چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۴۰۴ /
61565
۲۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۵
1849 بازدید
۰

عضویت دائم ایران در شانگهای یک موفقیت دیپلماتیک بود

رئیس‌جمهور گفت: عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای که در اجلاس تاجیکستان انجام شد، یک موفقیت دیپلماتیک بود. به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی عصر شنبه در بازگشت از سفر سه روزه به کشور تاجیکستان در تشریح دستاوردهای این سفر، اظهار کرد: عضویت دائم ایران در سازمان همکاری […]

رئیس‌جمهور گفت: عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای که در اجلاس تاجیکستان انجام شد، یک موفقیت دیپلماتیک بود.
به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی عصر شنبه در بازگشت از سفر سه روزه به کشور تاجیکستان در تشریح دستاوردهای این سفر، اظهار کرد: عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای که در اجلاس تاجیکستان انجام شد، یک موفقیت دیپلماتیک بود.
رئیس‌جمهور افزود: حضور جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو اصلی سازمان شانگهای یک ارتباط اقتصادی قوی را برای مردم کشورمان رقم می‌زند که به معنای اتصال ایران به زیرساخت‌های اقتصادی آسیا و منابع پایدار ناشی از آن است.
رئیسی با تأکید بر اینکه وزارت امورخارجه و دیگر وزارتخانه‌های مسئول باید بسترهای لازم برای استفاده از این فرصت جدید را هر چه سریع‌تر فراهم کنند، اظهار کرد: اتصال به منابع زیربنایی اقتصادی آسیایی فرصتی ارزشمند برای جمهوری اسلامی ایران است.
وی، دستاورد دیگر سفر خود به تاجیکستان را برگزاری دیدارهای دوجانبه با سران کشورهای منطقه عنوان و تصریح کرد: در دیدار رسمی که با رئیس‌جمهور و مقامات تاجیکستان داشتیم توافق کردیم که فصل نوینی در روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دو کشور آغاز شود. مشکلاتی در مسیر گسترش روابط ایران و تاجیکستان وجود داشته که مقرر شد مقامات اجرایی دو کشور این مشکلات را برای ورود به فصل جدید روابط برطرف کنند.
رئیس‌جمهور ادامه داد: همچنین در دیدار با رئیس‌جمهور ترکمنستان نیز توافق کردیم که فصل جدیدی در عرصه روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دو کشور رقم بخورد.
رئیسی شرکت در نشست امنیت دسته‌جمعی با موضوع افغانستان در حاشیه نشست سران سازمان شانگهای را دیگر دستاورد این سفر برشمرد و خاطرنشان کرد: در این نشست مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره افغانستان تبیین شده و تلاش شد یک اجماع منطقه‌ای پیرامون این مواضع ایجاد شود که خوشبختانه این اجماع حاصل شد.
رئیس‌جمهور افزود: با دیدارهایی که با سران کشورهای منطقه برگزار شد رؤسای این کشورها نیز به این نتیجه رسیدند که باید پیرامون مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره افغانستان یک اجماع ایجاد شود و با همان سطح از حساسیتی که ایران نسبت به افغانستان دارد، کار به شکلی دنبال شود که حکومتی فراگیر با مشارکت همه اقوام و گروه‌ها در این کشور تشکیل شود که بتواند همه مردم خوب و عزیز افغانستان را نمایندگی کند.
رئیسی ابراز امیدواری کرد دستاوردهای این سفر که در راستای اجرایی کردن سیاست خارجی دولت سیزدهم بود، بتواند گام‌های عملی مؤثر در جهت رشد اقتصادی کشور بردارد و فعالان اقتصادی کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و مردم بتوانند از این فرصت و منافع حاصل از آن در عمل و اجرا بهره‌مند شوند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/132211

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61565 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59174 بازدید ]
8 سال پيش [ 34332 بازدید ]
8 سال پيش [ 19664 بازدید ]
6 سال پيش [ 19268 بازدید ]
5 سال پيش [ 12980 بازدید ]
8 سال پيش [ 12750 بازدید ]
8 سال پيش [ 11559 بازدید ]
6 سال پيش [ 9854 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8736 بازدید ]
6 سال پيش [ 8349 بازدید ]
4 سال پيش [ 8089 بازدید ]
4 سال پيش [ 7603 بازدید ]
5 سال پيش [ 6946 بازدید ]
7 سال پيش [ 6944 بازدید ]
3 سال پيش [ 6816 بازدید ]
4 سال پيش [ 6642 بازدید ]
5 سال پيش [ 6624 بازدید ]
4 سال پيش [ 6622 بازدید ]
3 سال پيش [ 5327 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 599 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 613 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 644 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 322 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 53 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 936 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 526 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 692 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 901 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 303 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید