سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
58755
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
544 بازدید
۰

خط قرمزی برای توسعه روابط با ایران نداریم

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، شاهین مصطفی اف روز سه شنبه در جریان دیدار از نوار مرزی ایران و آذربایجان در جلفا و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مناسبات ایران و آذربایجان در سطح بسیار بالایی قرار دارد، افزود: این روابط در سال های اخیر رو به گسترش بوده و در […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، شاهین مصطفی اف روز سه شنبه در جریان دیدار از نوار مرزی ایران و آذربایجان در جلفا و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مناسبات ایران و آذربایجان در سطح بسیار بالایی قرار دارد، افزود: این روابط در سال های اخیر رو به گسترش بوده و در حوزه های مختلف این همکاری ها پیش چشم همگان است که می توان به همکاری ها در حوزه راه، نفت و گاز، صنایع و قبل از کرونا در صنعت توریسم اشاره کرد.

وی اظهار کرد: ایران کشور دوست و همسایه ماست که اشتراکات بسیار فراوانی بین ۲ کشور وجود دارد و برای افزایش تبادلات در زمینه های دین، فرهنگ و آداب و رسوم،  اراده رهبران دو کشور بسیار مهم بوده و پیام های روشنی دارد.

مصطفی اف با اشاره به سفر هفته گذشته خود به تهران، از تداوم مذاکرات و رایزنی های مختلف بین ایران و آذربایجان خبر داد که با قدرت دوام دارد.

وی با ابراز خرسندی از جشن ۵۰ سالگی بهره برداری از سد ارس بین دو کشور ایران و آذربایجان، یادآور شد: این جشن برای جهان پیام های روشنی داشت و در دنیای امروز که بر روی مساله آب بسیاری از کشورها در حال محاربه با هم هستند، اما بر سر همین مساله ما با ایران روابط دوستانه داریم و این سیاست کلان ما و ایران است.

مصطفی اف از حمایت های بی دریغ ایران از جمهوری خودمختار نخجوان قدردانی کرد و  گفت: در اراضی نخجوان امروز می توانیم به راحتی وارد ایران شویم که از نظر ما اهمیت ویژه ای دارد و چون ایران طی ۳۰ سال گذشته که این منطقه تحت محاصره بود، بسیار حمایت کرده است، ما قدردانیم و امیدواریم این حمایت ها همچنان تداونم داشته باشد.

وی اضافه کرد: امروز در جمهوری خودمختار نحجوان شاهدیم که در انرژی، گاز و راه ها ایران همواره حمایت کرده است و اراضی ما را به هم پیوند داده است تا نخجوان  بتواند نفس بکشد و  ما به همه جهان اعلام می کنیم که ایران و آذربایجان کشورهای دوست و متحد منطقه هستند و  این دوستی ها همیشگی و ابدی خواهد بود.

مصطفی اف با اشاره به اینکه دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران زمینه های همکاری را بیش از پیش جلو خواهد برد، اظهار کرد: در این رابطه اهداف مشترکی را پیگیری می کنیم  تا موانع بر سر راه توسعه روابط را برداریم تا از ثمرات آن  هر دو طرف بهره مند شوند.

وی ایجاد خط اتوبوسرانی و ارتباط خودروئی بین نخجوان و باکو را از جمله اهداف مذاکرات مشترک با ایران اعلام و اضافه کرد: ما در این زمینه با طرف های ایرانی مذاکره می کنیم تا این خط اتوبوس به زودی ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران احترام و اعتقاد ویژه ای به ارتقای روابط با کشورهای همسایه به خصوص جمهوری آذربایجان دارد که پیشینه تاریخی و فرهنگی مشترک بین دو کشور و اراده رهبران دو کشور، تلاش برای گسترش روابط دوجانبه را چند برابر می کند.

محمد اسلامی افزود: با توجه به زمینه های موجود، امروز در خدمت معاون نخست وزیر جمهوری اذربایجان در نوار مرزی جلفا هستیم و از مناطق مختلف بازدید می کنیم و ارزیابی مشترک انجام می دهیم تا از فرصت های توسعه تبادلات و زیرساخت های حمل و نقل به صورت موثر برای ایجاد قابلیت همکاری های تجاری و لجستیکی در قالب کریدورهایی شمال و جنوب، علاوه بر کریدور آستارا، بتوانیم کار کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات اخیر منطقه و تفاهم نامه سه جانبه بین روسیه، آذربایجان و ارمنستان، محور راه آهن تبریز- نخجوان به سمت آذربایجان و روسیه را فعال می کنیم که ظرفیت های تجاری دو کشور و کشورهای منطقه را گسترش دهد.

اسلامی با بیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان فرصت های متنوع و بیشماری دارند که می توان در کریدورهای دریای سیاه و خلیج فارس نقش موثری ایفا کنند، تلاش برای تحقق این فرصت ها را جزو علاقمندی های دو طرف بیان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: سفر شاهین مصطفی اف به صورت مختصر به ایران و سفر مفصل خود به باکو،  بتواند نقطه عطفی برای شناسایی کاستی ها و فرصت های مشترک سرمایه گذاری های دو طرف باشد و باید از این فرصت ها و مذاکرات استفاده کنیم و زیرساخت های حمل و نقلی خود افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان صبح امروز برای دیدار با مقام های جمهوری آذربایجان درباره توسعه روابط دوجانبه، وارد جلفا در ۱۳۲ کیلومتری شمال غرب تبریز شد.

اسلامی بعد از دیدار و مذاکراه با همتایان آذری خود، برای مذاکرات بیشتر جلفا را به مقصد باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان ترک می کند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20747

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58755 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35851 بازدید ]
9 سال پيش [ 21104 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14414 بازدید ]
9 سال پيش [ 14111 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9659 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 749 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 519 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 536 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 933 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 953 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 489 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 815 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 481 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 530 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1490 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 667 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 472 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 431 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید