چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
75973
۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
236 بازدید
۰

سرمربی سابق تراکتور یک وطن فروش است!

بازگشت تقوی به خارج از کشور بار دیگر حاشیه ساز شد.



سرمربی سابق تراکتور یک وطن فروش است!
سرمربی سابق تراکتور یک وطن فروش است!

بازگشت تقوی به خارج از کشور بار دیگر حاشیه ساز شد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حضور محمد تقوی در ایران حواشی بسیاری به همراه داشت. او زمانی که سرمربی تراکتورسازی شد این حواشی افزایش پیدا کرد. دلیل این حواشی همکاری تقوی با رسانه های معاند بود. این موضوع اما مشکلی برای حضور تقوی در تراکتورسازی ایجاد نکرد. اینک بعد از یک ماه از جدایی تقوی از جمع تراکتوری ها، خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان به موضوع بازگشت تقوی به جمع رسانه های معاند پرداخته و حمله تندی به او داشت. لازم به ذکر است که آنچه در ادامه می خوانید، گزارشی است که در باشگاه خبرنگاران منتشر شده و تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) تنها آن را بازنشر کرده است.

محمد تقوی بازیکن دهه هفتاد فوتبال ایران پس از اینکه به بهانه حضور در کلاس های مربیگری از ایران خارج شد سال های زیادی را در بیرمنگام انگلیس سپری کرد و در یکی دو سال گذشته دوباره در فوتبال ایران حضور پیدا کرد. محمد تقوی در ابتدا قصد داشت با حضور در تیم فوتبال استقلال تهران و کادر فنی این تیم پا به فوتبال بگذارد اما مسئولان وقت استقلال با توجه به رزومه این فرد از حضور وی در کادر فنی جلوگیری کردند و پس از آن به تیم فوتبال پدیده مشهد پیوست.

او در تیم فوتبال پدیده دستیار مهاجری بود و البته در نهایت به جدایی از این تیم ختم شد. حضور جان توشاک در تیم فوتبال تراکتورسازی مصادف با حضور این مربی در کادر فنی تیم تبریزی شد و در نهایت با جدایی جان توشاک به دلیل نتایج ضعیف از تراکتورسازی، فرصت یافت تا در غیاب توشاک هدایت تیم فوتبال تراکتورسازی را بدست بگیرد البته برای هیچکس مشخص نشد که چرا برای وی حکم سرمربیگری صادر نشد! اما در نهایت پول‌های دریافتی از فوتبال ایران را با خود به انگلیس بُرد تا دِین خود را به آنها ادا کند.

محمد تقوی با پیشینه همکاری با رسانه های معاند و به عنوان کارشناس بارها در این شبکه ها حاضر شد تا نشان دهد به جمهوری اسلامی تعلق خاطری ندارد تا اینکه این بار و در تازه‌ترین اقدام در شبکه اینترنشنال حضور یافت البته در کنار او جلال طالبی سرمربی تیم مفوتبال ایران در سال  ۱۹۹۸ نیز حضور داشت اما او سال هاست از ایران رفته است. شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال یک شبکه کاملا ضد ایرانی است، شبکه‌ای که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران و با هدف به هم ریختن شرایط اجتماعی و سیاسی کشور با هزینه سعودی‌ها افتتاح شد.

سرمربی سابق تراکتور یک وطن فروش است!

روال حضور کارشناسان مسائل سیاسی و اجتماعی در این شبکه بر یک اصل مهم پایدار است اصلی که بر مبنای ممنوعیت انتقاد از سعودی‌ها و اسرائیل است. محمد تقوی در ایران حضور داشت و مسئولان فدراسیون فوتبال باید زودتر از اینها به این موضوع رسیدگی می کردند و کمیته اخلاق موظف بود در مورد این فرد تحقیقات لازم را انجام دهد و در صورت نیاز مجوز فعالیت وی را باطل کند، هر چند که این کمیته بیش از اینکه به مسائل این‌چنینی حساس باشد دنبال قلیان کشیدن و خالکوبی بازیکنان است.

اگرچه تقوی بارها عنوان کرده است که بحث اقامت در انگلیس ارتباطی به مراوداتش با شبکه های معاند ندارد اما پر واضح است که سابقه فوتبالی تقوی آنقدر قدرتمند نیست که انگلیس به این دلیل به او اقامت و تابعیت این کشور را بدهد اما پس از حضور پررنگ در رسانه‌های معاند او به عضویت انجمن ورزشی‌نویسان انگلیس درآمد و این موضوع امروز بهانه وی برای دریافت اقامت انگلیس است. مدیران فوتبال ایران در حالی خود را به خواب خرگوشی زده‌اند که اگر جُرمشان بیشتر از تقوی نباشد کمتر نیست و چشم‌های بسته آنها باعث اتفاقات عجییب و غریب در این روزهای فوتبال ایران است.

اتفاقی که در روزهای سخت جنگ تحمیلی و جنگ نرم مخالفان ایران با همکاری سلطنت‌طلب‌ها نیفتاد، این روزها با شبکه ایران اینترنشنال کلید خورده است و ما تریبون را در همین سالی که گذشت در اختیار افراد وطن‌فروشی همچون تقوی قرار دادیم تا خوراک این شبکه‌ها را تامین کنند. محمد تقوی به راحتی وارد ایران شد، در یک تیم پر طرفدار سرمربیگری کرد، از ایران خارج شد و در شبکه ایران اینترنشنال به عنوان کارشناس حضور یافت تا در سکوت خبری فدراسیون فوتبال و کمیته اخلاق ما هنوز دنبال راه‌حلی برای کنار گذاشتن متعهدهای فوتبال به نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75973 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10093 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 100 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 255 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید