سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
28410
۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷
968 بازدید
۰

دفاع روحانی از وزیر جوان

می‌گویند از وزیر جوان دولت شکایت می‌کنیم؛ وزیری که به نفع مردم کار می‌کند و دستور‌های بی ربط را اجرا نمی‌کند، از این‌ها نمی‌ترسد؛ هرچه می‌خواهند شکایت کنند دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهوری در دیداری که امروز با وزیر و مدیران ارشد وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی داشت به ماجرای شکایت دادستانی از «محمدجواد آذری […]



می‌گویند از وزیر جوان دولت شکایت می‌کنیم؛ وزیری که به نفع مردم کار می‌کند و دستور‌های بی ربط را اجرا نمی‌کند، از این‌ها نمی‌ترسد؛ هرچه می‌خواهند شکایت کنند
دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهوری در دیداری که امروز با وزیر و مدیران ارشد وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی داشت به ماجرای شکایت دادستانی از «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر جوان کابینه‌اش واکنش نشان داد.
 
 روحانی گفت: «جوان‌گرایی کار بسیار مهمی است. البته ما جوان نیستیم جوانِ قدیم هستیم. جوان انرژی دارد، فعال است، من یادم هست اوایل انقلاب که سن مان سی‌سال بود، آن وقت چه جور کار می کردیم. در جنگ که بودیم به راحتی۷۲ ساعت بیدار بودیم. اما در حال حاضر آن توان را نداریم چون سن ما افزایش یافته و مشکلات فراوان شده است. 
دیگر مانند سابق آن نیرو، آن نشاط و آن قدرت تصمیم گیری کاهش پیدا می‌کند. سن انسان که بالا می‌رود، انسان محتاط‌تر می‌شود مدام دستگاه نظارتی و دادگاه به ذهنش می آید.
رئیس‌جمهوری تصریح کرد: جوان اصلا دادگاه و دستگاه نظارتی را قبول ندارد، می‌رود کار خود را انجام می‌دهد و به جلو می‌رود. حالا قوه قضاییه به وزیر جوان کابینه ما می گوید ازاو شکایت می کنم اما این وزیر اصلا نمی‌ترسد کار خود را با قدرت انجام می‌دهد.
حالا یک نفر هم از قوه قضاییه می‌گوید که از این وزیر جوان شکایت می‌کند. خب شکایت کنید، یک وزیری که به نفع مردم کار می‌کند و به دستورهای بی‌ربط، اعتنا نمی کند، این می‌شود وزیر.
وزیری که دائما می‌خواهد حساب و کتاب می کند که در آینده چه می‌شود، سه سال دیگر که این دولت تمام می‌شود، من کجا می‌روم، من را به کجا می برند، این که وزیر نمی‌شود. جایی ندارند که وزیر را ببرند، یک جایی هست که باهم …»
به گزارش ایرنا، جواد جاویدنیا معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور دیروز (یکشنبه) اعلام کرد: در پی شکایت دو هزار نفر از مردم اهواز، مدعی العموم از آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات شکایت کرده است و احتمال انفصال وی از خدمات دولتی، وجود دارد.
دلیل شکایت از وزیر ارتباطات، عدم ایجاد بستر امن و لازم برای فضای مجازی و جذب شدن جوانان به گروه‌های تکفیری عنوان شده است.
محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور نیز دیروز خطاب به آذری جهرمی گفت: شخص وزیر ارتباطات یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که جهت پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند، مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می گذارد و با دستور موکد رهبری مقابله می کند.
این قضایا، واکنش فعالان فضای مجازی و برخی چهره ها و شخصیتهای سیاسی، اجتماعی و دانشگاهی را برانگیخته است و به دنبال آن، جریانی برای حمایت از وزیر ارتباطات در فضای مجازی شکل گرفته که از دیروز رو به گسترش است. 
آذری جهرمی، امروز در واکنش به این مباحث گفت که تمایلی ندارد وارد مسائل حاشیه ای شود. 
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28410 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59699 بازدید ]
8 سال پيش [ 34888 بازدید ]
8 سال پيش [ 20186 بازدید ]
6 سال پيش [ 19770 بازدید ]
5 سال پيش [ 13490 بازدید ]
8 سال پيش [ 13221 بازدید ]
8 سال پيش [ 12106 بازدید ]
6 سال پيش [ 10384 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9236 بازدید ]
6 سال پيش [ 8841 بازدید ]
4 سال پيش [ 8579 بازدید ]
4 سال پيش [ 8117 بازدید ]
5 سال پيش [ 7477 بازدید ]
7 سال پيش [ 7435 بازدید ]
3 سال پيش [ 7309 بازدید ]
4 سال پيش [ 7130 بازدید ]
4 سال پيش [ 7103 بازدید ]
5 سال پيش [ 7079 بازدید ]
3 سال پيش [ 6138 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 554 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 441 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 441 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 555 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 544 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 397 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 386 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 390 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 352 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 176 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 131 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 389 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 887 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 86 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 546 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 922 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 172 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 835 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 446 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 323 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 661 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 732 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 332 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 574 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 389 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید