یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ /
64432
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
141 بازدید
۰

جام ملت‌ها از الان شروع می‌شود/ بازی پرفشاری با عراق داشتیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه جام ملت‌ها از الان شروع می‌شود، گفت: بازی پرفشاری با عراق داشتیم ولی هواداران از تماشای آن لذت بردند.



جام ملت‌ها از الان شروع می‌شود/ بازی پرفشاری با عراق داشتیم
جام ملت‌ها از الان شروع می‌شود/ بازی پرفشاری با عراق داشتیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه جام ملت‌ها از الان شروع می‌شود، گفت: بازی پرفشاری با عراق داشتیم ولی هواداران از تماشای آن لذت بردند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، کارلوس کی روش بعد از بازی تیم ملی فوتبال ایران و عراق در جام ملت های آسیا گفت: حتی بنده هم بعد از بازی خسته هستم. این نشان می دهد بازی پرفشاری را شاهد بودیم. هواداران دو تیم از این بازی لذت بردند.

وی افزود: در نیمه اول ما حاکم میدان بودیم و دو موقعیت خوب داشتیم که نتوانستیم از آن استفاده کنیم. در نیمه دوم برنامه ایران تغییر کرد و ترجیح دادیم روی ضد حملات کار کنیم و اجازه بدهیم عراق کارش را انجام بدهد. بازی در نیمه دوم تقسیم شد. ما و عراق یک فرصت داشتیم. این بازی برای روحیه ای که لازم داشتیم خوب بود.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره اینکه تیمش محک خوبی مقابل عراق خورد و پیش بینی اش از مسیر پیش روی ایران، تصریح کرد: نگاه بنده اینطور است که تیم نیاز به استراحت دارد. باید از نظر روحی و روانی خودمان را برای بازی های بعدی آماده کنیم. جام ملت ها از این به بعد شروع می شود. از اینجا به بعد همه چیز برای برنده و هیچ چیز برای بازنده است. باید نگاهمان دقیق باشد و تمرکز زیادی داشته باشیم.

کی روش ادامه داد: امروز شاهد حضور سه تیم خوب در زمین بودیم. ایران، عراق و تیم فوق العاده داوری که تصمیمات خوبی گرفت و نشان داد تجربه بالایی دارد. ما سه هدف داشتیم. اول اینکه صعود کنیم. دومین هدف این بود که به عنوان تیم اول صعود کنیم. هدف سوم این بود که به تمام بازیکنانی که آمادگی دارند بازی بدهیم. ما امروز پنج تغییر داشتیم و همه ثابت کردند آماده حضور در زمین هستند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا باتوجه به تغییرات در ترکیب تیم ملی، برای بازی های بعدی سورپرایزی در ترکیب خواهد داشت؟ تاکید کرد: به این مسائل شگفتی نمی گویم. ۲۳ بازیکن داریم که همه آماده حضور در زمین هستند. بازی به بازی تغییراتی که به منافع تیم کمک کند را انجام می دهیم.

سرمربی تیم ملی خاطرنشان کرد: بازیکنام ثابت کردند همه امادگی لازم را دارند. زمانی که لازم بود فوتبال روان را نشان بدهند، فوتبالشان را بازی کردند. در دقایقی که فوتبال پرفشار و احساساتی شده بود، بازیکنانم نشان دادند شخصیت بسیار بالا و فرهیخته ای دارند. آنها نشان دادند هر تصمیمی که لازم باشد، می گیرند حتی اگر لازم باشد آنها آواز بخوانند یا کار دیگری انجام بدهند، این کار را می کنند.

کی روش در پاسخ به این سئوال که آیا تحسینش از روشن ایرماتوف داور بازی حاوی پیام خاصی است؟ گفت: به هیچ عنوان. شما هر روز این فرصت را ندارید که مقابل رونالدو یا مسی بازی کنید. این داور هم باتجربه های زیاد جام جهانی یکی از بهترین داوران دنیا است و برایمان افتخاری بود که امروز هم سوت خوبی زد. داور در لحظاتی که بازی احساساتی و پرفشار بود تصمیمات قاطع گرفت نه مثل داورانی که در بعضی از لحظات عصبانی می شوند. باید قدران این داوران باشیم.

سرمربی تیم ملی ایران در پایان خطاب به خبرنگار بخش عربی سایت فیفا و با اشاره به سئوال روز گذشته اش درباره انتقادات برانکو ایوانکوویچ و همچنین صعود ایران به مرحله نیمه نهایی، یادآور شد: به خوبی سئوال دیروز شما را به یاد دارم؛ سئوالی که شما در جمع همکارانتان پرسیدید. من روز گذشته قدرت و مربیان عراق را تحسین کردم. شما که نماینده یک سرویس خبری بسیار قوی هستند باید بیشتر دقت کنید. شاید کمی در اطلاعاتتان گمراه شدید!

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64432 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20641 بازدید ]
6 سال پيش [ 14352 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12989 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10125 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9606 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8980 بازدید ]
6 سال پيش [ 8244 بازدید ]
5 سال پيش [ 8234 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7883 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1590 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1618 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 82 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 126 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 123 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید