پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
50768
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
296 بازدید
۰

تشریح جزئیات طرح حمایت جبرانی معیشت خانوارها در محدودیت‌های کرونا

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی، شرایط بهره مندی از طرح حمایت جبرانی معیشت خانوارها در محدودیت‌های کرونایی را تشریح کرد.


تشریح جزئیات طرح حمایت جبرانی معیشت خانوارها در محدودیت‌های کرونا

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی، شرایط بهره مندی از طرح حمایت جبرانی معیشت خانوارها در محدودیت‌های کرونایی را تشریح کرد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، حسین فتحی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای عمل به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت از خانوارها در شرایط شیوع بیماری کرونا و بند ۱۲ مصوبه چهل و یکمین نشست ستاد ملی مدیریت کرونا، طرح حمایت جبرانی معیشت خانوارها همزمان با سراسر کشور در آذربایجان شرقی نیز اجرا می‌شود.

فتحی با اعلام این خبر در بیان جزئیات پرداخت کمک بلاعوض یک میلیون ریال ماهانه به اعضای خانوار، گفت: کمک بلاعوض (ماهانه مبلغ یک میلیون ریال به ازای هر یک از اعضای خانوار) از آذرماه تا پایان سال جاری به مدت چهار ماه، به سرپرست خانوار پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: تعداد اعضای خانواده نیز با توجه به زمان پرداخت وام اول یعنی فروردین سال ۱۳۹۹ درنظر گرفته می‌شود و خانوارهای مشمول دریافت یارانه کمک معیشتی که منبع درآمدی ثابت ماهیانه ندارند و در مرحله قبل متقاضی تسهیلات کرونایی خانوارها بوده‌اند، حدود ۲۹.۷ میلیون نفر (۱۱ میلیون خانوار)، تحت پوشش این طرح حمایتی قرار می‌گیرند.

مدیر کل تعاون کارو رفاه اجتماعی استان در خصوص پرداخت وام یک میلیون تومانی به سرپرست خانوار نیز گفت: تمامی افرادی که درنوبت قبل، وام کرونای معیشتی دریافت کرده‌اند و درآمد ثابت ندارند، می‌توانند متقاضی دریافت وام یک میلیون تومانی باشند.

وی افزود: افراد دارای درآمد ثابت از جمله کارمندان دولت، شرکت‌های دولتی یا نهادها عمومی غیر دولتی، بازنشستگان، بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی یا سایر صندوق‌های بازنشستگی شامل این طرح نمی شوند.

وی در مورد روش درخواست وام نیز گفت: متقاضیان صرفا یک‌بار کد ملی خود را از تلفن همراه ثبت شده به نام سرپرست خانوار به سرشماره ۶۳۶۹ ارسال کنند؛ در مرحله اول، پیامک سرپرست خانوارها از روز سه شنبه چهارم آذر تا سه شنبه ۱۱ آذر به مدت یک هفته دریافت می‌شود و در مرحله دوم پس از پایان مهلت ارسال پیامک توسط سرپرست خانوارها، یک هفته از ۱۲ آذر تا ۱۹ آذر، داده های اطلاعاتی پایش خواهد شد.

فتحی افزود: در مرحله سوم نیز در هفته سوم از ۲۰ آذر الی ۲۷ آذر به پیامک‌های دریافتی مشمول با سرشمارهv.refah پاسخ داده می‌شود.

وی در مورد شرایط بازپرداخت وام یک میلیون تومانی نیز گفت: بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه یک میلیون تومانی با نرخ کارمزد چهار درصد از محل باقی مانده منابع بسته جبرانی مصوب جلسه دوازدهم مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۰۹ ستاد ملی مدیریت کرونا، با اقساط ۳۰ ماهه و از منابع یارانه معیشتی ماهانه خانوار خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین، تضمین و تعهد یارانه مابه‌التفاوت نرخ سود تسهیلات مورد پرداخت تا نرخ تسهیلات قرض‌الحسنه توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، مطابق دستورالعمل پرداخت وام قرض الحسنه به خانوارها مصوب کارگروه اقتصادی مقابله با کرونا، موضوع ابلاغیه ۱۳۹۹/۰۲/۰۳ و اصلاحیه‌های مربوطه خواهد بود، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول اجرای این بند و سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بانک مرکزی، بانک‌های عامل و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها دستگاه‌های همکار اجرای مصوبه خواهند بود.

مدیر کل تعاون کارو رفاه اجتماعی استان با تاکید بر اینکه هرگونه اطلاع رسانی در این خصوص از طریق مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت متبوع انجام و توسط ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اطلاع مردم خواهد رسید، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص، محدودیت‌های اعمال شده و ضرورت رعایت دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا از مراجعه حضوری به این اداراه کل خودداری شود.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50768 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19065 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8165 بازدید ]
5 سال پيش [ 7786 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6396 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6027 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 742 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 519 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 862 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 358 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 364 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 320 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 234 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید