شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
58755
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
462 بازدید
۰

خط قرمزی برای توسعه روابط با ایران نداریم

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، شاهین مصطفی اف روز سه شنبه در جریان دیدار از نوار مرزی ایران و آذربایجان در جلفا و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مناسبات ایران و آذربایجان در سطح بسیار بالایی قرار دارد، افزود: این روابط در سال های اخیر رو به گسترش بوده و در […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، شاهین مصطفی اف روز سه شنبه در جریان دیدار از نوار مرزی ایران و آذربایجان در جلفا و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مناسبات ایران و آذربایجان در سطح بسیار بالایی قرار دارد، افزود: این روابط در سال های اخیر رو به گسترش بوده و در حوزه های مختلف این همکاری ها پیش چشم همگان است که می توان به همکاری ها در حوزه راه، نفت و گاز، صنایع و قبل از کرونا در صنعت توریسم اشاره کرد.

وی اظهار کرد: ایران کشور دوست و همسایه ماست که اشتراکات بسیار فراوانی بین ۲ کشور وجود دارد و برای افزایش تبادلات در زمینه های دین، فرهنگ و آداب و رسوم،  اراده رهبران دو کشور بسیار مهم بوده و پیام های روشنی دارد.

مصطفی اف با اشاره به سفر هفته گذشته خود به تهران، از تداوم مذاکرات و رایزنی های مختلف بین ایران و آذربایجان خبر داد که با قدرت دوام دارد.

وی با ابراز خرسندی از جشن ۵۰ سالگی بهره برداری از سد ارس بین دو کشور ایران و آذربایجان، یادآور شد: این جشن برای جهان پیام های روشنی داشت و در دنیای امروز که بر روی مساله آب بسیاری از کشورها در حال محاربه با هم هستند، اما بر سر همین مساله ما با ایران روابط دوستانه داریم و این سیاست کلان ما و ایران است.

مصطفی اف از حمایت های بی دریغ ایران از جمهوری خودمختار نخجوان قدردانی کرد و  گفت: در اراضی نخجوان امروز می توانیم به راحتی وارد ایران شویم که از نظر ما اهمیت ویژه ای دارد و چون ایران طی ۳۰ سال گذشته که این منطقه تحت محاصره بود، بسیار حمایت کرده است، ما قدردانیم و امیدواریم این حمایت ها همچنان تداونم داشته باشد.

وی اضافه کرد: امروز در جمهوری خودمختار نحجوان شاهدیم که در انرژی، گاز و راه ها ایران همواره حمایت کرده است و اراضی ما را به هم پیوند داده است تا نخجوان  بتواند نفس بکشد و  ما به همه جهان اعلام می کنیم که ایران و آذربایجان کشورهای دوست و متحد منطقه هستند و  این دوستی ها همیشگی و ابدی خواهد بود.

مصطفی اف با اشاره به اینکه دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران زمینه های همکاری را بیش از پیش جلو خواهد برد، اظهار کرد: در این رابطه اهداف مشترکی را پیگیری می کنیم  تا موانع بر سر راه توسعه روابط را برداریم تا از ثمرات آن  هر دو طرف بهره مند شوند.

وی ایجاد خط اتوبوسرانی و ارتباط خودروئی بین نخجوان و باکو را از جمله اهداف مذاکرات مشترک با ایران اعلام و اضافه کرد: ما در این زمینه با طرف های ایرانی مذاکره می کنیم تا این خط اتوبوس به زودی ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران احترام و اعتقاد ویژه ای به ارتقای روابط با کشورهای همسایه به خصوص جمهوری آذربایجان دارد که پیشینه تاریخی و فرهنگی مشترک بین دو کشور و اراده رهبران دو کشور، تلاش برای گسترش روابط دوجانبه را چند برابر می کند.

محمد اسلامی افزود: با توجه به زمینه های موجود، امروز در خدمت معاون نخست وزیر جمهوری اذربایجان در نوار مرزی جلفا هستیم و از مناطق مختلف بازدید می کنیم و ارزیابی مشترک انجام می دهیم تا از فرصت های توسعه تبادلات و زیرساخت های حمل و نقل به صورت موثر برای ایجاد قابلیت همکاری های تجاری و لجستیکی در قالب کریدورهایی شمال و جنوب، علاوه بر کریدور آستارا، بتوانیم کار کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات اخیر منطقه و تفاهم نامه سه جانبه بین روسیه، آذربایجان و ارمنستان، محور راه آهن تبریز- نخجوان به سمت آذربایجان و روسیه را فعال می کنیم که ظرفیت های تجاری دو کشور و کشورهای منطقه را گسترش دهد.

اسلامی با بیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان فرصت های متنوع و بیشماری دارند که می توان در کریدورهای دریای سیاه و خلیج فارس نقش موثری ایفا کنند، تلاش برای تحقق این فرصت ها را جزو علاقمندی های دو طرف بیان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: سفر شاهین مصطفی اف به صورت مختصر به ایران و سفر مفصل خود به باکو،  بتواند نقطه عطفی برای شناسایی کاستی ها و فرصت های مشترک سرمایه گذاری های دو طرف باشد و باید از این فرصت ها و مذاکرات استفاده کنیم و زیرساخت های حمل و نقلی خود افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان صبح امروز برای دیدار با مقام های جمهوری آذربایجان درباره توسعه روابط دوجانبه، وارد جلفا در ۱۳۲ کیلومتری شمال غرب تبریز شد.

اسلامی بعد از دیدار و مذاکراه با همتایان آذری خود، برای مذاکرات بیشتر جلفا را به مقصد باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان ترک می کند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20747

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58755 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60447 بازدید ]
8 سال پيش [ 35655 بازدید ]
9 سال پيش [ 20924 بازدید ]
6 سال پيش [ 20545 بازدید ]
5 سال پيش [ 14232 بازدید ]
8 سال پيش [ 13961 بازدید ]
9 سال پيش [ 12844 بازدید ]
6 سال پيش [ 11097 بازدید ]
8 سال پيش [ 9995 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9477 بازدید ]
4 سال پيش [ 9254 بازدید ]
4 سال پيش [ 8821 بازدید ]
7 سال پيش [ 8139 بازدید ]
5 سال پيش [ 8125 بازدید ]
4 سال پيش [ 8049 بازدید ]
3 سال پيش [ 8014 بازدید ]
4 سال پيش [ 7747 بازدید ]
5 سال پيش [ 7719 بازدید ]
4 سال پيش [ 7309 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1420 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1780 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1815 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1786 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1430 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1773 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1308 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1133 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1169 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1117 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 587 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 510 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 545 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 379 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1071 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 119 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1056 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 139 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 3719 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 177 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 209 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید