چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۴۰۴ /
61642
۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
1487 بازدید
۰

شورایعالی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها فعال‌تر شود

رئیس‌جمهور بر تلاش و همت مضاعف همه دستگاه‌ها در ساماندهی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه و دستیابی به اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد. به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر سه‌شنبه در جلسه شورایعالی فضای مجازی با اشاره به ضرورت […]



رئیس‌جمهور بر تلاش و همت مضاعف همه دستگاه‌ها در ساماندهی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه و دستیابی به اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد.
به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر سه‌شنبه در جلسه شورایعالی فضای مجازی با اشاره به ضرورت ایجاد تحول در مأموریت‌های این شورا، گفت: با استفاده از دیدگاه‌های اعضای حقیقی و عقبه کارشناسی اعضای حقوقی شورا، می‌توان گام‌های مؤثری در جبران عقب‌ماندگی‌ها در خود شورا و مدیریت فضای مجازی برداشت.
وی بر تلاش و همت مضاعف همه دستگاه‌ها در ساماندهی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه و دستیابی به اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد.
رئیس‌جمهور، تکمیل و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات را یک ضرورت دانست و به مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستور داد راهبری تکمیل شبکه ملی اطلاعات را با جدیت پیگیری کنند.
رئیسی با اشاره به مزایای دولت الکترونیک و هوشمند، گفت: تشکیل دولت هوشمند برای رفاه مردم و تسهیل انجام امور مردم آنان ضروری است، لذا همه دستگاه‌ها بدون بخشی‌نگری باید با یکدیگر همکاری کنند تا کارها و امور مردم با آسودگی انجام شود.
وی با تأکید بر توجه همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها به اقتصاد دیجیتال، گفت: فعال شدن اقتصاد دیجیتال در افزایش اشتغال، تولید ثروت و ایجاد ارزش افزوده مؤثر است و در این زمینه اگرچه وزارت ارتباطات، محور است اما همه دستگاه‌ها باید برای رونق اقتصاد دیجیتال فعال شوند.
رئیس‌جمهور همچنین ایجاد سکوهای راهبردی برای ارائه خدمات در حوزه‌های آموزش، بهداشت، کشاورزی، مالی و تجاری را ضروری دانست.
رئیسی در ادامه با تأکید بر اهمیت توجه به مدیریت هوشمند و هدفمند حوزه سرگرمی و اوقات فراغت در فضای دیجیتال، گفت: فعال شدن این حوزه با توجه به شیوع کرونا و در خانه ماندن اجباری بخشی از مردم اهمیت زیادی دارد.
رئیس‌جمهور همچنین به لزوم سالم‌سازی و ایمن‌سازی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دشمنان به فضای شخصی و اطلاعاتی مردم و کشور هجمه می‌آورند، غفلت در این زمینه از هیچ دستگاهی پذیرفتنی نیست.
در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی، درباره الحاقیه سند ستاد رسانه، مصوب سال ۱۳۹۷ شورا برای افزایش تعامل برخط رسانه و تقویت تعاملات دستگاه‌ها و رسانه‌ها بحث و تصیم‌گیری شد.
در این جلسه همچنین پس از تبادل نظر اعضای شورا، بخش سیاست‌ها و الزامات قانونی شدن منظومه ماهواره‌ای در کشور به تأیید رسید که از جمله این موارد استفاده مجاز این‌گونه منظومه‌های ماهواره‌ای در داخل کشور بود و مقرر گردید وزارت ارتباطات درباره نحوه فعالیت و ارائه مجوز به آن تصمیم‌گیری کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/132954

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61642 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59174 بازدید ]
8 سال پيش [ 34332 بازدید ]
8 سال پيش [ 19664 بازدید ]
6 سال پيش [ 19268 بازدید ]
5 سال پيش [ 12980 بازدید ]
8 سال پيش [ 12750 بازدید ]
8 سال پيش [ 11559 بازدید ]
6 سال پيش [ 9854 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8736 بازدید ]
6 سال پيش [ 8349 بازدید ]
4 سال پيش [ 8090 بازدید ]
4 سال پيش [ 7604 بازدید ]
5 سال پيش [ 6946 بازدید ]
7 سال پيش [ 6944 بازدید ]
3 سال پيش [ 6816 بازدید ]
4 سال پيش [ 6642 بازدید ]
5 سال پيش [ 6624 بازدید ]
4 سال پيش [ 6622 بازدید ]
3 سال پيش [ 5327 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 328 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 959 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 956 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 355 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 358 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 597 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 423 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 97 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 393 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 758 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید