چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
62680
۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
105 بازدید
۰

زنوزی: مشکلی برای هواداران پرسپولیس در تبریز رخ نخواهد داد

مالک باشگاه تراکتورسازی میهمان تلفنی برنامه نود بود. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد حواشی به وجود آمده در بازی با پرسپولیس روی خط برنامه نود حضور یافت. ناراحتی مان از توجیح اشتباهات بود اشتباه در داوری اجتناب ناپذیر است. ما ناراحتی مان از […]



زنوزی: مشکلی برای هواداران پرسپولیس در تبریز رخ نخواهد داد
زنوزی: مشکلی برای هواداران پرسپولیس در تبریز رخ نخواهد داد

مالک باشگاه تراکتورسازی میهمان تلفنی برنامه نود بود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد حواشی به وجود آمده در بازی با پرسپولیس روی خط برنامه نود حضور یافت.

ناراحتی مان از توجیح اشتباهات بود

اشتباه در داوری اجتناب ناپذیر است. ما ناراحتی مان از توجیه اشتباهات بود. وگرنه بازیکن هم اشتباه می کند، داور هم اشتباه می کند، همه اشتباه می کنند. بهتر است که بگویند گل بود ولی اشتباها اعلام آفساید کردند.

پرچم ژاپن؟!

شما بازی های این فصل را نگاه کنید، در تبریز هم این پرچم را می آوردند. از وقتی که سوگیتا آمده هواداران پرچم ژاپن را می آوردند. در هفته های دوم و سوم هم چنین چیزی بود. باید برویم به فضای فوتبال نه فضاهای دیگر. متاسفانه تریبون در اختیار تیم های پایتخت است و صدای تیم های شهرستانی شنیده نمی شود. پرچم کرواسی در ورزشگاه بود چرا مشکلی وجود نداشت؟ پرچم ژاپن هم به خاطر سوگیتا بود.

استوکس می رود یا می می ماند؟

سعی می کنیم که کاری کنیم استوکس بماند. مدیریت تصمیم نهایی را اتخاذ می کند و فکر می کنم فردا مشخص شود. البته اصول باشگاه از همه چیز برای ما مهمتر است.

هواداران پرسپولیس شروع کننده حواشی بودند

روزی که من آمدم سعی کردم جو ناهنجار موجود در تراکتور را بشکنم. به دنبال این هستیم که میهمان نواز باشیم و هوای همه تیم های میهمان مان را داشته باشیم. در بازی دیروز بازهم هواداران پرسپولیس شروع کننده حواشی بودند. من از هواداران خودمان تشکر می کنم که نجابت نشان دادند و اتفاقی رخ نداد. به آنها قول می دهم که هواداران پرسپولیس این هفته اگر بیایند تبریز مشکلی به وجود نیاید.

ماشین سازی را همین فردا می فروشم!

اگر می خواهید من همین فردا ماشین سازی را تعطیل کنم و لیگ ۱۵ تیمه شود. من همان موقع هم گفتم که هر کسی می خواهد، ماشین سازی را بخرد من آن را می فروشم. شما باید این مشکل را اول حل کنید که دو باشگاه مالکش هم یک جا باشد و هم وزارت ورزش و جوانان مالک آن باشد. تیم هایی مثل نفت هم این گونه است. این ها هم دو تیم دارند، هم فدراسیون دست شان است، هم کمیته انضباطی و هم وزارت!

قانون ۱۰-۹۰

در ایران این موضوع ۱۰-۹۰ قابل اجرا نیست. مگر در بازی های پرسپولیس و سایپا ممکن است که قانون ۱۰-۹۰ اجرا شود؟

انتهای پیام/س

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62680 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 3012 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 184 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 117 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 104 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 101 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 64 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 210 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید