سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
65018
۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
169 بازدید
۰

شکست پروژه حمایت از زنوزی؛ تی‌تی‌ها دل شکسته‌اند

در روزی که تصور می شد تی تی ها برای حمایت از مالک باشگاه در ورزشگاه حضور یابند، این اتفاق رخ نداد و یادگار امام روز خلوتی پشت سر گذاشت. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم‌ های تراکتور و فولاد در چارچوب دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت […]



شکست پروژه حمایت از زنوزی؛ تی‌تی‌ها دل شکسته‌اند
شکست پروژه حمایت از زنوزی؛ تی‌تی‌ها دل شکسته‌اند

در روزی که تصور می شد تی تی ها برای حمایت از مالک باشگاه در ورزشگاه حضور یابند، این اتفاق رخ نداد و یادگار امام روز خلوتی پشت سر گذاشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم‌ های تراکتور و فولاد در چارچوب دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۵:۳۰ امروز در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری یک بر صفر تیم میزبان به پایان رسید. یکی از مهمترین نکات این بازی استقبال کم هواداران تراکتور از بازی خانگی تیم شان بود. این اتفاق در حالی رخ داد که چند روز قبل، فراخوان های بسیاری را در صفحات مجازی شاهد بودیم؛ فراخوان هایی که از هواداران تراکتور خواسته بودند با حضور حداکثری در ورزشگاه، ضمن اعلام حمایت از تیم شان در این شرایط سخت، شعارهایی را نیز در باب دلجویی از محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه سرداده شود.

تی تی

ناشی گری سرپرست و دو دسته شدن هواداران

حواشی که در خصوص مالک باشگاه تراکتور در روزهای اخیر شاهد بودیم باعث شد تا زنوزی طی صحبت هایی غیررسمی جملاتی را به زبان بیاورد که ناشی از فشار زیادی بود که روی او و باشگاه تحت تملکش بود. اقدام ناشیانه سرپرست موقت باشگاه در تماس با زنوزی در آن شرایط بد، این حواشی را به وجود آورد که البته با به دو قسمت تقسیم شدن هواداران تیم همراه بود. دسته ای که تعدادشان زیاد بود، همان گونه که اشاره شد، قرارشان حضور حداکثری در ورزشگاه و حمایت از تیم و زنوزی بود. حتی شعارهایی نیز در راستای حمایت از زنوزی تهیه و در صفحات هواداری تراکتور دست به دست می شد.

قول و قراری که محقق نشد!

با دمیده شدن سوت آغاز بازی و تصاویری که از روی سکوهای ورزشگاه به دست مان رسید مشخص شد که خبری از تحقق قول و قرارهای مجازی برای حمایت از زنوزی نیست و قرار است ورزشگاه یادگار امام یکی از خلوت ترین روزهای خود را پشت سر بگذارد. برگزاری بازی در روز تعطیل، یکی از دلایلی بود که تراکتوری ها امیدوار بودند، هوادارانشان حضور پرشوری در ورزشگاه داشته باشند و قول و قرارهای مجازی نیز این امیدواری را بیشتر کرده بود. در این میان، بدی آب و هوا هیچ دلیلی برای استقبال کم تی تی ها نمی تواند باشد، چرا که آنها بارها و بارها نشان داده اند که اگر بخواهند در ورزشگاه حاضر شوند، هیچ عامل طبیعی یا غیر طبیعی نمی تواند مانع شان شود.

حس و حالی برای دلجویی از زنوزی نبود

بنابراین بایستی دلیل این استقبال ناامید کننده را در چیزهای دیگری جست و جو کنیم. جست و جوی زیادی هم نیاز نیست. تنها کافی است به شرایط این ماه های تراکتور نگاهی انداخته و اقدامات صورت گرفته در باشگاه در قبال این شرایط را مورد بررسی قرار دهیم. هواداران تراکتور در این چند وقت اخیر به معنای واقعی کلمه خسته شده اند. آنها همواره به عنوان نماد صبر و اعتماد کامل به تیم محبوب شان معرفی شده اند اما اتفاقات اخیر باعث شده تا دل شان حسابی بشکند. در حالی که فرخوان های پیش از بازی با فولاد در راستای حمایت از تراکتور و مالک آن بود، به نظر می رسد که در این بین بایستی فراخوانی هم از سوی باشگاه تراکتور در راستای دلجویی و حمایت از هوادارانی صورت بگیرد که جان شان به لب رسیده است.

در انتظار اقدامات باشگاه

«عیبی یوخ» گویان فوتبال ایران دیگر نای سر دادن شعارهای حمایتی را ندارند. آنها خواسته زیادی هم البته ندارند. تنها خواسته آنها این است که تیم شان با آنها رو بازی کند. صداقت با هوادار و حرکت در مسیری که شایسته پرشورهای فوتبال آذربایجان است، خیلی سریع می تواند دل تی تی ها را بار دیگر به تیم شان خوش کند. به این ترتیب باید همه نگاه ها را به سمت باشگاه تراکتور متمرکز کنیم و منتظر بمانیم و ببینیم که آیا اعتراض خاموش آنها که همانا حضور کمرنگ در ورزشگاه است، چگونه از سوی باشگاه پاسخ داده خواهد شد؟

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 65018 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 184 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 188 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 202 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 186 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 283 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 988 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 202 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 271 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید