سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
82933
۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
116 بازدید
۰

زنگ مهر و مقاومت در مدارس آذربایجان شرقی نواخته می‌شود

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، شعار سال تحصیلی ۱۴۰۴ را “توسعه عدالت، برای ایران، برای مدرسه” عنوان نمود و گفت: زنگ مهر و مقاومت همزمان با یکم مهر ماه و روز بازگشایی مدارس، روز سه‌شنبه، راس ساعت […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، شعار سال تحصیلی ۱۴۰۴ را “توسعه عدالت، برای ایران، برای مدرسه” عنوان نمود و گفت: زنگ مهر و مقاومت همزمان با یکم مهر ماه و روز بازگشایی مدارس، روز سه‌شنبه، راس ساعت ۸ صبح در مدارس سراسر استان آذربایجان شرقی و به طور نمادین در دبیرستان باقرالعلوم ناحیه ۱ تبریز، واقع در خیابان خاقانی نواخته خواهد شد و در این برنامه میزبان مسئولان ارشد استان، خانواده معزز شهدا، خیران، اولیا، چهره‌های فرهنگی و نام‌آور ورزشی و علمی و اصحاب رسانه خواهیم بود.

اسفندیار صادقی، صبح شنبه، بیست و نهم شهریور ماه در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: در ادامه برنامه‌های بازگشایی مدارس، زنگ نماز در مدرسه علی بن ابی طالب (ع) ناحیه ۴ تبریز با حضور نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی نواخته شده و نماز جماعت با حضور دانش‌آموزان و همکاران و عوامل مدرسه، برپا خواهد شد‌.

وی همچنین از برگزاری جشن جوانه‌ها راس ساعت ۸ صبح سی‌ام شهریور ماه در دبیرستان دوره اول متوسطه شهید رجائی ناحیه ۴ تبریز و برگزاری جشن شکوفه‌ها در دبستان خدیجه کبری (س) ناحیه ۲ تبریز راس ساعت ۹ سی‌و یکم شهریور، خبر داد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به جمعیت دانش‌آموزی استان در سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۴ گفت: تعداد کل دانش‌آموزان مقطع ابتدایی حدود ۳۹۹ هزار نفر بوده که از این تعداد، ۵۶ هزار نفر را نوآموزان پایه اول ابتدایی تشکیل می‌دهند و ۳۸۶۲ مدرسه ابتدایی شهری و روستایی در قالب ۱۹۱۳۸ کلاس درس پذیرای دانش‌آموزان عزیز خواهند بود.

وی با تبیین وضعیت نیروی انسانی در مقطع ابتدایی خاطرنشان کرد: مدارس ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو کار خود را با فعالیت ۱۳۷۱ مدیر آموزگار، ۱۷۰۰ معاون و بیش از ۱۰ هزار آموزگار ابتدایی آغاز می‌‌کنند و همچنین در راستای جلوگیری از بازماندگی از تحصیل و افزایش نرخ پوشش تحصیلی ۵۴ مدرسه با یک دانش‌آموز و یک معلم در سراسر استان فعال هستند.

صادقی همچنین؛ تعداد دانش‌آموزان دوره اول متوسطه در استان آذربایجان شرقی را ۱۹۱ هزار دانش آموز عنوان کرد و گفت: این تعداد دانش‌آموز در ۱۶۱۳ مدرسه که ۱۳۰۲ مورد از آن‌ها دولتی و ۳۱۱ مورد از آن‌ها غیر دولتی است، مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی از تحصیل ۱۵۴ هزار دانش‌آموز در مقطع متوسطه در رشته‌های نظری، فنی و کاردانش در ۶۵۳ مدرسه نظری، ۱۷۸ مدرسه فنی و ۲۱۲ مدرسه کار دانش خبر داد و گفت: ۸۹ هزار نفر از این تعداد را دانش‌آموزان رشته‌های نظری تشکیل می‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: تمامی اقدامات منتهی به بازگشایی مدارس در قالب پروژه مهر به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ملی، تعریف می‌شود و آقای استاندار نیز در جلسه شورای آموزش و پرورش، پروژه مهر را مهم‌ترین برنامه فعلی استان، دانست. برخلاف تصور عموم، فصل تابستان برای واحدهای اداری آموزش و پرورش، بازه زمانی بسیار پرکاری به شمار می‌آید و بازگشایی به ظاهر ساده مدارس در یکم مهر ماه، نتیجه سه ماه دوندگی همکاران ستادی در نواحی و مناطق چهل گانه استان بوده و این پروژه شامل فعالیت‌های متعدد اعم از ثبت نام دانش‌آموزان، صدور ابلاغ، ثبت و توزیع کتب درسی، بهسازی و نوسازی مدارس، ساماندهی نیروی انسانی و … است.

صادقی در ادامه، ساماندهی نیروی انسانی را یکی از محورهای پروژه مهر عنوان کرد و با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا تعداد کل پرسنل دستگاه تعلیم و تربیت استان شامل آموزگاران، دبیران، مدیران، معاونان، مربیان و عوامل ستادی و اجرایی را ۴۵ هزار نفر عنوان کرد و افزود: با ساماندهی به موقع نیروی انسانی و نقل و انتقالات مطلوب و کارشناسانهرتلاش کرده‌ایم تا در یک مهرماه هیچ کلاسی خالی از معلم نباشد و کمبود نیروی انسانی با به کارگیری دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان، نیروهای جدید‌الورود استخدامی سال ۱۴۰۴ در رشته‌های متعدد و همکاران بازنشسته جبران می‌گردد.

وی ادامه داد: آزمون استخدامی مشاغل آموزگاری، دبیری و هنرآموزی با مشارکت ۲۵۰۵۱ نفر داوطلب در استانمان برگزار و امکان پذیرش ۲۳۰۷ نفر در مقاطع ابتدایی و متوسطه و همچنین پرورشی، تربیت بدنی و مراقب سلامت فراهم گردید که خوشبختانه مراحل بررسی مدارک، مصاحبه و گزینش این عزیزان با همت ویژه و شبانه روزی همکارانمان به موقع و قبل از آغاز سال تحصیلی به اتمام رسید. همچنین در راستای فراهم آوردن زمینه آرامش خاطر همکاران، در سال تحصیلی جدید با انتقال ۳۷۶۳ نفر از مجموع ۶۶۴۵ نفری که در سامانه نقل و انتقالات  شرکت کرده بودند، با رعایت ضوابط و مقررات، موافقت گردید‌.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و ارتقا کیفیت آموزشی به عنوان دو اولویت اساسی دولت چهاردهم در آموزش و پرورش را مورد اشاره قرار داد و گفت: به عنوان متولیان امر تعلیم و تربیت ملزم به اجرای این دو اولویت مورد تاکید شخصی ریاست جمهوری هستیم و در همین راستا ۲۸۲ پروژه در سطح استان در قالب ۱۲۹۵ کلاس درس با پیشرفت ۷۳ درصدی در حال اجرا هستند و بر همین اساس؛ ۶۴۶ کلاس درس از این تعداد تا پایان مهر ماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسند.

وی همچنین برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای دبیران و آموزگاران و مربیان را از جمله اقدامات انجام شده در راستای ارتقا کیفیت آموزشی برشمرد و اجرای طرح توانا، شمیم (شبکه یادگیری معلمان) و طرح الگوی مدارس تراز در استان را از آن جمله دانست و افزود: بر همین اساس ۵۰ درصد از مدیران مدارس دولتی، ۱۰۰ درصد مدارس خاص و ۶۰ درصد مدارس غیردولتی تحت آموزش طرح الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قرار گرفته‌اند.

صادقی، برگزاری رزمایش توزیع اقلام تحصیلی در بین دانش‌آموزان کم بضاعت در مناطق متعدد استان با کمک خیران مردم و نهادهای حمایتی، بهسازی و شاداب‌سازی مدارس با مشارکت اولیا و دانش‌آموزان، خیران و گروه‌های جهادی را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای سال تحصیلی جدید عنوان کرد و از بهسازی رنگ‌آمیزی و تعمیر ۶۷۱ مدرسه با مشارکت گروه‌های جهادی در قالب طرح شهید عجمیان، خبر داد.

آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام گرفته در امر توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی از تخصیص اعتبار ۴۵ میلیارد تومانی به این منظور خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید در کنار توسعه فضاهای آموزشی، افزایش سرانه ورزشی دانش‌آموزی نیز مورد توجه قرار گرفته و چندین چمن مصنوعی و کلاس درس تربیت بدنی در مناطق متعدد استان افتتاح شد.

وی، خرید تجهیزات آموزشی برای مدارس را از دیگر اقدامات انجام گرفته به مناسبت بازگشایی مدارس در قالب پروژه مهر عنوان نمود و خاطرنشان کرد: بخشی از این تجهیزات به مدارس به ویژه مدارس نوساز، اعزام شده‌اند و در مجموع اعتباری بالغ بر ۱۱۳ میلیارد تومان به این منظور صرف شده است.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82933 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35757 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 463 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 460 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 442 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 696 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1221 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 785 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 441 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 723 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 531 بازدید ]