چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
65020
۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
170 بازدید
۰

شیخ‌لاری: از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم

سرمربی موقت تراکتور در مورد اینکه در شرایط نامناسب مسئولیت تراکتور را بر عهده گرفته است، گفت: ما هم ناراحتیم و از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، احد شیخ‌لاری پس از شکست ۲ بر صفر تیم تراکتور مقابل ماشین‌سازی در هفته چهاردهم لیگ برتر اظهار داشت: به […]



شیخ‌لاری: از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم
شیخ‌لاری: از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم

سرمربی موقت تراکتور در مورد اینکه در شرایط نامناسب مسئولیت تراکتور را بر عهده گرفته است، گفت: ما هم ناراحتیم و از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، احد شیخ‌لاری پس از شکست ۲ بر صفر تیم تراکتور مقابل ماشین‌سازی در هفته چهاردهم لیگ برتر اظهار داشت: به ماشین‌سازی تبریک می‌گویم و این سه امتیاز مبارک آنها باشد. من در ۴۸ ساعت گذشته روند رو به رشدی در تیمی که شش ماه است با آن کار می‌کنم را حس کردم. امیدوارم در هفته‌های آینده اشتباهات را به حداقل برسانیم.

وی درباره اینکه به نظر می‌رسد مشکل تیم تراکتور تغییر سرمربی نبوده است گفت: این فکر شماست ولی من مطمئنم فوتبال زاویه‌های مختلفی دارد. گفتم که در ۴۸ ساعت گذشته روند رو به رشد را دیدم، اگر شما ندیدید این مشکل شماست. مشکلاتی در تیم وجود دارد که به ارث رسیده است. من شخصی هستم که از هواداران عذرخواهی می‌کنم. این اتفاقات رخ می‌دهد و عذرخواهی من را بپذیرند. قطعا در هفته‌های آینده بهتر از این عمل خواهیم کرد. اگر بازی را آنالیز کنید می‌بینید چند توپ روی دروازه تراکتور آمد و چند توپ روی دروازه حریف.

سرمربی موقت تراکتور در مورد اینکه گفته مشکلات به تیم او به ارث رسیده است عنوان کرد: داشته‌های‌مان از جنبه‌های مختلف همین است. ساختار تیمی و وضعیت بدنی این است و نمی‌خواهم کسی را زیر سوال ببرم. فوتبال سلیقه است و امیدوارم اگر فوتبالی‌ها به تراکتور نگاه می‌کنند ببینند که ما در چه پست‌هایی جاها کمبود داریم. پنج، شش موقعیت گل داشتیم، ولی ماشین‌سازی روی یک ضربه ایستگاهی و یک کرنر به گل رسید. این تیم نه فشار آورد و نه توپی روی دروازه ما. ماشین‌سازی را آنالیز کرده بودیم و می‌دانستیم ممکن است از هیمن نقاط ضربه بخوریم.

«آیا تراکتور کمبود فنی دارد یا سخت‌افزاری و بازیکنی؟» شیخ‌لاری در پاسخ به این سوال گفت: من روز گذشته هم گفتم که دو مصدوم داریم. امروز هم آنها را در اختیار نداشتیم. کمبودهای ما از این بابت نبود که بگوییم البسه یا چیزهای دیگر نداریم. کار ما و فوتبال به گونه‌ای است که کار سیستماتیک انجام می‌دهیم. حدود ۳۵ دقیقه با سه دفاع بازی کردیم. برای آینده اگر باز هم با سیستماتیک پیش برویم و شرایط بدنی و فنی را بهتر کنیم، مطمئنم شرایط بهتر خواهد شد.

وی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه تراکتور در خط دفاع و حمله با مشکل روبه‌رو است، اظهار داشت: من هم با شما هم عقیده هستم. امیدوارم در خط حمله و خط دفاع مورد توجه قرار بگیریم و با تلاش مدیران این نقاط ضعف در نیم‌فصل به حداقل برسد.

سرمربی موقت تراکتور در مورد اینکه در شرایط نامناسب مسئولیت تراکتور را بر عهده گرفته است، یادآور شد: من به عنوان مدیر تیم در تراکتور حضور داشتم و هیچ برنامه‌ای هم برای آینده ترسیم نکردم،‌ چون کسی نیستم که وقتی در کادرفنی هستم پشت سر آنها قدم‌های نا سالم بردارم. تا زمانی هم که کنار دنیزلی بودم سعی کردم وظایفم را به خوبی انجام دهم. اینکه چرا به تراکتور آمدم باید بگویم کسانی که در روزهای سخت مسئولیت می‌پذیرند خیلی اندک هستند. امیدوارم خدا کمک‌مان کند تا هواداران‌مان اینگونه ناراحت به خانه نروند. ما هم ناراحتیم و از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم همه هواداران و کسانی که ما را دوست ندارند این عذرخواهی ما را به عنوان عضوی از باشگاه تراکتور پذیرا باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 65020 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1417 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 152 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 175 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 132 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 82 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 114 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید