سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
49115
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۱۵
652 بازدید
۰

ضرورت مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها در دوران کرونا

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نسبت به عوارض مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک ها به ویژه در دوران کرونا هشدار داد.



ضرورت مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها در دوران کرونا

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نسبت به عوارض مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک ها به ویژه در دوران کرونا هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه فتحی، گفت: هفته جهانی آنتی بیوتیک ها فرصتی برای اطلاع رسانی و افزایش آگاهی عموم مردم در سراسر جهان از خطرات مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک ها و توجه به نظارت و تجویز منطقی این دسته از داروها توسط پزشکان به ویژه در شرایط همه گیری کرونا است.

وی افزود: امسال «اتحاد برای حفظ داروهای آنتی میکروبیال» و «مصرف آنتی بیوتیک ها، با احتیاط» به عنوان شعارهای هفته جهانی آنتی بیوتیک ها در نظر گرفته شده که بیانگر اهمیت تهدید مقاومت آنتی بیوتیکی به عنوان تهدید جهانی حیات و بقا تمامی موجودات زنده است.

فتحی در ادامه با اشاره به اهمیت مساعدت جامعه جهانی در پیشگیری از رخداد مقاومت آنتی بیوتیکی، اظهار کرد: آنتی بیوتیک ها نقشی حیاتی در پیشرفت‌های درمانی و عمل‌های جراحی از جمله جراحی‌های پیچیده مانند پیوند عضو، تعویض مفصل یا جراحی قلب دارند.

وی با بیان اینکه لازم است همیشه قبل از دریافت آنتی بیوتیک با پزشک و داروساز مشورت شود، افزود: با انجام برخی اقدامات ساده و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مثلاً از طریق شستن دست‌ها، آماده سازی غذاها به روش بهداشتی، عدم تماس نزدیک با افراد بیمار، داشتن رابطه جنسی سالم و واکسیناسیون حتی الامکان از بروز بیماری‌های عفونی جلوگیری کرد. به ویژه در شرایط همه گیری کرونا باید توجه ویژه‌تری در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده به جا از آنتی بیوتیک ها داشته باشیم.

فتحی با بیان اینکه داروسازان و پزشکان باید با صرف وقت کافی در مورد مصرف صحیح آنتی بیوتیک‌ها، مقاومت آنتی بیوتیکی و خطرات ناشی از مصرف نادرست آنها را به بیماران گوشزد کنند، توصیه کرد: پزشکان و سایر حرف پزشکی شاغل در مراکز درمانی نیز باید با رعایت کامل موارد بهداشتی مانند ضدعفونی کردن و شستشوی کامل دست، وسایل و محیط اطراف خود، از انتقال و انتشار عوامل عفونی جلوگیری کنند.

وی در پایان گفت: امسال نیز طبق روال هر ساله در هفته جهانی آنتی بیوتیک ها از تمامی بیمارستان‌ها برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی مجازی، نمایش پیام‌های آموزشی به منظور افزایش آگاهی کارکنان و مراجعه کننده ها درخواست همکاری شده. همچنین واحد تحقیق و توسعه این معاونت غذا و دارو بسته‌های آموزشی به منظور آموزش عمومی در سطح منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران تهیه کرده است.

۵۰۷۵۸۹۴

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49115 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35756 بازدید ]
9 سال پيش [ 21001 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8197 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1356 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 253 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 584 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 213 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 886 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 847 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 516 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 172 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 641 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 442 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 830 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 405 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید