سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
66820
۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
123 بازدید
۰

خوشحالیم که این بازیکن شکایت کرده است

نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: از وزیر ورزش درخواست کردم تا گل‌هایی که فروزان خورده است را در کمیته اخلاق و انضباطی فدراسیون فوتبال بررسی کنند. اگر به این موضوع رسیدند که حرف ما دروغ بود ما هم می پذیریم که این مسائل شایعه بود!



خوشحالیم که این بازیکن شکایت کرده است
خوشحالیم که این بازیکن شکایت کرده است

نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: از وزیر ورزش درخواست کردم تا گل‌هایی که فروزان خورده است را در کمیته اخلاق و انضباطی فدراسیون فوتبال بررسی کنند. اگر به این موضوع رسیدند که حرف ما دروغ بود ما هم می پذیریم که این مسائل شایعه بود!

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بعد از مشکلاتی که بین محسن فروزان و باشگاه تراکتورسازی به‌وجود آمد برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله نادر قاضی‌پور اظهاراتی را مطرح کردند که منجر به شکایت فروزان از آنها شد. وکیل محسن فروزان نیز اعلام کرد از این نماینده مجلس به‌دلیل اظهاراتش در هیات نظارت بر رفتار نمایند‌گان مجلس شکایت کرده است.

در همین خصوص نادر قاضی‌پور به خبرورزشی گفت: «از اینکه این شکایت صورت گرفته است بی‌خبرم، اما طبق قانون‌اساسی اصل ۴۴، شکایت‌کردن حق محسن فروزان است و او می‌تواند شکایت کند. اتفاقا کار خوبی هم کرده که شکایت کرده است.»

وی در پاسخ به این سوال که مگر حرف غیرمستند زده بود که فروزان بخواهد بابت آن از یک نماینده مجلس شکایت کند، گفت: «ما نامه نوشتیم و روی حرف‌مان هم هستیم. قطعا دادگاه صالحه‌ای هست که حق و ناحق را تشخیص می‌دهد. او حق دارد شکایت کند و ما هم تابع قانون هستیم، دادگاه هم تشخیص می‌دهد چه کسی راست می‌گوید و حق با کیست. خوشحالیم که این بازیکن شکایت کرده است.»

قاضی‌پور درباره اینکه حسن‌زاده، مالک باشگاه خونه‌به‌خونه نیز نسبت به حضور فروزان در این تیم اظهاراتی را مطرح کرده و گفته بود ما هم به‌خاطر شائبه‌هایی که وجود داشت با وی قطع همکاری کردیم، ادامه داد: «فروزان یک ورزشکار است و باید مسلک پهلوانی داشته باشد. در بحث پهلوانی نیز صداقت و امانت‌داری اولویت اول هر ورزشکاری محسوب می‌شود. فروزان قبل از بازی با سپیدرود باید دو کار انجام می‌داد. اول اینکه اگر شخصی از اعضای خانواده‌اش با شرط‌بندی مرتبط است، باید به او می‌گفت در این بازی فعالیتی مرتبط با شرط‌بندی نکند چون خودش هم ذی‌نفع است و با این کار شخصیتش را نشان می‌داد و دوم اینکه به مربیان تیمش می‌گفت اگر من درون دروازه قرار نگیرم بهتر است چون تیم رقیب همشهری من به‌شمار می‌رود.»

این نماینده مجلس در ادامه درباره صحبت مالک تراکتورسازی مبنی‌بر اینکه چرا فروزان همیشه جلوی سپیدرود گل‌های شائبه برانگیز می‌خورد، اظهار داشت: «من تخصص ندارم درباره مسائل فنی فوتبال اظهارنظر کنم ولی از وزیر ورزش درخواست کردم تا این موضوع و گل‌هایی که فروزان خورده است را در کمیته اخلاق و انضباطی فدراسیون فوتبال بررسی کنند. روی حرف‌هایم محکم ایستاده‌ام و فقط خواستم این مسائل و اخباری که در فضای مجازی وجود دارد را بررسی کنند. اگر به این موضوع رسیدند که حرف ما دروغ بود، ما می‌پذیریم که این مسائل شایعه بود در غیر این صورت اگر این حرف‌ها خدایی نکرده صحت داشته باشد، اشد مجازات را برای فروزان می‌خواهیم.»

وی درباره جو به‌هم‌ریخته تبریز و احتمال برگزاری دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر گفت: «با هرگونه شعار تند علیه قومیت‌ها صد‌در‌صد مخالف هستیم. از هواداران تبریزی که با من در ارتباط هستند، از من حرف شنوی دارند یا با من دوست و رفیق هستند، می‌خواهم به هیچ قومیتی در مسابقات توهین نکنند. حتی اگر پرسپولیسی‌ها فحاشی کردند هم، هواداران ما چیزی نگویند تا خودشان خجالت بکشند. به‌هیچ‌وجه موافق برگزاری بدون تماشاگر این دیدار هم نیستم چون می‌خواهیم مسابقات با تماشاگر برگزار شود.»

قاضی‌پور در پایان در پاسخ به این سوال که چرا مهدی تاج با وجود بحث بازنشستگی بدون توجه به تذکر نمایندگان به کارش در فدراسیون فوتبال ادامه می‌دهد، گفت: «تشکر از لطف شما؛ خداحافظ!»

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66820 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35758 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12924 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 149 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 270 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 240 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 149 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 182 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 65 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1486 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید