سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
56721
۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۶
228 بازدید
۰

دبیرخانه پایتخت جهانی فرش دستبافت در تبریز فعال شد

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، احمد حمزه زاده روز یکشنبه در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به پیشینه غنی آذربایجان به مرکزیت تبریز در تولید فرش‌های نفیس دستبافت توسط هنرمندان خوشنام و ماهر، سال ۱۳۹۴ این شهر به عنوان پایتخت جهانی فرش دستبافت در یونسکو به ثبت رسید و خانه کلکته‌چی به […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، احمد حمزه زاده روز یکشنبه در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به پیشینه غنی آذربایجان به مرکزیت تبریز در تولید فرش‌های نفیس دستبافت توسط هنرمندان خوشنام و ماهر، سال ۱۳۹۴ این شهر به عنوان پایتخت جهانی فرش دستبافت در یونسکو به ثبت رسید و خانه کلکته‌چی به عنوان دبیرخانه آن انتخاب شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه فعال‌سازی مجدد این دبیرخانه با مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های ذیربط بطور جدی در دستور کار قرار گرفت، گفت: با توجه به ارائه برنامه‌های مشترک تدوین شده پس از بررسی‌های تخصصی تشکیل گروه‌کاری اقتصاد فرش تبریز ذیل کارگروه اقتصادی آذربایجان‌ شرقی، تشکیل شورای راهبری و تعیین مسئول دبیرخانه در دستورکار قرار گرفت.

حمزه زاده خاطرنشان کرد: به دنبال تشکیل جلسه مشترک به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی، توسعه فعالیت‌های دبیرخانه، رسیدگی مستمر به امور هنرمندان فعال در حوزه تولید فرش دستبافت، برنامه‌ریزی در راستای جذب اعتبار لازم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای، معرفی جامع ملی و بین‌المللی ظرفیت‌های تبریز به عنوان پایتخت جهانی فرش دستباف در دستور کار دستگاه‌های اجرایی دخیل در این موضوع قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی و به تبع آن تبریز به عنوان پایتخت فرش دستباف ایران شناخته شده است و سهم به سزایی در تولید و صادرات فرش دستباف ایفا می کند، به طوری که به گفته کارشناسان امر ۳۵ درصد از صادرات فرش دستباف کشور را این استان تامین می کند.
بافت فرش در آذربایجان شرقی دارای پیشینه کهن تاریخی بوده و در زمان کنونی بیش از ۲۰۰ هزار نفر در استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این هنر – صنعت اشتغال داشته و حدود ۵۰۰ هزار نفر از آن امرار معاش می کنند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=18393

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56721 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58487 بازدید ]
8 سال پيش [ 33717 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10960 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9261 بازدید ]
7 سال پيش [ 8148 بازدید ]
5 سال پيش [ 7767 بازدید ]
4 سال پيش [ 7549 بازدید ]
4 سال پيش [ 7037 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6279 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6007 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 75 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1698 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 324 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 508 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید