید هیچ اثری از آغاز بازی های لیگ برتر نیست!

استفاده از کانال تلگرام برای پوشش اخبار و اکتفا به آن، یکی از بحث برانگیزترین اقدامات بخش رسانه ای باشگاه تراکتور است. تمامی اخبار مهم باشگاه بزرگی چون تراکتور تنها از کانال تلگرامی پوشش داده می شود که با توجه به محدودهای موجود در کشورمان، عده زیادی از مردم توانایی دسترسی به آن را ندارند. داشتن یک وب سایت رسمی و به روز نگاه داشتن آن که جزو وظایف پیش و پا افتاده بخش رسانه ای هر باشگاه به شمار می رود، از جانب مسئولان رسانه ای باشگاه تراکتور به طور کلی به باد فراموشی سپرده شده است.

ویترین خالی باشگاه!

اگر به وب سایت اختصاصی باشگاه تراکتور مراجعه کنید، متوجه عمق فاجعه خواهید شد. در بخش مربوط به اخبار، خبر جذب ویلیان میمبلا، آخرین خبر درج شده است، در حالی که بیش از یک هفته از درج این خبر می گذرد و در این فاصله اتفاقات مهم بسیاری رخ داده که بایستی در وب سایت رسمی باشگاه نسبت به پوشش آنها اقدام می شد. از جمله این اتفاقات می توانیم به جذب کوین فورچونه، اعلام شماره پیراهن بازیکنان باشگاه و خبر نتیجه اولین بازی تیم در لیگ نوزدهم اشاره کنیم.

هیچ یک از موارد بالا در وب سایت باشگاه تراکتور پوشش داده نشده اند و در بخش مربوط به تصاویر و ویدیوها نیز اوضاع بدتر از بخش اخبار است و از آخرین محتواهای درج شده زمان بسیار زیادی می گذرد! جالب اینجاست که مسئولان بخش رسانه باشگاه حتی به خود زحمت نداده اند که یک خبر کوتاه از آغاز لیگ نوزدهم و بازی اول تیم شان مقابل نفت مسجد سلیمان در سایت رسمی درج کنند. تنها تصویر منتشر شده از اولین بازی تیم نیز یک عکس دسته جمعی پیش از آغاز بازی است که رسانه ها برای استفاده از آن مجبور هستند نصف تصویر را برش دهند!

به قیمت دوری از رسانه ها!

یکی از دیگر نکاتی که بسیار عجیب است، تصاویری است که بخش رسانه ای باشگاه تراکتور در کانال تلگرامی خود منتشر می کند. در حالی که تمرینات تیم پشت درهای بسته و بدون حضور اصحاب رسانه برگزار می شود، رسانه ها برای پوشش اخبار باشگاه نیاز به تصاویر به روز و باکیفیت از تمرینات دارند. مسئولان رسانه ای باشگاه اما در عین ناباوری و در اقدامی کاملا غیر حرفه ای تصاویر مربوط به تمرینات را با لوگوها و واترمارک های متعدد منتشر می کنند، به گونه ای که امکان استفاده از آنها در سایر رسانه ها وجود ندارد و این موضوع مستقیما، دوری تراکتور از رسانه ها را هدف قرار می دهد.

خواسته یا ناخواسته این اقدامات باعث شده تا باشگاه تراکتور از اقبال کمتری در بین رسانه ها برخوردار باشد. این موضوع می تواند در بلند مدت به باشگاه بزرگی چون تراکتور که میلیون ها هوادارش مشتاقانه تشنه اخبار لحظه ای تیم شان هستند ضربه زده و حواشی پیرامون تیم را به طور تساعدی افزایش دهد. ای کاش مهندس زنوزی در این مورد نیز ورود کرده و شرایطی را مهیا کنند که بخش رسانه ای باشگاه بازدهی در حد و شان باشگاه داشته باشد.

در تصویر زیر، کانال رسمی باشگاه سایپا را مشاهده می کنید که بیش از ۵۰ تصویر از اولین بازی این تیم در لیگ نوزدهم را با کیفیت بالا و بدون هیچ لوگو و واترمارکی در اختیار رسانه ها قرار داده تا از آنها برای درج اخبار مربوط به این تیم استفاده کنند. این در حالی است که باشگاه سایپا از هیچ حیثی قابل مقایسه با باشگاه پرهواداری چون تراکتور نیست و تعداد افرادی که مشتاق رصد اخبار این باشگاه هستند شاهد یک هزارم باشگاه تراکتور هم نباشد. این موضوع اما باعث نشده تا بخش رسانه ای باشگاه در انجام وظیفه خود کوتاهی کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63192 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 187 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 138 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 184 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 213 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 310 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید