یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
80805
۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
257 بازدید
۰

خطر انزوای ورزش آذربایجان‌شرقی در سایه کم توجهی مسئولین و باشگاه‌ها

ورزش استان آذربایجان‌شرقی مدتی است که از روزهای درخشان خود فاصله گرفته و مشخص نیست چرا به وضعیت فعلی ورزش استان اهمیتی داده نمی‌شود.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ورزش استان در ماه‌های اخیر به غیر از قهرمانی تراکتور در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال نه تنها در بخش‌های دیگر به دستاوردی نرسیده بلکه به سوی کم فروغی نیز پیش رفته است.

آذربایجان‌شرقی با داشتن وسعتی کم نظیر و ورزشکاران مستعد در سالیان گذشته افتخارات بسیاری را در مسابقات مختلف به ارمغان آورده و ورزش استان را به پایگاهی برای قهرمان‌پروری تبدیل کرده بود.

اما در سال‌های اخیر باوجود منابع و زیرساخت‌های مناسب در استان اما دیگر همانند گذشته به ورزش استان اهمیت داده نمی‌شود و هیچ یک از نهادهای دولتی و غیردولتی برای سرمایه‌گذاری پیش قدم نمی‌شوند که البته مسائل اقتصادی نیز در تصمیم آن‌ها دخیل است اما از سوی دیگر با رصد کردن وضعیت ورزش سایر استان‌ها، این دلیل غیر قابل توجیه می‌شود.

اما در روزهایی که جنگ از سوی رژیم صهیونیستی به کشورمان تحمیل شده و باید شاهد حمایت ارگان‌ها از تیمداری و ورزشکاران باشیم اما در روزهای اخیر عکس آن را شاهد هستیم.

نخست باشگاه مس سونگون ورزقان که در سال‌های اخیر به مانند ستاره‌ای پرفروغ در ورزش استان می‌درخشید پس از کنار رفتن رسول خطیبی روزهای افول آن شروع شد و چتر حمایتی این باشگاه از حدود ۱۲ رشته ورزشی به سه رشته محدود شده و همچنین سلسله قهرمانی آن نیز از دست رفت.

اکنون نیز پس از تغییر مدیریت دوباره نیز صدای انحلال دو رشته دیگر از این باشگاه به گوش می‌رسد که مشخص نیست چرا مسئولین ورزش استان و حتی شهرستان ورزقان که باید برای این باشگاه دلسوزی کنند واکنشی نشان نداده و این باشگاه را به حال خود رها کرده‌اند. این درحالی است که جوانان و ورزشکاران شهرستان ورزقان مدت‌هاست چشم انتظار حمایت مدیران این باشگاه هستند اما توجهی به آنان نمی‌شود.

از سوی دیگر سال گذشته مقاومت شهرداری تبریز که با همکاری سپاه عاشورا و شهرداری تبریز باشگاهی نوپا تشکیل داده و در هشت رشته ورزشی خون دوباره‌ای به رگ‌های ورزش استان بخشیدند پس از قهرمانی تیم والیبال و صعود به لیگ دسته یک عملا دیگر خبری از این باشگاه تا به امروز نشده است.

باشگاهی که با هزینه‌های مناسب و عملکردی قابل قبول در نخستین سال تیمداری خود باید برای فصل جدید برنامه‌ریزی داشته باشد هنوز اخباری از آن شنیده نمی‌شود و مشخص نیست چرا سران باشگاه مقاومت شهرداری از پاسخگویی در این باره طفره می‌روند.

تراکتور هم پس از نخستین قهرمانی خود در رقابت‌های لیگ برتر و سایه افکندن جنگ تحمیلی بر ورزش کشور پس از مدتی سکوت حالا تمرینات خود را در ترکیه با حضور سرمربی خود و بازیکنان را برای فصل جدید از سرگرفته اما این باشگاه با حواشی جدیدی دست به گریبان شده است.

ریکاردو آلوز ستاره پرتغالی سرخ‌پوشان که گفته می‌شد قراردادش برای دو فصل دیگر با تراکتور تمدید شده است اما این بازیکن در میانه‌های جنگ تحمیلی از به واسطه وکلیش خواستار فسخ قرارداد خود شده بود که البته این درخواست از سوی تراکتور رد شد.

اما بازهم پس از آتش بس و بازگشت آرامش نسبی به کشور ریکاردو آلوز از حضور در تمرینات سرباز زده و همچنان برای فسخ قرارداد و جدایی از جمع تراکتوری‌ها مصر است.

تراکتوری‌ها که به غیر از فرشاد فرجی و تیبور حالیلوویچ کروات بازیکن شاخص دیگری جذب نکرده‌اند، جدایی آلوز پس از عارف آقاسی مدافع تاثیرگذارشان می‌تواند تیم قهرمان را به چالش‌های جدی بکشاند که خروج از آن را دچار مشکل کند.

با این اوصاف ورزش استان آذربایجان‌شرقی روزهای خوبی را سپری نمی‌کند و خوب شدن حال ورزش این استان نیازمند تلاش و همکاری همه جانبه مسئولین استانی است تا با شناسایی مشکلات و رفع آن‌ها دوباره پویایی به ورزش استان برگردد که اگر این کار صورت نگیرد خطر به انزوا رفتن و نابودی ورزش قهرمانی و حمایت از قهرمانان استان بیش از پیش جدی خواهد بود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80805 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 71 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 184 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 204 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 195 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید