چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
72317
۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
347 بازدید
۰

حکم نماینده ۵‌درصدی برای دولت حداکثری درباره قانون حجاب

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عصر ایران در یادداشتی نوشت: «دولت چه خوشش بیاید و چه نیاید قانون حجاب را در تاریخی که رییس مجلس ابلاغ کند باید اجرا کند.» این سخن گهربار را آقای کامران غضنفری نمایندۀ تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر گفته و جلوگیری از ابلاغ قانون حجاب و […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عصر ایران در یادداشتی نوشت: «دولت چه خوشش بیاید و چه نیاید قانون حجاب را در تاریخی که رییس مجلس ابلاغ کند باید اجرا کند.»

این سخن گهربار را آقای کامران غضنفری نمایندۀ تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر گفته و جلوگیری از ابلاغ قانون حجاب و عفاف به تصمیم شورای عالی امنیت ملی را جوسازی دانسته است.

نماینده‌ای برای رییس جمهوری و دولت تعیین تکلیف کرده که از جمعیت ۷ میلیون و ۷۵۵ هزار و ۳۵۷ واجد شرایط رأی دادن در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ تنها ۳۱۶ هزار و ۳۷۴ رأی به دست آورده یعنی کمتر از ۵ درصد!

به بیان دیگر فردی که تنها از طرف ۵ درصد مردم تهران و ری و شمیران و اسلام‌شهر نمایندگی دارد برای دولت واجد رأی اکثریت تعیین تکلیف کرده است و، چون بر یک مصوبه که قابلیت اجرا ندارد نام قانون نهاده‌اند گفته چه خوش‌شان بیاید و چه نیاید باید اجرا کنند!

این شخص اگر در میدان ولی عصر بایستد بعید است از ۱۰۰ نفر که عبور می‌کنند بیش از ۵ نفر به او رأی داده باشند یا اصلا او را بشناسند.

اگر شمار افراد متوسط خانوار‌های رأی دهنده را که به شکل سنتی یا سازمان یافته یا انتخابی به او رأی داده‌اند ۶ نفر بدانیم (والدین و ۴ فرزند) وکیل ۵۰ هزار خانوار در پرجمعیت‌ترین شهر‌های ایران است ولی و می‌خواهد برای ۳۰ میلیون دختر و زن ایرانی تصمیم بگیرد چه بپوشند و چه نپوشند.

این قانون ابلاغ نخواهد شد و اگر هم شود اجرا نخواهد شد و اگر بخواهند اجرا کنند دوام نخواهد آورد و سرنوشتی بهتر از قانون ماهواره در انتظار آن نخواهد بود.

مصوبه‌ای که با شرع سازگار نیست، چون اگر شرع چنین مقرر کرده بود در همان قانون مجازات اسلامی به دو تبصره و یک جریمه مختصر برای بی حجابی کامل و نه موارد دیگر بسنده نمی‌شد و فتوا ارایه می‌دادند و معلوم است که هدف ترساندن است حال آن که ترساندن‌های دینی دنیوی نیست و اخروی است.

با عرف هم سازگار نیست، چون اکثریت زنان و دختران ایران پوشش عرفی دارند و لباس تبلیغی تلویزیون که در پوشش مجریان و بازیگران سریال‌ها به صورت حداکثری مشاهده می‌شود از جانب خود آنها هم در بیرون به این شکل رعایت نمی‌شود و کافی است کامران خان یک جست‌و‌جوی ساده انجام دهد و ببیند بازیگری که با لباس بیرون به رختخواب می‌رود در فضای مجازی چگونه لباس پوشیده است.

با مصلحت هم طبعا سازگار نیست، زیرا به سود جمهوری اسلامی نیست که به شیوه طالبان عمل کند آن هم در حالی که در سوریه جدید که به دست اسلام گرا‌ها افتاده هم هنوز به تصمیم قطعی نرسیده‌اند.

می‌گویند قانون است! خوب باشد. قانونِ بی وجهی است و باید لغو شود. از مجلسی با نمایندگان ۴ درصدی چنین قانونی درآمده و گرنه اگر نمایندگانی با پشتوانه ۳۰ تا ۴۰ درصد واجدان شرایط در مجلس نشسته بودند اصلا سراغ چنین موضوعی نمی‌رفتند. تازه اینها هم خجالت کشیدند در صحن مطرح کنند تا مذاکرات را مردم از رادیو بشنوند و بر خلاف قانون اساسی در پستوی کمیسیون تصویب شد.

آقای غضنفری! دولت با پول مالیات مردم می‌چرخد و نمی‌تواند از مردم پول بگیرد و بدهد به مامور تا توی سر همان مردم بزند!

دولت نمی‌تواند هم بنزین را گران کند و هم دست در جیب مردم کند و به خاطر شال جریمه‌شان کند. این قانون اجرا شدنی نیست. پزشکیان اجرا نخواهد کرد. فکر دیگری کنید.

یادتان باشد در تهران و شهرری و اسلام‌شهر و پردیس ۷ میلیون و ۷۵۵ هزار و ۳۵۷ نفر حق رأی داشتند و تنها ۳۱۶ هزار و ۳۷۴ نفر نام شما را نوشتند. شما از طرف آنها وکالت دارید و تازه بعید است همۀ آنها موافق شیوه‌های بگیر و ببند شما باشند که ممکن است نگاه مردم به پوشش اختیاری زنان محجبه را منفی کند.

*یادآوری: از سخنان قبلی ایشان: «ظریف غیرقانونی معاون رئیس جمهور شده است، اگر پزشکیان در روز‌های آینده او را خلع نکند، خودش را دادگاهی خواهیم کرد و به ۱۰ الی ۱۵ سال محکوم خواهد شد و از ریاست جمهوری هم عزل خواهد شد.»

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72317 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8167 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1499 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 278 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 525 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 230 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 219 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 181 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 298 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید