به گزارش تبریز ما، مهدی یوسفی، معاون حمل ونقل وترافیک با اعلام این خبر گفت : حرکت با سرعت غیر ایمن در معابر شهری یکی از عوامل بروز سوانح و تصادفات شدید در شهرهای بزرگ است. اهمیت این امر به حدی است که سازمان ملل متحد قطعنامه های زیادی در راستای کاهش تصادفات منجر به مرگ که حدود یک میلیون نفر در سال بوده، صادر کرده است.
یوسفی افزود: این امر متخصصین امر حمل و نقل را بر آن داشته تا به ابتکار و یافتن راهکارها و روش های جدید و مناسبی در راستای کاهش این تصادفات دست بزنند. در ایران نیز خسارات ناشی از این پدیده حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان یعنی حدود ۴ درصد درآمد ناخالص ملی کشور است و با توجه به آمار ارائه شده عامل حدود ۸۰ درصد این تصادفات، سرعت بالا است .
وی تصریح کرد: بر این اساس معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز به عنوان متولی امر از سال ۹۴ به طور جدی کار مطالعه و طراحی سیستم خودکار تشخیص و ثبت تخلف سرعت را در دستور کار قرار داده و پس از طی مراحل قانونی در خرداد ماه سال ۹۴ در فاز اول اقدام به عقد قرارداد با رقمی بالغ بر -/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱۲ ریال جهت تجهیز ۲۰ نقطه حادثه خیز شهر و در شش ماهه دوم سال ۹۴ این پروژه به بهره برداری رسید .
معاون حمل ونقل وترافیک در ادامه افزود: در همین راستا در فاز توسعه در سال ۹۶ پروژه ای با هزینه بالغ بر -/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۳۰ ریال جهت تجهیز ۴۰ معبر دیگر به این سامانه تعریف شده است که امید است در سه ماهه اول سال ۹۷ به طور کامل به بهره برداری برسد .