جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
78593
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
333 بازدید
۰

جزئیات حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ در قالب ۲ بخش شامل افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته و افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت انجام می‌شود. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل […]



جزئیات حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴
جزئیات حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ در قالب ۲ بخش شامل افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته و افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت انجام می‌شود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از ایرنا، رضا مسلمی با اشاره به اینکه هرساله براساس مصوبه دولت در قانون بودجه کشوری درصدی از حقوق بازنشستگان افزایش می‌یابد، افزود: امسال افزایش سالانه به استناد تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ که در اجرای آن حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران به میزان ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش می‌یابد.

وی در توضیح دومین روش افزایش حقوق بازنشستگان در سال جاری، اظهار کرد: افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه که اجرای آن به تدریج در سال‌های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ انجام می‌شود و مرحله نخست آن شامل افزایش ۴۰ درصدی تفاوت حقوق بازنشسته با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز براساس جداول ابلاغی در سال گذشته اجرایی شد و ۳۰ درصد این تفاوت هم در سال جاری انجام می‌شود.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: میزان افزایش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برای گروه‌های مختلف بازنشستگان متفاوت خواهد بود و رقم یا درصد یکسانی برای همه افراد وجود ندارد و متناسب با حقوق شاغل مشابه و هم طراز وی اجرا خواهد شد.

متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه هفتم پیشرفت پیگیری می شود که در آن آمده است: به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده های مستمر مشمول برداشت کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد؛ این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل ۴۰ درصد و در سال های دوم و سوم هرکدام ۳۰ درصد مابه التفاوت ۹۰درصد یاد شده خواهد بود.

سال ۱۴۰۳ اولین سال اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان بود که در دوره سه ماهه دی، بهمن و اسفند اجرا و یک میلیون و ۷۰۰ هزار حکم جدید (براساس قواعد متناسب سازی) برای بازنشستگان صادر شد و قرار است حقوق اردیبهشت امسال بازنشستگان صندوق بازنشستگی با مبلغ متناسب سازی پرداخت شود.

 

همچنین افزایش حقوق پایه بازنشستگان طبق مصوبه شورای عالی کار، امسال بر اساس تصمیمات گرفته‌شده، بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش از ۴۰۰هزار تومان، به۶۰۰ هزار تومان می‌رسد و حق عائله‌مندی نیز با ۵۰ درصد افزایش از یک میلیون و ۴۰۰هزار تومان به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خواهد رسید. حق اولاد نیز با ۱۰۰درصد افزایش، از ۸۶۹هزار تومان، یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان (به‌ازای هر فرزند) خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78593 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 197 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 616 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 518 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 257 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 660 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 768 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 617 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 715 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1076 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 900 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1861 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 496 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 609 بازدید ]